Проблем в отношенията- объркана съм..

• 8 281
  • 123
  •   1
Отговори
# 75
  • Out of the Mix
Прима, много рано си вдигнала бялото знаме, или викаш при жените е друго? Thinking
Аз на 35 бях младеж. Не, че сега съм кой знае колко по-различен.

# 76
  • По света и у нас
А не, нямам нужда от нов филтър, точно тук при шугърбойчетата дето се надяват да си намерят мама да ги гледа ти трябва дегизировка и бинокъл, не филтър.

Рев-чо, човек трябва да си знае приоритетите. Аз всичко каквото е трябвало да видя до сега съм го видяла, мисля да не се хабя повече.

# 77
А, недей така. Винаги може още. И повече Wink
--------------------
Не се разбра обърканата ориентира ли се или търси ориентировач по други сайтове?

# 78
  • Обран бостан ;)
Моят "романтик-филтър" се задръсти на 24-25.
Излизате с някоя колежка, романтика, романтика, романтика, луна, звезди, майтапчета, малко държане на ръце и после, стана късно, утре сме на лекции, чао, беше ми приятно, обади се.
Веднъж така, втори път така, третия път вече поставям условие да минем първо през квартирата.
Отговарят ми "Няма да стане така." Ами то и иначе не става - и аз съм "чао".
Ще си намеря някоя не-романтична, дето обича да се ръга на втора среща.

# 79
Една жена се дава единствено ако е сигурна, че в обозримо, близко бъдеще не може да се даде по-изгодно. Тоест на някой по-красив, по-умен, по-силен, по-способен. И по-богат, да не пропускаме.
В което аз лично не виждам нищо лошо, това е в съгласие с основния еволюционен закон и стимулира конкуренцията между мъжете. И води до по-добри резултати, не само в биологичен смисъл, както при животните, а и в социален и културен. Освен когато социума и културата не са изкривени. (временно).

Това, че авторката е объркана просто ще даде шанс на мъжа с някоя не толкова объркана. Разбира се ако самият той си струва усилията. Нищо лично, естествен подбор.
Ако не си струва, ще се пообъркват с обърканата още известно време, пък после - каквото-такова.

# 80
  • По света и у нас
Една жена се дава когато и се прави яко секс… не е непременно с най - добрия кандидат. 😄 даже може да имаш двама кандидати, единия да е по добър от другия, но поради някаква причина да не искаш с него и да си правиш секс с по-лошия  вариант знаейки, че е временно но ставащо за момента.

# 81
Една жена се дава единствено ако е сигурна, че в обозримо, близко бъдеще не може да се даде по-изгодно. Тоест на някой по-красив, по-умен, по-силен, по-способен. И по-богат, да не пропускаме.

Стига, бе! Наистина ли??? Flushed
Боже, колко съм тъпа! Можете спокойно да ме обявите за най-тъпата жена на света, че се давах, защото ми се искаше секс, а не за изгоди.
Даже взех, че се омъжих за този, който в леглото най-много се стараеше за мен и за моите оргазми.
Егати минавката...

# 82
Никога не съм отричал изключенията. Те не противоречат на общият ход на еволюцията

# 83
  • По света и у нас
Това мъжете, толкова им се иска да са велики че са склонни , да защитят грешните си теории с научен труд, да обясняват на жените по форумите с какви точно подбуди си хващаме любовници.
На него му се ще аз да съм се давала само на най-добрия шампион ( някой по- добър от него) и да съм шампионка по намиране на най-великите мъже… да ма на мен не ми се разправя да тичам по г*за на разни вечно заети грандомани и работохолици държавни глави и мегаломани и съответно си избирам по- непретенциозен за да ми е удобно на мен.

Гледах едно клипче миналата седмица за кобилите - кобилите като забременели и отивали да се дадат на абсолютно всички жребци - защо, за да ги заблудят, че кончето е тяхно и мъжките да не го убият като се роди. Това е напълно в женската логика.

Жената си прави каквото и е нужно за да оцелее тя и нейното потомство, а дали на теб ти харесва е друг въпрос. Има много много красавици със бедни смотльовци, като онази Александра инфуенсърката, и всички и се чудеха защо е с тоя беден смотан  грозник… Тя си знае защо е с него.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 19:25 от PriMadonna

# 84
  • Обран бостан ;)
Една жена се дава когато и се прави яко секс… не е непременно с най - добрия кандидат. 😄 даже може да имаш двама кандидати, единия да е по добър от другия, но поради някаква причина да не искаш с него и да си правиш секс с по-лошия  вариант знаейки, че е временно но ставащо за момента.

Това се случва когато една жена проумее, че отказвйки секс не печели нищо.
Съдейки по жените с които общувам лично това се случва около 40. Ако дотогава не го проумеят - никога не го проумяват.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 08:18 от Al_Bundy

# 85
  • Out of the Mix
За да отказва или не иска жена вариантите са 2:

1. Не харесва мъжа.
2. Не обича да прави секс, не е сексуална, това не е нейното, мързи я, гнусливка е.

Оставяме настрана евентуални здравословни проблеми, които няма смисъл да коментираме, но и те биха били фактор - наднормено тегло, объркани хормони, Хашимото, Щитовидна и т.н., предрасъдъци, апатия.

# 86
  • По света и у нас
Не са само това вариантите, има 100 причини да откажеш.
Жената си мери мъжа по нея си, както анакондата си мери жертвата - цялото мерене се свежда до това ще и паснеш ли и за какво ще и паснеш точно.
Има невероятно изгарящи душата и бельото мъже, които поради някакъв гаф/или характера им  са попаднали в графата - никога, и трябва да си стоят там защото могат да те сринат.
И като попаднеш на такъв, просто си затваряш очите и се молиш да отмине.
Примерно той иска да може да си спи с теб когато на него му е кеф без никакви ангажименти, а ти много си падаш по него но знаеш че той не е за теб, ми сбогуваш се, колкото и да искаш да му се нахвърлиш. Сърцето ти, душата ти и спокойствието ти са по важни, от разкошното му тяло.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 10:04 от PriMadonna

# 87
  • Somewhere far away
Да се слагат предразсъдъци и апатия редом до Хашимото не е сериозно и показва липса на здравна култура.

# 88
Да се споменават предразсъдъци, но никой да не спомене морални разбирания и подобни също е показателно.
Но по принцип се свежда до "не го харесва" или "прави се на интересна, за да е приета насериозно".

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 13:49 от Linda*kiss

# 89
  • Be realistic - plan for a miracle.
Цитат
Труден характер съм свикнала съм все на моето да е, но той досега никога не е имал проблем с тази моя лоша черта.

И най-голямото търпение в даден момент се изчерпва. Странна ми е тази изненада, че се е случило. Звучиш като някой, който очаква както тати/мама са го търпяли като дете да се тръшка, така ще го търпи и партньора, натикан в псевдо-родителска роля.

Общи условия

Активация на акаунт