Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 29 583
  • 918
  •   1
Отговори
# 870
БРАВО, Едел Heart Жела лека и успешна бременност! За проследяване, в други теми много препоръчват д-р Чучумишев и д-р Вецев.

# 871
  • На изток от Ада
Да Едел, те добрите АГ са много заети пък.
Аз съм в Ст Загора, обиколила съм няколко АГ . И не бих се следила тук.
И в София съм била, но не за следене на Б.

# 872
Едел, много се радвам за хубавите новини! Стиснати палци всичко занапред да протича леко и безпроблемно!

# 873
Браво Едел! Чудесни новини, на мен още вчера ми се стори странен прегледа ти! Радвам се, че всичко е наред и имате пулс, стискам палци да е наред до края и да имаш лека и безпроблемна бременност Heart Eyes

Наистина е трудно да намериш добър АГ, на когото да имаш доверие и да си разбира от работата.

# 874
Едел браво страхотни новини! Пожелавам ти това е последното, от тук нататък само хубави новини! Flowers Four Leaf Clover

Patence много съжалявам, гуш и дано следващия път да е повече от успешен.Heart

# 875
Едел, супер новини. 😻 А тези вчерашните лакари така ме ядосват…. Като не знаят да си мълчат поне!

Момичета, доц. Михайлова дали се занимава с мъже с антиспермални антитела? Чудя се на къде да се обърнем за разчитане и евентуално лечение на тези резултатите.

# 876
ванила, не знам накъде да се насочите. Аз имам някакъв спомен, че не е много смислено изследване, но може и да греша и довечера или утре ще попрочета.

# 877
Мисля че се занимава с всичко свързано с имунологични неща. На мен ми прави консултация и за детето ми. Не работи само с жени с репродуктивни проблеми,  иначе аз имах пускано за антиспермални антитела при доц. Конова, тя беше споменавала и за такова изследване при мъжа, може и към нея да се обърнете евентуално,  но аз много си харесах доц. Михайлова и съм пристрастна към нея. По страхотен специалист не съм срещала скоро време!

# 878
  • На изток от Ада
Междудругото добре дошли на новите момичета!

# 879
Едел страхотни новини , радвам се .
Пожелавам ти една лека бременност Flowers Four Leaf Clover

# 880
Ех, явно избързах да се похваля. Преди два часа тръгна силно кървене с болки. Сега болките спряха и то намаля, но...
Няма да ходя на прегледи засега, защото сили нямам за ново 30 минутно гледане.
Добронамерен съвет, момичета - по-малко прегледи и медикаменти, повече спокойствие. Аз определено си навредих от мерак да не изпусна нещо.

# 881
Едел, и аз като теб съм на въртележката от емоции. Супер динамично се развиват нещата. Ако имате връзка с АГ по вайбър пиши, на мен ми вдигнаха утрогестана, включиха но-шпа и ми изписа кръвоспиращо и витамин С.
Лежи и почивай, нищо друго не можем да направим в толкова ранна фаза.

# 882
  • На изток от Ада
Alina Edel Heart
Едел и четене по- малко... Лежи , наистина може още утрогестан

# 883
Лежа, пия Ношпа и чакам. Иначе съм наясно, че витамин Ц и Дицинон се дава. Нямам връзка с Томова, но колкото и да ми е симпатична, не знам дали беше нужно 30 минути да ме ръчка, за да види всеки миомен възел.
Алина, стискам палци!

# 884
Едел, съжалявам за влакчето на емоциите, на което си в момента. Надявам се кървенето да е от нещо, което може да се абсорбира и скоро да няма помен нито от него, нито от болките. Продълавам да ти стискам палци за добро развитие! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт