Отговори
# 240
Вече ми е безразлично какво става в сериала, важен ми е реала. Моля се, това което е във филма, да не се случва в реала. Никой да не застава между двамата, Мерт и Афра. Да бъдат две сродни, неразделни души. Да сбъднат мечтите си. Колкото до сериала, дано има възмездие за тези, които го съсипаха.

Когато свърши сериала ще ми е мъчно, за това, че няма да си пишем вече тук. Няма да гледам вече турски филми. Разбрах, че щом се изгледа един, все едно, че си видял всички. Как ги обучават актьорите в Турция? Всички се държат еднакво, по един и същ начин се смеят, целуват, гледат, плачат и т.н. Може би греша и сигурно има изключения, като Мерт и Афра. Но това е лично мнение, с което не ангажирам никого. Просто споделям с мъка, защото се надявах да гледам и други сериали, но съм разочарована.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 11:15 от ani.zaiche

# 241
Пишат, че имало сет и били в официални костюми. Нищо не разбирам, че е на арабски. Някой нещо да знае?
https://x.com/ladybiba1/status/1885259712909689043?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 242
Здравейте, момичета!🙂

Белл, нали единия спойлерджия писа, че другата серия СейФер се женят, сигурно това снимат.

# 243
# 244
Здравейте, момичета!🙂

Белл, нали единия спойлерджия писа, че другата серия СейФер се женят, сигурно това снимат.
А дали те се женят или булката е друга?Да нямаме пак паралел със сватбата на Суна и Кая.

# 245
Момичета, като свърши сериала може да измислим някаква среща да си направим на живо примерно Simple Smile Да си побъбрим и да си спомним добрите стари времена. Нещо като фен среща Wink

# 246
  • София
Момичета, като свърши сериала може да измислим някаква среща да си направим на живо примерно Simple Smile Да си побъбрим и да си спомним добрите стари времена. Нещо като фен среща Wink

Преди правехме стаи в Х, но аз лично вече нямам особено желание. Не знам какво трябва да стане, че да се върне.

# 247
Остава да чакаме спойлерите да излязат, ама за кой епизод? Писаха, че 93 ще е супер, нали?!

# 248
Вече ми е безразлично какво става в сериала, важен ми е реала. Моля се, това което е във филма, да не се случва в реала. Никой да не застава между двамата, Мерт и Афра. Да бъдат две сродни, неразделни души. Да сбъднат мечтите си. Колкото до сериала, дано има възмездие за тези, които го съсипаха.

Когато свърши сериала ще ми е мъчно, за това, че няма да си пишем вече тук. Няма да гледам вече турски филми. Разбрах, че щом се изгледа един, все едно, че си видял всички. Как ги обучават актьорите в Турция? Всички се държат еднакво, по един и същ начин се смеят, целуват, гледат, плачат и т.н. Може би греша и сигурно има изключения, като Мерт и Афра. Но това е лично мнение, с което не ангажирам никого. Просто споделям с мъка, защото се надявах да гледам и други сериали, но съм разочарована.

Като във всяко кино и в турското има от всичко - и посредствено, и прилично и по някой шедьовър от време на време. Нашият сериал, които имаше всички шансове да стане шедьовър, започна като ордьовър в първи сезон, поднесе се като основно ястие с много съставки с различен вкус във втори и сега се напъваме над блудкав десерт в трети сезон, чиято рецепта е тотално сбъркана.

# 249
Сега като се спомена за евентуална сватба на Сейфер в 93 епизод,та се сетих за емблематичния 48 или 49 /не помня кой точно беше/.И понеже сценария върви към темата с предателство,лъжа и последици от тях си мисля,че дойде време да направят паралел с този епизод.Как ще го завъртят не мога да знам ,но моите предположения са 2.Първо сватба Сейфер ,прекъсната от Суна казвайки,че бебето е от Фериг.Втората сватба Суна и Ферит ,прекъсната от Сейран казвайки, че бебето не е от Ферит.И двете трябва да доведат до разкриване на истината и това дали Сейран отново ще си тръгне.Нали е на дневен ред сценарии да се пишат,че и аз така с моята версия.

# 250
Много е важно да знаеш кога да спреш.  Аз поне бих била доволна на около 50 епизода , но смислени.  Колкото повече са епизодите , толкова е по-голям риска да изгубиш пътя на историята. Затънахме в клишета , повторения на ситуации , паралели, безумия. Добре че имаме Афра и Мерт. Иначе от Рибарче и помен нямаше вече да има.

Първото дизи , което гледах беше "Ако бях облак". Толкова много не съм плакала на никой друг сериал. Невероятен беше Енгин А /не съм му фен/.
И после се започна...... дизи след дизи , но никога онлайн. Гледам бройката епизоди , края и тогава започвам. Пак се връщам на тази си схема. Знам горе-долу какво да очаквам. Такива стресови ситуации повече няма да си причинявам. Почти всички дизита които гледам в момента онлайн , станаха такава боза , че не си заслужават чакането по една седмица.

# 251
Аз не мисля,че ще е сватба,или ако е,може да е на Кязъм и Есме.Та кога ще са се разбрали Сейфер,та чак до сватба да стигнат.Ферит в 92 е съвсем луд за гръмване.Според това което гледахме вчера,той бръмчи наляво,надясно, а Сейран е все сама.Официални костюми,може да са за всичко.Дело със Чичек,развод Суна,Абидин ...

# 252
Вижте с каква снимка ни питат от Стар, щяла ли Сейран пак са се довери на Ферит Grinning

Тези със спойлерите приличат на онези от миналия сезон. Още 3 серии и се оправят нещата. Не, още 5 серии. Не, още 10 серии...
Сикорски, това със сватбата на Сейфер, прекъсната от Суна, аз също си го мислих. Другата конфигурация ми се струва абсурдна, но си имам едно на ум, че гледам Чапкъна.

# 253
Вижте с каква снимка ни питат от Стар, щяла ли Сейран пак са се довери на Ферит Grinning

Тези със спойлерите приличат на онези от миналия сезон. Още 3 серии и се оправят нещата. Не, още 5 серии. Не, още 10 серии...
Сикорски, това със сватбата на Сейфер, прекъсната от Суна, аз също си го мислих. Другата конфигурация ми се струва абсурдна, но си имам едно на ум, че гледам Чапкъна.
Еве,що да е абсурдна?Ако Феро е осъзнал,че трябва да поема отговорност за магариите си и решат да му лепнат това дете,защо не.А и както каза гледаме Чапкъна с непредсказуеми идиоти сценаристи.Не,че ме устройва такъв сюжет.

# 254
А защо да не е погребението на Суна?Нали и на погребение се ходи с официални костюми.

Общи условия

Активация на акаунт