Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 29 625
  • 918
  •   1
Отговори
# 765
Аз мисля да поръчам витамин Е, някой може ли да ми припомни кой беше препоръчания и как се приемаше? За повишаване на естрогена ми трябва. 9 ден от цикъл и днес на УЗ - НИЩО. Нито един фоликул, лигавицата тънка и продължава да се лющи. Sad Включвам пак акупунткура и наистина не знам какво друго да пробвам за тези ненормални хормони. Отказвам да приема, че на 28 съм в това положение.

Аз съм пила този преди х1 на ден:

Скрит текст:

# 766
  • Замък сред облаците
Шантал, Вит Д зимата взимам по 5000IU, понякога и 10000. Ама и аз не съм го изследвала от 1 година.
Монита, вземи някакви пробиотици специално за вагинална флора. Аз пия на Абофарма Имунохелт Фемин.
И сега да се оплчача- моят бластоцист изостава в развитието и ще го чакаме утре до 6-ти ден. Аз обаче, не храня надежди, защото и ембриологът не звучеше обнадежден, а по-скоро въртеше,  сучеше мрън-мрън.....

Хм, това редовно или по-схема конкретна? Че високите нива на вит Д включително могат да калцират яйчниците, ако приемът не е нормиран.
Съжалявам за бластоциста 😞

Блубери, тази доза е за бебета и малки деца.

# 767
  • На изток от Ада
Патенце, все пак дано навакса ембриона!

# 768

Блубери, тази доза е за бебета и малки деца.
Това на снимката е вит Е, не Д
syringa и на мен ми го е казвала това денис, но действително не съм имала никога зф. Твоите хормони също не изглеждат на зф. Амх може да варира, може някой месец да излезе по-висок , но не с цяла единица примерно, с до ккъм 0,50-0,60. Като си е нисък, си е нисък. Което само по себе си не е кой знае какъв фактор

# 769
Патенце, стискам палци и аз за ембриончето! Аз пия по 5,000 единици зимата, ама пропускам умишлено по някой ден, че и от големи дози ме е страх 😄
Петя, Хома индекс при тези изследвания е 1.75, ама аз него не го броя особено. Ако имам инсулин 11 и КЗ - 5.5, Хома пак ще е 2, ама реално не са най-оптималните резултати.

# 770
AA, какво означава да ги калцира?
Освен да го спра за 10 дни и да ида да направя едно изследване на Вит Д.
Наси, Дудъл, благодаря ви, но шансовете май не са големи.
Слънце, и аз пия Витамин Е на Natural Factors от 400 iU. Толкова глупости пия, че най-много да си навредя нещо....

# 771
Според мен означава да се натрупа калций в/по стените на яйчника и да не може да овулира. Както с калцирането на кръвоносните съдове.
Скрит текст:
AA, какво означава да ги калцира?
Освен да го спра за 10 дни и да ида да направя едно изследване на Вит Д.
Наси, Дудъл, благодаря ви, но шансовете май не са големи.
Слънце, и аз пия Витамин Е на Natural Factors от 400 iU. Толкова глупости пия, че най-много да си навредя нещо....

# 772
  • Замък сред облаците
Оф, аз бях на вит Д вълна и не обърнах внимание, че пише Е 🤣

Патенце, високите нива на вит Д карат тялото да отлага калций по органите - сърце, черен дроб, кръвоносна система, мозък, яйчници, матка - въобще всички органи в тялото. Самото калциране намалява функциите на органите. Вит Д не е безобиден по тази причина и винаги се подхожда внимателно с него.

# 773
2402, Предната спермограма е от Инвитро център в София, Калчев каза, че е супер. Заключението беше Нормозооспермия

За ИР трябваше да направя обременяване с глюкоза, нали? Това може ли да си го самоназнача или трябва лекар да ме изпрати?

# 774
  • На изток от Ада
За обременяване можеш и сама Сиси

# 775
  • Замък сред облаците
ОГТТ тест си искаш в лабораторията, но потърси в сайтовете на лабораториите пише каква подготовка ти трябва (кога да ядеш последно, какви храни).

# 776
Ох, за спермограми от "Инвитро център София" (ако говорим за там) мненията са доста спорни. Често там резултатите излизат по-добри, отколкото на други места. Не е казано че случая е такъв, но не пречи да я повтори на друго място.

# 777
В бодимед на мен ми се заядоха за обременяването с глюкоза че трябва да е назначено от лекар, не можело така всеки като му хрумне да ходи да си го прави. На мен реално ми беше назначено от лекар, но не носех амбулаторния лист от прегледа и съответно отказаха да ми го направят, та се връщах да взимам листа.

# 778
Аз докато чаках в Кандиларов (за друго изследване) дойде една девойка за обременяване с глюкоза. Нищо не са ѝ искали, само ѝ обясниха как протича изследването.

# 779
В бодимед на мен ми се заядоха за обременяването с глюкоза че трябва да е назначено от лекар, не можело така всеки като му хрумне да ходи да си го прави. На мен реално ми беше назначено от лекар, но не носех амбулаторния лист от прегледа и съответно отказаха да ми го направят, та се връщах да взимам листа.
Аз бях в лина лаборатория, носех си пакетче глюкоза и вода,никой нищо не ми каза,сама си го назначих

Общи условия

Активация на акаунт