На море в Турция - тема 86

• 60 274
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, можете ли да препоръчате сайт, от който да поръчам трансфер от летището на Анталия до града?

# 241
Здравейте. Защото видях, че коментирате разписанието на полетите. Аз следя полет за друга дестинация и вчера влязох в сайта на летище София и има разписанието по часове за май и за юни. За другите месеци не съм поглеждала може и да има. Но ми направи впечатление, че в някои дни има по няколко полета за Анталия. Може да влезете и да си проверите. Доста години ходихме на почивка в Турци, но тази година сменихме, въпреки че продължавам да следя отзивите и цените на хотелите.

# 242
Дали има шанс за смяна на часа на полета, въпреки че е обявен на сайта на летището? Много е ранен, а и ние не сме от София,  ако се запази така, ще се наложи да търся хотел за нощувка преди полета 😔

# 243
Здравейте момичета.
Има ли от вас почивали във Vonresort golden coast Сиде?
Много са ми важни мнения за храната, чистота. Предлага ли се всеки ден морска храна, риба, суши? Плодове и ядки?

# 244
  • Варна
Има ли от вас почивали във Vonresort golden coast Сиде?
Много са ми важни мнения за храната, чистота. Предлага ли се всеки ден морска храна, риба, суши? Плодове и ядки?

тъй като гледам приготвили сте голямата кошница и ще сте разочаровани със сигурност . Ако тръгнете с по малка кошница ще сте по добре Simple Smile Ако чакате чак гурме храна и някакъв суперлукс ще се разочаровате. Рускоговорящите имат десетки сайтове с впечатления - погледнете и там - има и съвсем пресни ?
https://www.turpravda.com/tr/side/vsoonrert_golden_coast_hotel-h9606.html#reviews
https://tophotels.ru/hotel/al2432
https://www.ayda.ru/turkey/cholakly/hotels/669/
https://goldencoast.vonresort.com/tr?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw … Xbn4aAtvPEALw_wcB
https://www.tripadvisor.com/HotelHighlight-g951787-d614942-Revie … ranean_Coast.html

# 245
Дали има шанс за смяна на часа на полета, въпреки че е обявен на сайта на летището? Много е ранен, а и ние не сме от София,  ако се запази така, ще се наложи да търся хотел за нощувка преди полета 😔
Напълно е възможно, защото от ТА казват, че часовете са ориентировъчни, но това е доста широко понятие.
Миналата година трябваше да летим около 10+ сутринта, но 7 дни преди полета /както е записано в договорите, ако не се лъжа/, с получаването на документите и билетите, полетът беше за 6.10 ч. Така че изчакайте и като получите вашите вземете решение. Мисля, че една седмица е достатъчна за да букнете хотел за нощувка.

# 246
  • Пловдив
Обикновено каквото пише в сайта на летището това е.А в договора първоначално е само колкото да пише нещо и почти не се спазва.

# 247
Аз проверих за нашите полети за юни на сайта на летището и са съответно с 2 часа по-късно, което определено ме устройва -вместо да летим в 6:30 ч, полетът е за 8 и нещо, съответно и връщането е 2 часа по-късно от обявеното

# 248
  • Г.Оряховица
Аз също проверих за полет до Анталия за 24.05.25 в сайта на летище София и тогава има полет в 13.00 ч. / и в договора с ТО има същият час/с Пегасус , но си мисля, че нашият полет трябва да е чартърен , а не редовен,какъвто е този,вероятно! За чартърите дали има разписание?

# 249
Аз също проверих за полет до Анталия за 24.05.25 в сайта на летище София и тогава има полет в 13.00 ч. / и в договора с ТО има същият час/с Пегасус , но си мисля, че нашият полет трябва да е чартърен , а не редовен,какъвто е този,вероятно! За чартърите дали има разписание?
За този ден има плануван чартър с BH Air в 6.25. Най-вероятно това е вашето ако ви пише същата компания в договора.

# 250

Когато резервирах за 24.05.25г. в Турс клуб, агентката изрично ми подчерта,че полетът е с Пегасус.Затова предпочетох да резервирам при тях.

# 251
Здравейте!
Аз също запазих 5 стаи в Sy Hotels.
Надявам се да ни хареса. Simple Smile

# 252
  • София
На първа страница няма инфо, ако случайно нещо някой знае за Duja Didim, ще се радвам да сподели. (деца и анимация не ме вълнуват). По-скоро конкретни впечатления от хотела. В една от старите теми една потребителка е писала, че е направила резервация за там, но иначе нищо не намирам като инфо конкретно. Благодаря.

# 253
  • Burgas, Bulgaria
Елинор и аз 5 ще запазвам като и 1 фамилна вероятно 😂
Вие кога ще сте там ?
Чакам си офертата ,ако още се забавят ще сменям агенцията .

# 254
На първа страница няма инфо, ако случайно нещо някой знае за Duja Didim, ще се радвам да сподели. (деца и анимация не ме вълнуват). По-скоро конкретни впечатления от хотела. В една от старите теми една потребителка е писала, че е направила резервация за там, но иначе нищо не намирам като инфо конкретно. Благодаря.
Първата седмица на септември миналата година бяхме там с две деца. За първи път ходихме в Дидим. Вятърът е ужасен, но в последствие разбрахме, че този район е така. Децата не излизат от водата и си представете постоянния не лек бриз. Басейните се пълнят с боклуци. Храната не е нищо особено, дори като правя сравнение с Ефталиите е по-еднообразна. Много българи имаше. Да не казвам, че половината от почиващите са българи. Много зависи стаята Ви за настаняване каква ще е. Ние там ударихме шестица. Точно до ресторанта, огромни две стаи, докато във виличките са две теснички и няма гардероб, къде да си сложиш багажа. С две думи ние не бихме повторили. Ако нещо конкретно Ви интересува - питайте.

Общи условия

Активация на акаунт