Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 30 124
  • 918
  •   1
Отговори
# 555
  • София
ооо за мъжете и техните реакции не ми се и говори даже.... толкова често ми се е искало да го закопая някъде на дълбоко.....

стискам палци на всички дето им предстоят процедури за положителни резултати!

# 556
В един спор с ММ му казах, че ще го бутна от покрива на къщата някой ден...

# 557
Какви изследвания пуска за артрит?

При мен стимулацията е с друго действие, за да събудим овулация от дясно. При теб не знам какво имат предвид, аз бих се доверила, ако не става дълго време. Да пробваме от всичко, както се казва.

# 558
Всички изследвания, които съм пускала са в кометар на предната страница, честно казано нямам никаква представа от кой резулътат се стигна до това заключение. Нямам никакви симптоми или нещо подобно.

След първите изследвания от Александровска ме изпрати на ревматолог, който каза, че ми няма абсолютно нищо. Имам някакви показания за болест - сухота в устана кухина и очите (отново никаква идея, нищо не разбрах от въпросния преглед), отново без никакви симптоми и той каза, че може и никога да не го развия.

Като цяло взех да се чудя каква е целта при мен на Кломифен, дори се чудя дали на на 2ри ден да не отида при Калчев вместо да им изпратя резулати на хормони и от преглед при АГ. Просто ако се обадя с тези въпроси не знам как ще стане цялата комуникация по мейл/телефон...

# 559
Сиси, и аз това имах предвид, че ако от леката стимулация ще имам един фоликул, който да речем, че ще си имам и без стимулацията, по-добре да си я спестя. Чета, че може да се образуват задържани фоликули от тези стимулации, а и аз имам съображения заради черния ми дроб, който е добре да щадя от тежки лекарства.
Ноо пък Голдън казва, че е с натрупване и в един момент са почнали по повече фоликули да й се образуват, тогава вече виждам смисъл, защото увеличава двойно шансовете във въпросния месец.
Но пък Кенди абсолютно си струва да опита, може да се поразбуди така и нейния яйчник с тръба.

# 560
И при мен следващата стъпка при Калчев беше стимулация с Кломифен, а съм с редовна овулация и проходими тръби.
Според мен евентуална полза от стимулацията може да е изместването на овулацията за по-ранен ден. Ако имплатационния прозорец е изместен или лигавицата презрява, може да окаже необходимата промяна.

Еми, съжалявам за състоянието в което си. Когато аз се чувствам така, ми помага приема на адаптоген. Взимам златен корен (родиола розеа) и се чувствам много по-добре. При мен трябва да минат 4-5 дни да се натрупа преди да усетя ефекта.

# 561
Аз бях супер ревлива месеца със стимулацията, симптомите на цикъла бяха ужасни...

# 562
Сиси, благодаря ти, видях вече каква ни е разликата в допълнителните изследвания, моите са в норма, явно затова не ме е насочила към нищо допълнително.

На мен стимулацията не ми влияе по никакъв начин на емоциите или пък физически, чувствам се по абсолютно същия начин. Може би имам лека тежест преди овулация, но само това.

Пусни си хормони, както са ти казали, има много малък шанс да оцелиш преглед при Калчев на втори ден от Ц. Аз им ги пращам на имейл и още същия ден получавам обаждане с инструкции за стимулацията. Просто сега ми се бавят с отговора и явно нямат коментар, а да си продължа с чхг-то, защото само като няма какво на обсъждаме не са ми връщали отговор досега, въпросът е че аз се притеснявам леко и се надявах да кажат нещо допълнително де.

# 563
Хей, идвам с лоши новини... бях на преглед вчера и за съжаление нещата пак не са ок. 7 седмица + 3 дни, едвам намери ембрион, които нямаше пулс. Видя се, че е деформиран и не е пораснал от предната седмица. Не знам какво да правя, не знам дори на къде да тръгна с изследвания.

След всекя загуба до сега имах някакъв път, нещо проспуснато което не съм изследвала и за което да се хвана. След цяла папка с изследвания, вливки, инжекции за тромбофилия и прегледи, сега вече не знам.

Не мога да повярвам, че първата ми бременност изкарах на витамини без дори да знам за съществуването на 90% от нещата, Напрво ми се срува магия. А сега 2 години - 4 спонтанни аборта и честно Отчаяна съм.

