На море в Турция - тема 86

• 29 747
  • 386
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря Ви.
Ваучерите се получават на мейла?Какви други документи се получават?
Искахте ли потвърждение от хотела?
Това за националността го има под метода на плащане.Където изискват пълните имена и мейла.
Отново Ви благодаря!

# 31
Благодаря Ви.
Ваучерите се получават на мейла?Какви други документи се получават?
Искахте ли потвърждение от хотела?
Това за националността го има под метода на плащане.Където изискват пълните имена и мейла.
Отново Ви благодаря!
Да, на имейла. Само ваучер, ако не сте сключили някоя застраховка чрез тях. След като платите цялата сума. Медицинска застраховка си правим от нашия застраховател - винаги +
няколко дни. Аз лично винаги искам потвърждение от хотела.

# 32
  • София
Здравейте! За първи път ще ходя на море в Турция. Спряхме се на Кушадасъ и Ephesia resort hotel. Хареса ни освен, че е AI, е на първа линия със собствен плаж. Някой има ли впечатления от този хотел?

# 33
  • София
Здравейте! За първи път ще ходя на море в Турция. Спряхме се на Кушадасъ и Ephesia resort hotel. Хареса ни освен, че е AI, е на първа линия със собствен плаж. Някой има ли впечатления от този хотел?

Ми какво да ти кажа, някакъв компромисен вариант е. 4 звезди е, плажа е хубав. Буквално на 4-5 м от сградата, даже не съм убеден че са толкова се намира Батихан. Буквално гледа балкона в Батихан. Та ако решите там ЗАДЪЛЖИТЕЛНО платете стая изглед море. Пише, че има анимация, аз доколкото знам до преди 2-3 г имаше някаква символична. Ако сте с деца забавления нула за тях. Доста по-добри хотели има. Ако определящо е цената Флора Гардън е по-добре. Но по-добре си кажете какво очаквате и какво искате да има, плаж, анимация, вносен алкохол, аквапарк, транспорт, период.

# 34
  • София
Благодаря за отговора! Нямаме деца, така че анимацията не ме интересува. Местна бира за нас е достатъчно. За изгледа на стаята - това ще направя. Важното е да има вкусна и разнообразна храна, безплатен паркинг и хубав плаж.

# 35
  • Варна
Ние сме много доволни и от кухнята на новия палм уйнгс -Palm Wings Beach Resort & Spa - https://kusadasi.palmwings.com.tr/tr/. До басейна всеки ден има изнесен грил и аз като подчертано месар и анти вегановегетарианец там най доволен с всеки ден различни прясно печени пред мен меса и пържени картофи на корем Simple Smile За малките има детски кът в ресторанта с детска кухня Simple Smile

# 36
  • Стара Загора
Тюркоаз, благодаря за темата!!! Ние имаме резервация още от края на м. октомври 2024г за 22.08.2025 в Сиде, хотел Оз Премиум! Само да сме живи и здрави!

# 37
Ех като прочета колко естествено и лесно звучи "правя резервация през сайта и после искам потвърждение от хотела", все повече се ядосвам на избора си на хотел Von Resort Golden Coast....Измежду тези, които бях изброила тук, в крайна сметка се колебаех между Вон и Палома Грида и ето на, да бях избрала Палома. Та моята драма с отказа на хотела да ми даде информация дали имам резервация при тях направена през Стейфорлонг продължават. Днес пак им писах (за 3-ти път, водим кореспонденция) и ето отговора отново
"First of all, we would like to send greetings from VONRESORT Hotels.
Guests' personal information is protected in accordance with the Personal Data Protection and Privacy Policy (Turkish privacy law), therefore, the reservation confirmation or booking information only be obtained through the tour operator.
For assistance with this question, please contact the support center on the reservation website."

Днес им поисках координати на управителя на хотела - мейл, телефон, да видим какво ще ми отговорят. Друго, което ми остава е ако има някой от вас предстояща почивка там (в другите Вон-ве или в близост до тях) преди 15 юни, моля да ми пише ако не му представлява проблем да се опита да провери резервацията ми на място. За други опции вече не се сещам, а не ми е ОК да тръгна на сляпо без сигурност.

# 38
Jijin, заради GDPR може и да не предоставят на трето лице инфо. Попитай агенцията. Миналата година през немска агенция исках да правя резервация - но от агенцията ми писаха, че цената е договорена за немски граждани конкретно и няма проблем да резервирам през тях, но е вероятно хотелът да приложи други цени.

А цените в турските хотели не са еднакви за всички.  Напр. за Нова Година правих резервацията си директно през сайта на хотела и цената ми беше около 60 % по-висока от цената на местни, с които се запознах.  Може да не ми стана приятно, то това е тяхното законодателство.

# 39
  • Варна
Странно е платформата, през която резервираш, да няма комуникация с настаняването.
Много е "стресиращо" да стегнеш багажа, да се качиш на колата и след хиляда километра да се окажеш без резервация... не, че няма къде да спиш, места бол Simple Smile Ама си е смотано едно такова, харесал си си, настроил си се...
Буукинг си има комуникация с мястото за настаняване и обикновено в рамките на час-два ти отговарят.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 18:43 от Navy

# 40
  • Берлин
А имате ли номер на резервацията? Аз бих написала на англ.
Dear Guest relations, /или там с когото се свързвате/
Please confirm my reservation N:/date.
Thanks in advance and best regards,
Ivanka Ivanova /името на бенефициента/.

Колкото по-кратко и ясно, по-добре. А защо се съмнявате в направената резервация? Какво ви тревожи?

Ако искате, ще напиша текста и на турски.

# 41
Въпрос до всички, летели напоследък с Пегасус - Пегасус София - Анталия само с Еърбас ли лети?   
Миналата година, дето ви писах, проблемния ни полет беше с Боинг, но на друга авиокомпания.   
Та затова после с колата.   
Искам да благодаря специално на всички за съветите ви в предходната тема относно бариерите на HGS - та. 
Да сте живи и здрави и много хубави пътешествия ви пожелавам!     
При тия техните магистрали, пътят с кола въобще не се усеща, (освен финансово), но от 13 януари пак качили таксите. Та за двама човека пак се чудя за самолет.

# 42
Сърби ме езика/клавиатурата / да се похваля.Имам резервация през румънците.В нашите агенции хотела е на стоп продажба.С изключение на Ориент 99 .Почти 4200 лв.
При румънците 1660 евро.

# 43
Сърби ме езика/клавиатурата / да се похваля.Имам резервация през румънците.В нашите агенции хотела е на стоп продажба.С изключение на Ориент 99 .Почти 4200 лв.
При румънците 1660 евро.

Почеши го докрай, като кажеш кой е хотела и коя точно е платформата Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 21:11 от sunflower_sunflower

# 44
  • Sofia
Тюркоаз, благодаря за темата!!! Ние имаме резервация още от края на м. октомври 2024г за 22.08.2025 в Сиде, хотел Оз Премиум! Само да сме живи и здрави!
Ще очаквам да споделите впечатления след почивката. Хотелът ми е в листата, преди две години почти го бях резервирала. Дебнах го и за тази година, но октомври го нямаше на ранни, и пак се разминахме.

@Тюркоаз, благодарности за темата! 🌹 Пожелавам си да я напълним с много положителни емоции.

Общи условия

Активация на акаунт