На море в Турция - тема 86

• 60 282
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Привет! За първи път ще сме в Турция и моля да препоръчате курорт с хубави плажове и хубаво море. Идеята ни е да не седим много в басейни, а в морето Grinning

Корумар, Батихан, Ефезия, Атлантик, Палм Уингс, Гранд Белиш  и  Флора Гардън в Кушадасъ и много повече в Сиде. Например Камелия, LIU, Джакаранда, Вонресорт голден кост, Роял дракон и мноооого други

# 211
Октомври ще сме в Сиде, ще пътуваме с коли и ще трябва да спрем някъде по пътя (Ескишехир или Афионкарахисар за ориентир). Съвет къде да огледам за хотели, цени и т.н.

# 212
Ние ще направим на отиване в Афионкарахисар (Aforia Thermal или Oreko hotel), a на връщане или в Ескишехир, или Кютахя.

# 213
Някой резервирал през Ориент 99 с полет от Варна, може ли да каже каква информация има за часовете на полетите? На сайта нямат нищо. Чудя се дали да рискувам с тях и каквито часове се случат....или да резервирам през Емералд? Техните са обявени вече - 12ч на отиване и 14ч на връщане.

# 214
Някой резервирал през Ориент 99 с полет от Варна, може ли да каже каква информация има за часовете на полетите? На сайта нямат нищо. Чудя се дали да рискувам с тях и каквито часове се случат....или да резервирам през Емералд? Техните са обявени вече - 12ч на отиване и 14ч на връщане.
Ползвам техните услуги, но само с автобусите им. И съм доволна. Нямам идея как се справят със самолетните трансфери. Мога само да споделя, че техните агенти са много отзивчиви и винаги, когато и да съм ги търсила, за каквото и да е, са ми отговаряли на поставените въпроси. Звънете и питайте. Има вероятност поддръжката на сайта да е по-консервативна, отколкото служителите им в действие.

# 215
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, хора .

В Белек срещу Легендите ще отвори нов хоте. https://emerald.bg/bg/hotel/5917/sy-hotels-belek/?

Доста ТА го предлагат . Виждам ,че ще е от средно съм високо ниво 5* ,но това лято цените ,като стартови  ще са на половина( или така си мисля, нямам претенции, че разбирам)

Чудя се дали да не заведа бандата там .
Не можем да си позволим цени над 3000лв за двама за седмица, собствен транспорт.
 Това изглежда добре, от 27.09 ,7 дни 2800лв., не сме били в Белек .

# 216
Аз съм от рискуващите и вече резервирахме за този хотел Sy hotels през октомври.

# 217
Октомври ще сме в Сиде, ще пътуваме с коли и ще трябва да спрем някъде по пътя (Ескишехир или Афионкарахисар за ориентир). Съвет къде да огледам за хотели, цени и т.н.
Ние бяхме в Ореко в Афионкарахисар...😃 По точно бяхме само българи в хотела,нямаше други и всички бяхме от/за Анталия. Хотелчето не е лошо,има включени закуска и вечеря в цената, вкусна домашна храна, нищо особенно. Точно до хотела има магазин А101 ако някой се притеснява ,че ще остане съвсем гладен (аз купих тетрадки голям формат 80 и 100 листа на цена от 1.20лв😁🤣🤣,който има ученици ще ме разбере добре ,какви ги дрънкам) има малък паркинг към хотела,много са удобни леглата и няма дървеници.

# 218
Ние бяхме в Ореко в Афионкарахисар...😃 По точно бяхме само българи в хотела,нямаше други и всички бяхме от/за Анталия. Хотелчето не е лошо,има включени закуска и вечеря в цената, вкусна домашна храна, нищо особенно. Точно до хотела има магазин А101 ако някой се притеснява ,че ще остане съвсем гладен (аз купих тетрадки голям формат 80 и 100 листа на цена от 1.20лв😁🤣🤣,който има ученици ще ме разбере добре ,какви ги дрънкам) има малък паркинг към хотела,много са удобни леглата и няма дървеници.

И ние сме били в Ореко, но вече няма закуска и вечеря, а цената е много нагоре. Затова и търсим други варианти.

# 219

И ние сме били в Ореко, но вече няма закуска и вечеря, а цената е много нагоре. Затова и търсим други варианти.
  Това  не  е вярно , не подвеждайте хората  а цената навсякъде се е вдигнала !

# 220
Скрит текст:

Това  не  е вярно , не подвеждайте хората  а цената навсякъде се е вдигнала !

Кое не е вярно? Закуска и вечеря няма. Има само закуска.

# 221
  • София
Аз малко се втрещих от уточнението за дървениците 😅
Имали ли сте подобни преживявания в хотел в Турция?

Ние запазихме в Глория в Белек за юни, не ни тревожи повторението на хотели.

# 222
Oreko в букинг ми излиза със закуска и вечеря. Цените вече навсякъде са се вдигнали. Цената му в сравнение с други е по-ниска.

# 223
Oreko в букинг ми излиза със закуска и вечеря. Цените вече навсякъде са се вдигнали. Цената му в сравнение с други е по-ниска.

Аз го гледах в hotels.com. Там е без вечеря. Явно различно го подават и всички сме прави.

# 224
  • Варна
с кола има и кръгов вариант с минаване едната посока през моста над Дарданелите и нощувка Айвалък на плажа Саръмсаклъ(отседнахме в х. OLSAY) или в Чанаккале. По интересно е а разлика няколко десетки км. по толкова много път може да се преглътне.

Общи условия

Активация на акаунт