Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 29 597
  • 918
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро, момичета! Нашето бебеправене май ще се отлага още по-напред във времето. Снощи видях и резултатите от Фемофлора и направо нямам вече надежди за скорошен старт на опитите. Криво ми е, но днес ще скокна до АГ да се разберем с какво и как ще се лекуваме.

# 76
Алина, пусни кръвен днес, ако имаш възможност! Стискам палци всичко да е наред!
Аз като цяло се учудвам, че ти е предписала АБ за уреаплазма/бактерия преди да ти е дошъл Ц. Аз съм пила няколко пъти за такива неща и винаги е било от първи или втори ден на Ц, а единият път се пазихме текущият месец и въпреки това ми казаха от Ц да го започна.

# 77
Alina, пусни кръвен. Малко ми е странен половителен уринарен след отрицателен кръвен, но може да си била с късна овулация. Иначе са ти казали добре момичетата  - не се шашкай, много жени са пили лекарства в ранна бременност и всичко е било ок с бебето.
Успех!

Soulshock, сподели резултата, ако искаш, може да ти олекне. Приеми, че това ти дава яснота и ще знаете в каква посока да действате.

# 78
Ще отида на кръвен днес, за да проследя на 48 часа.
Имам изписано лечение от Тончев при пол.резултат. Обаче нямам рецепта, този фраксипарин само с рецепта се взима, нали? Трябва да помоля АГ ли? Също и Чапанова ми беше казала при положителен резултат директно при нея да отида, имала нещо предвид, заради историите ми с 2 А. Интересно ми е какво е това… ще се обадя днес и за час при нея.

Иначе и на мен ми е много странно, защото последен акт имахме на 12.01, на 22.01 направих кръвния. Аз на 13.01 разбрах че още я имам уреаплазмата и с ММ не сме се докосвали от тогава. 😅

# 79
So close, просто Кандидата някак я очаквах след 3 дена П@нц3ф, последвали с 5 дена на системи с антибиотик и след изписването още 3 дни ей така за опашка, но другата гад как и от къде се е взела ума ми не го побира. И да, притеснявам се много, защото знам, че такива гадини са упорити, а най-много ме е яд да губя време в такава борба, но съдба… Confused
Прилагам резултата:

# 80
alina, стискам палци всичко да е наред!

soulshock, бързо да преборваш гадините и да започвате опитите!

# 81
Алина, тихичко честито! Вярвам, че за няколко дена не сте му навредили и АГ-то ще може да замени антибиотика с подходящ. Като имаш седмица разлика между кръвния и уринарния е напълно възможно да си била с по-късна О и имплантация и затова преди да не е отчело. Пожелавам ти оттук нататък всичко да ти върви по вода и да нямаш повече притеснения! Nature Star2

# 82
Alina, и аз бях така с фраксипарина - имах предписание от Тончев, но без рецепта. Оказа се, че в много аптеки го продават и без, така че пробвай. В аптеката до нас нито веднъж не са ми искали досега. Иначе, аз първия път като ходих да го купувам и бях още без рецепта, си бях занесла и амбулаторния лист с предписанието на хематолога + генетичните изследвания и се бях подготвила да обяснявам защо още нямам рецепта, но не се наложи. Според мен опитай така, не вярвам да ти откажат.

# 83
Алина, ех каква хубава новина, честити две чертички! Ей, като има да се ражда живот, и бактериите не могат да го спрат Yum . Не мисля, че няколкото хапчета антибиотик ще попречат нещо на бебето. Обаждай се на Чапанова, започвай фраксито и дано да преборите тази гад възможно най-скоро на фона на перфектно развиваща се бременност Simple Smile !
Soulcheck, бактериите са ми болна тема, като ти гледам резултатите, според мен имаш само кандида и не е нищо драматично. На мен АГ отказва да ми изписва лечение за бактерии в сива зона, защото те не били инфекция, само червената зона била за лечение. Така че не мисля, че ще се забавите толкова преди да се върнете в играта.

# 84
Алина, честито! Няма страшно, защото Азитромицин е съвместим с бременност!

# 85
Благодаря за новата тема! 🌟
SGC, благодаря за прекрасното орисване... Много добре си описала и бурята от емоции, която усещам напоследък. И терзанията дали съм лош човек, че така се чувствам спрямо други хора... И твоята история вдъхва кураж! 🤍
Алина, стиснати палци всичко да е наред при теб!
Както си бях обещала - пуснах хормони. Оставих приблизително 25% от заплатата /която още не съм взела/ за изследвания и направо ми иде да "летя" от щастие. Ще постя тоя месец... 🤣 Но поне съм доволна, че го отметнах... Сега със затаен дъх ще ги чакам тия резултати, да видим колко трагично е положението.

# 86
Alina тихичко честито и успех! Дано всичко е наред!

# 87
  • На изток от Ада
Алина чакаме тлъсто чхг и прогестерон

# 88
Alina, добавям и аз два стиснати палеца към всички други Heart
SGC, връщам се да ти пожелая всичко да е муци до финала, а след това - дупе да ви е яко! Blue Heart
МамаМеца, друго е инвестициите като преминат в лаборатории и шишета с добавки Grinning

Скрит текст:
Аз минах преглед след хистерото, докторът доволен, аз кимам на потвърдително на това което се вижда на ехографа, нищо че за мен изглежда просто като снежинки на счупен кинескоп. Овулация си имам, в ляво много ясно, където тръбата е бетон запушена. Ще я дебнем другия месец, ще пуснем някакви неща за изследване, може и с нещо имунологично да се заиграем. До тогава тоя инсулин трябва да е заврян в миша дупка, щитовидната да е превъзпитана. Толкоз и аман.

# 89
Я, по-запознатите да хвърлят едно око, ако може. Знам, че има още неща, които трябва да излязат ама тия полови хормони, нещо ми се набиха на очи... За витамините е ясно.. продължавам да спонсорирам аптеките.
Допълвам се: Тестостеронът е над граница... 2.33 при референтни 0.29 - 1.67 .... Леко се притесних.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 11:07 от MamaBear*

Общи условия

Активация на акаунт