Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 29 576
  • 918
  •   1
Отговори
# 60
Много благодаря за подкрепата,наистина имах нужда от това Heart

Всичко е наред с плода , отговаря на 9с1д, 176 пулс, направо като го чух и заплаках.

Има кръв около плодният сак,която ще се резорбцира по думите му,и не била много по техните стандарти .

Иначе не приемам аспирин. Взимам Фракси, 3 на ден пролутекс и 3 пъти циклогест и но шпа.
 Нз дали аз не съм предизвикала да се стигне до днешната ситуация с една по-дълга разходка вчера.

Пак Ви благодаря за подкрепата Heart

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 20:38 от Tokyo0505

# 61
Прекрасни новини! 🙏 Пази се и си почивай вкъщи на топло ... и без това времето навън с тия грипове е просто ... ужасно!

# 62
  • На изток от Ада
Токио не е от разходката!
Секс ако сте правили може от това .
Радвам се че е наред всичко

# 63
Токио, прекрасни новини! Наистина, никакъв секс поне месец!

# 64
Токио, много се радвам! Никакъв секс и не ходи дълго пеша, докато не закрепите положението. Аз много лежах в тези седмици заради същия проблем. Избягвах и возене в кола с тръскане.

# 65
Токио, много се радвам! ❤

BeLive аз имам едно топче до бикини зоната от няколко години, мастно топче го определиха всички (АГ-та, козметици).

Скрит текст:
На мен днес освен двата вида антихистамини, ми включиха и медрол за 15 дни по схема, уж това било по-леката форма на преднизолона. Вече си приех, че трансфер явно няма да правим този месец, ама ме притеснява този медрол да не ми разбута ЩЖ.. Ей тогава вече ще откача! Все още чакам Ц да пиша на док, ама при положение, че пия други лекарства надали ще иска да правим трансфер.
Миналата година имам само 2 месеца, в които не съм приемала някакви лекарства/хормони, тази също започва “обещаващо”, направо аман!

# 66
tokyo, радвам се за добрите новини! Почивай повече и дано скоро се резорбира кръвта.

v, съжалявам, че трябва да продължаваш с лекарствата. Аз лично с медрол не се разбирам много, 2 часа след прием ми се вие свят абсолютно всеки път, независимо, че го пия след хранене. Дано на теб ти понесе и най-важното - това да е ти е последното лекарство. До края на годината само лекарства свързани с трансфер и бременност да приемаш!

# 67
2402 Благодаря! Мен ме заболя главата и сутринта и сега като го пих. Не знам какво да правя, почнала съм го вече, ще търпя явно. Откъде го реши това да ми изпише, аз си предпочитах преднизолона, поне сме си стари познайници. Уж по-лек бил медрола, а е с гадни странични ефекти..

# 68
Tokyo, това да е и повече да нямаш притеснения!

Vss Heart
Медролът не го харесвам, защото се пие и спира по схема спрямо килограми и причина за прием. А малко лекари дават такава.

# 69
Токио, почивай повече, пази се, всичко ще е наред. Пращам ти много много положителна енергия!

# 70
Токио, много се радвам, че прегледът е минал добре! Прегръдки ❤️ Почивка и положителни мисли! 😊

# 71
Ехеее, то имало нова тема, а аз се чудя защо никой не пише
S.G.C пълня чували с прашец и ти пожелавам да не ги мислиш въобще тия последни 3 месеца и да се похвалиш с един юнак на живо скоро Simple Smile Blue Heart
Файонка, като прочетох : И дано Салсера ни зарадва днес с две черти и аз седя като ударена с тиган, а чак после се сетих, че то днес ми беше датата. Ама на мен този месец ми дойде 5 дни по-рано и си "подобрих" всички рекорди. Но за другия месец ще се постарая повече. Прозвуча като знак твоето изказване и така се зарадвах. Пък дано си ме орисала Sparkling Heart
Токио, много жени имат кръвоизливи от хематом. Имай предвид, че това нещо ще се чисти още доста време, но кръвта ще е кафява, да не се притесниш, ако не спре веднага.
Миракле, стискаме палци и да се похвалиш
На всички момичета, които чакат за чудото, успех! Flowers Hibiscus

П.С. аз пак започвам моите драми със зъбите, ама да ги оправям докато е време. Понякога имам чувството, че повече време живея по АГ-та, лаборатории и зъболекари, отколкото у нас.

# 72
Салсера, и аз днес чак се присетих ситуацията ти от този месец, но вече реших, че няма смисъл да се поправям. Дано пък наистина съм те орисала и вместо да я откриеш, да я закриеш с положителен тест след 3 седмици! Sparkling Heart

# 73
Разписвам се в новата тема… с две черти. в тих ужас съм, защото бях сигурна, че не съм и започнах АБ за лекуване на уреаплазма.

на 09.01 имах дф, казаха да действаме, докато чакаме контролно изследване за уреаплазма, защото ми беше второ лечение и бяха “сигурни” че сме я преборили, ние действахме на 10.01,11.01,12.01 обаче на следващата седмица уреаплазмата излезе още активна. Беше ясно че пак АБ, трябваше да ми дойде на 25.01-26.01, аз на 22.01 направих кръвен тест, за да видя дали мога да почвам АБ , защото съм имала 2 Б и бях сигурна че не е станало. Кръвния беше силно отрицателен <0,10. Писах на АГ, на 24.01 започнах АБ азитромицин.
Е, сега положението е положителен тест в 22:30 вечерта на безизвестна марка за мен easycheck писалка.
Ще повторя утре теста, ама ако наистина има Б този АБ какво ще правя, пак ли ще е аборт CryCry това ми е трета Б (дано успешна) ама с активна уреаплазма и пиене на антибиотици не знам Sad

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:18 от alina22

# 74
Alina, повтори теста и спри АБ, ако е положителен, след като говориш с АГ. Много бременни пият АБ и всичко е наред.
Уреаплазмата е опасна за бебето около 20г.с, поне така помня, ще следиш и може да пиеш АБ, който е съвместим с Б, предполагам има такива.
Отделно уреаплазмата я имат 40-80% от хората, ако няма симптоми е добре. Сега може да я излекуваш, но при слаба имунна пак може да се появи. Трябва да се следи.
О, и питай за пробиотик, че много помага с тази гад.

Общи условия

Активация на акаунт