Когато си реших аз, че ми е дошло времето да се женя и да имам деца, тогава го направих.
Момъкът герой на темата не знам какво точно е казал и колко може да му се вярва, само авторката си знае дали е човек, на чиято дума може да се разчита - наистина има и мъже, които едно говорят, а друго правят (но не всички).
Относно парите за ремонт не знам защо така задружно скачате всички, и как добро и лошо се обръщат ако се разменят ролите на мъжа и жената.
За мъж, който купел апартамент на негово име преди брака, се казва, че бил хитрец. Трябвало да го купи след, та да е и на името на жена му - е ако ще го плаща той, а има риск след развода да го дели на две, това не е ли същото като да наливаш пари в чужд имот?
Ако става въпрос за сериозна сума тогава е хубаво да се замисли човек... но ако е няколко хиляди лева, какво ако даде и тя принос за жилището, в което ще живеят? Нали ако нямаха готово жилище, дошло от негова страна, трябваше да наемат и ако си делят наема, тя пак ще даде тези няколко хиляди лева и то само за 1-2 години.
Тяхна си работа как си уреждат финансовите въпроси, стига да е ясно и открито и да ги устройва двамата. За мен точно това не би било никакъв проблем, по-скоро разминаващите се виждания на двамата относно брак и деца.