Чета ви редовно, преди време се бях представила че бяхме решили с мъжа ми да действаме за второ дете. Първото ни е почти на 5 години, станало след много драми, емоционални сривове и сълзи. Така че четяйки ви се сещам за всички емоционални етапи през които съм минала и ви казвам и пожелавам че след време ще се върнете назад и ще бъдете горди със себе си, че не сте се отказали. И наистина не се предавайте. При мен стана когато вече си мислех, че просто не ми е писано да съм майка. Бях се отчаяла тотално. Помня стоях на една пейка с мъжа ми и имаше много майки с деца около нас и си казах ех може би просто трябва да спра с опитите и да приема, че просто така е писано. Така че не се отказвайте, моля ви!!! Та аз дълго не можех да се реша за второ детенце. Май вече сме узрели за това. Извинете за емоционалното изляние
)) Та въпросът ми е откриха ми инсулинова резистентност, ах тази гадина пък от де се появи си казах 😃 та пия глюкофаж от има няма месец и малко и този месец цикълът ми е многоо болезнен, по - обилен и цялостно не ми е добре, главата ме боли, направо от преди да родя не съм се чувствала толкова зле по време на цикъл. Та знам че тук сте голяма сила и казах на мъжа ми ще питам момичетата в групата те ще ми кажат по-добре от всеки лекар
)) Та според вас има ли връзка с глюкофажа? 

Препоръчани теми