Моля за съвет, от къде бихте тръгнали вие? Правила съм си за тромбофилия, имам съвсем леки отклонения за които още след първия аборт съм взела мерки. Щитовидните са ми ок, бяха на ендокринолог - всичко ми е в норма. След последната загуба бяха на имунологични там се откриха проблеми и сега бяха на вливки. Бях на ревматолог по препоръка на Михайлова, точно за това което АА беше писала няколко страници по назад  Aнти нуклеарни (АNА) антитела  ми беше и на мен 1:320. Ревматолога ми пусна 1 папка с изследвания и отхвърли всички опасения за лупос. Забременявам без проблем. На мъжът ми спермограмта е ок и просто не знам, не знам сега на къде да тръгна. А колкото и да повтарях, че ако сега не стане, приключвам и си се радвам на детето което имам, просто не мога. Мечта ми е да имам още едно детенце, дори ако може и две и не мога да оставя нещата така.

Извинявам се много за излиянията, но просто знам че тук ще съм най-добре разбрана.

# 564
Сега като мога да пиша фермани по-удобно се включвам за емоциите и мъжете.

Първо - Еми, прегръдки! Аз винаги подкрепям работата с психолог, без психолог бях загубена аз. Ще ти пиша на лично с препоръка, с уговорката, че "препоръка" е малко силно казано, но може да пробваш дали ще си допаднеш с този психолог (жена е).

Второ - чудих се дали да измрънкам, ама така и така си се оплакваме пак от нетактичните изказвания на мъжете ни. Дълго ще е, извинявайте:
Скрит текст:
Миналата седмица по някое време (да речем 5-6ти ден от естрофем) ми се сопва мъжО, че пак съм изнервена и разсеяна, и ме пита какво става. Казах му, че не е нищо ново и винаги съм такава като се почне с ходенето в клиниката. Отговор: "че ти си ходила само веднъж". За него хормоните са невидими човечета, с които се оправдавам и това е точен цитат, така че не вярва в зависимостта между нещата дето пия и си ръгам, и променливите ми настроения. Не ми се спореше пак, пуснах си го покрай ушите. Но от известно време ме гложди, че винаги като си говорим за това, че спираме АРТ след бъдещия трансфер, всъщност той не казва нищо конкретно, все сa реплики от сорта "от теб зависи".
Натиснах го уикенда да си каже какво му е реално мнението. Първо взе да ми обяснява как искал, ама колко щяло да е трудно като имаме и друго дете, и колко много стрес и тревоги ще имаме по време на бременността и първата година. Доста ми прозвуча това като "искам, ама нямам желание", но на момента трябваше да излизаме и разговора остана висящ. Продължихме го по-късно през деня и се оказа, че тези обяснения са неговия начин да приеме, че може да не стане (малко като гроздето е кисело), но ме пита какъв е плана ако наистина не се получи с трансфера. Аз честно казано съм избрала в момента да живея с илюзията, че като приключи с този курс добавки ще избухне с хубава СГ, защото резултатите му от октомври доста ме обнадеждиха. И не искам да мисля за варианта, в който няма подобрение или има влошаване. ММ обаче искаше да изчистим и този вариант. Приключихме след репликата му "ако наистина искаме още едно дете не виждам какво има да мислим и да обсъждаме въобще. Решението е ясно".
Не мога да лъжа - кофти се почувствах. Знае какво ми коства тази борба. Вижда, че често това отваря пропаст между нас. И въпреки това накрая се почувствах виновна, че не искам инвитро. Донякъде е прав и го осъзнавам, но наистина никога не съм си мислела, че след първа инвитро бременност ще е толкова трудно да стигнем до още една успешна бременност.

И последно - inferiya, и аз съм подхванала сезона на мартеничките за разсейване:
Скрит текст:

Допълвам за strawberry - ако има шанс да наваксва, ти стискам силно палци това да се случи! Иначе както писах вчера, при нас има положителен крос мач, който обикновено е състояние след първа бременност от същия партньор. Не знам дали би обяснило загубите ти, но е идея за изследване.

# 565
  • Замък сред облаците
Мойто мъж подхвърляше, че може би да го отложим ама го отразях миналия месец. Щяло да ни е трудно, да съм повече изнервена (минах кофти период на нерви предните месеци), дали не трябвало да чакаме по-голяма разлика. Аз по-млада не ставам, да си наляга парцалите.

Ягодке, съжалявам много 😞

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 17:01 от АА

# 566
Строубери, прегръдки! Heart

# 567
  • На изток от Ада
Ягодке Heart
Аа тези мъже бе , а вие искахте и трето!

# 568
Ягодке, много съжалявам, че минаваш през това отново, така се надявах вече да сме свършили с лошите новини в темата.. Broken Heart Не знам дали при родено здраво дете е смислено, но може да пуснете двамата кариотип. А изследвали ли сте ембриончетата досега? Това ще го изследвате ли?

# 569
Кате, Ягодка и всички,които имат нужда или преминават през труден период - прегръдки, момичета! Нали казват,че няма да е все така...дай,Боже!
На дамите с положителни тестове - честито и лека бременност, стискам палци всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт