Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 30 124
  • 918
  •   1
Отговори
# 540
Тирамису, чакам цикъл и ще ходя да ме гледа и да говорим. Или ще почнем с някакви информативно изследвания, или ще има някаква стимулация и барем добутаме до 1-2 яйцеклетки. До там ми стига фантазията за момента, всичко отвъд тоя сценарий ми е саенсфикшън и не искам да си фантазирам как ей сега джаста-праста ще си направим едно идеално бебе в капачка, пък и ще забременеем с него, пък че и ще го родим. Things to consider са новоизлюпеното ми Хашимото, пораженията от тоя инсулин, дето никой не знае колко време е кибичил толкова висок. Яваш-яваш ще го давам.
Първо да ми направят косата Joy

# 541
Ами колежки, какво правиме Grinning ? Файона май е права, сигурно бг мама ни засича чуждестранните vpn-и и са ни ограничили достъпа. На кого да се оплачем тогава?

Редактирам се: Кенди, най-добре е така,стъпка по стъпка, пък дай Боже да забременееш някъде по трасето преди по-тежката артилерия.
И аз започвам да си мисля вече за тези стимулации, казвам си, ето Голдън е забременяла след стимулацията на Калчев, Бъстед я чакаме да видим. Аз имам час за Калчев за края на месеца, дали и мен да не ме стимулира и да взема да забременея Grinning .
Извън кръга на шегата, ако имам горе долу почти всеки месец овулация, какво печеля от една стимулация? Повече яйцеклетки и увеличен шанс предполагам.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 14:45 от *тирамису*

# 542
  • Замък сред облаците
По-скоро ИТто ви е забелязало голям трафик към Бг мама от служебните компютри и ви е орязало достъпа да не си губите времето на работа 😅

# 543
АА, и аз първоначално това си помислих, че преди месец ИТ-тата ни спряха Месинджър, но съобщението е различно, когато е спрян от фирмата и когато е от сайта.

# 544
  • Замък сред облаците
Аха, може. Иначе може да пишете на съпорта на мамата.

Цъфнах с ANA 1:320, което е междинно информативен резултат за автоимунно доколкото четох. С две думи - Хаус, не може да е лупус. Пак може да е от Хашито.

# 545
И аз вчера си мислех, че ми е спрян достъпа от служебния компютър, но беше за няколко часа. Явно нещо друго е имало.

# 546
В германска съм аз. Но и без ВПН не го достъпвам, пробвах специално. Ама никак не е удобно само през телефона.

# 547
Ударихме го на спам, извинете.. Аз всяка сутрин проверявах с надежда. Сега си казах, дай да се организирам да направя няколко screenshot-a и да пиша на съпорта и сега ми излезе само проверка дали съм бот и ме пусна.

С тирамису също се оказахме от различни, явно повсеместен е бил проблемът, но май вече е решен.

# 548
Хаа, да, наистина работи вече, много якоо. Ами сигурно прочетоха жалбите ни и ни върнаха достъпа.
Извинявам се и аз за петъчния спам не по темата. Важното е, че решихме проблема, защото си беше сериозен.

АА, не разбирам много от ана профил, но помня, че на приятеля ми беше излязъл в сива зона и лекарите не се впечатлиха от резултата му. Дано няма нищо автоимунно, но Михайлова да те насочи ако трябва към терапия, с която да постигнете успех.
Много сложна тази имунологична материя. Струва ми се, че който и да се изследва, ще изскочи нещо.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 15:09 от *тирамису*

# 549
  • Замък сред облаците
Хашито е автоимунно, но да, влиза баш в тази сива зона.

# 550
Тирамису, още нямам отговор и малко се дразня, писала съм имейл вчера следобед, предполагам че днес ще ми отговорят, ако ли не ще звъня пак в понеделник. На преглед едва ли за първи преглед ще ходя чак при Калчев, ако добутам до там де. Мисля да отида при близката ми АГ, а след прегледа да запазя час за Калчев, така или иначе ще имат час за след месец поне. То даже не знам дали не се ходи при Чучумишев, ще разпитам, само да стигна до там. При мен стимулацията е нужна, защото съм с една тръба и нямах овулация от страната с тази тръба. Ама пък има по-голям шанс, защото се таймират нещата, има повече яйцеклетки също. Аз се повлиявам много добре от Кломифена и почти винаги правя по няколко Я, този път бяха 2 бр. и двете от дясно. На 12 ден от Ц бяха 22мм и 18.8 мм тогава сложиха и Хориомона.

Имам разни странни крампи като преди Ц, но пък много ме борят гърдите.

АА, при мен освен Th17 ми излезе и АНА 1:640 после падна на 1:320. Тя ми назначи допълнително изследвания и там нямаше нищо притеснително( За лупус, артрит и други) Пусках и тест за туберкулоза, но не знам заради комбинацията от АНА и th17 ли беше или заради едно от двете.

# 551
  • Замък сред облаците
Да, за над 640 титър се търсят други причини, четох 🤗

# 552
Голдън, я, я кажи.. че при мен е сходно - нямам овулация при яйчника с тръба, за сметка на това, тоя без тръба е склонен да черпи квартала с яйцеклетки всеки месец.
При теб се разбуди и не сте правили пункции?

# 553
Тя не търси особено много при мен, мисля че писах вече, на всичко ми беше отрицателно и ми изписа антибиотик, валтрекс и противогъбично всяко за по седмица отделно. После пусках на ново контрола и вече беше 1:320, но тогава имах и по-високите th17 и ми даде като терапия преднизолона. Мен също ме мъчи дали нямам нещо автоимунно,  ама тя остави нещата така..

hardcandy, аз преди много съм писала с моята история Grinning
При мен беше по същия начин, винаги овулация от ляво, а там тръба нямам. Имам направени десетки фаликулометрии, вече повече от 2 години,  единствените пъти в които имам О от дясно е било след стимулация с Кломифен. Имам правени няколко под надзора на обикновено АГ и беше само Кломифен, после имам и мисля 2 или 3 стимулации с д-р Калчев, но той прилага инжекция с чхг хормон, за да е сигурен,че ще се отделят Я. Обсъдете с твоя АГ варианта за стимулация, не съм единствения случай при който действат така, Шантал също беше със стимулация, но с летрозол. Кломифена действа с натрупване, доколкото ми е известно, защото в началото не ми действаше толкова, сега вече правя по-повече Я.

Допълвам се, че не правим инвитро и пункция, а на естествени опити. Слагат ми таймираща инжекция и правим опити по техен график. Общо взето в деня на инжекцията и после през ден.

# 554
При мен се оказа ревматоиден артир, реално за него е изписан МориВид.

А ако има редовна овулация какъв е смисъла от "лека стимулация" с Кломифен, аз и без него съм с 1ДФ? Дали ще бъде тъпо да поискам друг препарат или да се оставя на мнението на Калчев

Общи условия

Активация на акаунт