Проблем в отношенията- объркана съм..

• 8 257
  • 123
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Оставяме настрана евентуални здравословни проблеми, които няма смисъл да коментираме, но и те биха били фактор - наднормено тегло, объркани хормони, Хашимото, Щитовидна и т.н., предрасъдъци, апатия.
Кой казва, че хората с щитовидни проблеми са асексуални? Принципно, но и всичко останало е в този дух.

# 91
  • волно калдъръмче
Това се случва когато една жена проумее, че отказвйки секс не печели нищо.
Съдейки по жените с които общувам лично това се случва около 40. Ако дотогава не го проумеят - никога не го проумяват.
Жените отказваме по ред причини, но най-често са кофти секс и емоционално незрял мъж. Особено за второто, щото първото знаем как да подобрим, за да сме ок, но за второто нямаме силички. Иронията е, че двата фактора обикновено се комбинират.

# 92
  • Обран бостан ;)
Не знам защо повечето жени смятат, че самите те са "емоционално зрели" и правят "страхотен секс".
Обикновено не са нито едното нито другото.

# 93
  • Out of the Mix
Те не са се опознали още, не са се отпуснали, ама било "кофти".
Абе Ал, да го раздва парясница не е ок, но като се харесат, и види, че мъжът има интерес, държи се добре и т.н., няма причина да стиска клъки, а да се раздава. Вече след 10-я път, ако няма мачване, не им е добре, ок, next. Или викаш масата не стигат и до първи. После да не вини, че са я изоставили. Или, ако не може да забърка един свестен омлет. Mr. Green

# 94
  • Обран бостан ;)
Те не са се опознали още, не са се отпуснали, ама било "кофти".
Или викаш масата не стигат и до първи. После да не вини, че са я изоставили. Или, ако не може да забърка един свестен омлет. Mr. Green
Точно така си е.
Нали знаеш как една жена може да ти каже без думи, че си се представил добре - като ти направи закуска. Wink

# 95
Днес два пъти срещам думата "парясница", употребена в явно неточен смисъл. Парясница значи разведена жена и толкоз.
Що се отнася до квалификациите в секса - там рядко нещата стават на 100% от първи път. Трябва си напасване, а и комуникация, защото различните хора харесват различни неща и който е бил много успешен с една техника при един партньор, с друг може да се окаже, че съвсем не е същото. Обаче хората (и мъжете, и жените) обичат да прехвърлят вината на другия - той/тя не става. Нещо като самооправдание пред себе си най-вече.

# 96
Абе зависи.... ако напасването продължи повече от няколко пъти, не мисля, че изобщо ще си угодят на предпочитанията и усещанията. Някои с това нагаждане си замазват факта, че реално сексът (дали те, дали другия) е кофти.
В началото ако не е страстно, има риск да стане сконфузно и от там идват и много други проблеми във връзката.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 16:03 от Linda*kiss

# 97
E, не съм казала, че всичко се оправя с напасване, а че не бива да се отсъжда прибързано без да се остави малко време за напасване.

# 98
  • волно калдъръмче
Не знам защо повечето жени смятат, че самите те са "емоционално зрели" и правят "страхотен секс".
Обикновено не са нито едното нито другото.
Жената има привилегията да си позволи слабост - истинско изпитание за мъжа.

# 99
Здравейте🙋‍♀️ Може би подобен вид теми вече са отегчителни за вас, но имам нужда да споделя и да получа съвет. Момиче на 25години съм с мъжа ми сме заедно от 5 години /подписахме преди 3/ нямаме деца. От началото на връзката ни до ден днешен отношението му към мен е прекрасно винаги гледа да ми угоди, да се обръща мило към мен, проявява разбиране, но от известно време чувствам промяна в себе си всичко това на моменти ме дразни. Постоянно се караме заради моято изнервеност която се дължи на мислите в главата ми. Труден характер съм свикнала съм все на моето да е, но той досега никога не е имал проблем с тази моя лоша черта.Няма друг мъж в живота ми просто се чуствам несигурна дали все още го обичам или чувствата ми са изстудяли с времето. Моля за съвет как да продължа..

Спри да мислиш всякакви неща и не не се изнервяй. Ако ходиш на работа си вземи седмица почивка, отпочини си, излез с приятелки, ама не по нощите. Обръщай внимание да си ок с нещата. Не го ли направиш, ще го изгониш. Щом си във връзка, ще трябва да седнеш с партньора си и да обсъдите, кой какво иска от другия и да се разберете. Няма ли комуникация и действия след нея - всичко пропада. От личен опит ти го казвам.

# 100
  • Somewhere far away
Ссупер- само това "не по нощите " ме изумява не за първи път. Ако си мислиш че изневерите  и други съмнителни дейности стават само нощите... то много се лъжеш. Grinning

# 101
Ссупер- само това "не по нощите " ме изумява не за първи път. Ако си мислиш че изневерите  и други съмнителни дейности стават само нощите... то много се лъжеш. Grinning

Тук не става въпрос за изневерите. Те могат и да са сутринта в 6, ама вечерта да си е при мъжа, както пише по учебниците и конституцията. През деня да си излиза с колежките и приятелките. Има време за всеки и всичко. Във връзките си има правила, ако на някой не му харесва - да си стои сам.

# 102
  • Somewhere far away
Какви учебници, каква конституция - тук за връзки говорим, не за дела в съда.
Няма такова нещо. Връзките се базират на взаимно уважение, приятелство и разбиране.

Ако връзките се базират на твоите правила, това не са връзки, а някакъв концлагер.

# 103
Няма такова нещо. Връзките се базират на взаймно уважение, приятелство и разбиране.
Ако връзките се базират на твоите правила, това не са връзки, а някакъв концлагер.

За да ме уважаваш и да се разбираме, ако съм пияница или нещо друго, което те дразни, ще ми го кажеш и аз, ще се променя и така. После се разбираме, няма скандали за нищо, връзката се развива. Ако се приемаме, каквито сме - иди приеми някой наркоман, курвар, пияница или комарджия. Приеми насилника. Комуникация трябва. Изисквания да има. Ти нямаш ли изисквания от твоя партьор?

# 104
  • Somewhere far away
Няма такова нещо. Връзките се базират на взаймно уважение, приятелство и разбиране.

За да ме уважаваш и да се разбираме, ако съм пияница или нещо друго, което те дразни, ще ми го кажеш и аз, ще се променя и така. После се разбираме, няма скандали за нищо, връзката се развива.
О не, изобщо не е така. Не мисля, че с говорене се променят хората, ако някой е пияница ще си е пияница, ако някой не се грижи за децата - няма да се грижи за тях, ако е работохолик - ще си е такъв завинаги.
Повярвай ми виждала съм много такива сценарии.  С говорене нищо не се постига.

Общи условия

Активация на акаунт