В мен ли е проблемът?

• 4 671
  • 170
  •   1
Отговори
# 165
По-горе беше споменала, че живееш с родителите си т.е. двама, не каза живея с баща си, а сега казваш, че нямаш майка.
Под родители разбирам по-широко понятие от баща и моайка, трябва ли да се задълбава в това сега?

# 166
Това, че момата внася само движими вещи в дома е вековна българска традиция - нарича се чеиз (да не се бърка със зестра).
Дарби, но е важно нещата да се изговорят и уговорят предварително. Внасяш за общото. Ако не стане - твоето си го взимаш, чупиш или каквото решиш. Поне да знаеш, че друга няма да спи в платената от теб спалня. Така се вижда има ли авантаджийство в другата страна, дори само потенциално.
Важно е да говорите.

# 167
За мен няма как да е реална тази ситуация. Аз не съм много по-голяма от теб само няколко години (всъщност не видях да си казала години може да сме набори), но първо никога няма да се вкарам в такава ситуация. Второ при положение, че хората казват, че не е ок тази ситуация веднага щях да взема мерки, а не  да стоя във форум и да пиша. Мога да кажа от личен опит, че ако мъжът наистина иска да е с теб ще го покаже. На мен ми предложи година след като се запознахме, а заживяхме заедно още на 6 месеца. На третата година вече чакахме бебе. Сега си имаме бебоче, което ще стане на годинка. Нашата връзка е по-кратка дори от вашата. Прави си изводите...

# 168
Абе да си отвори устата да говори за брак и деца не може, ама да си я отвори за да иска пари и помощ за ремонт на неговото си жилище - може.
Аз, като бъдеща свекърва, не бих позволила чуждо дете да налива пари в мое жилище

# 169
Аз бих предпочела да си събирам парите са свой апартамент.
Хубаво, ама докато ги събереш къде ще живееш - при мама? Нали искат да живят заедно с мъжа.
А ако едновременно плащаш наем и се опитваш да събереш за свой, ще ти отнеме много по-дълго време.
Моята дъщеря абсолютно няма да позволя да даде пари е така ,без да е и на нейно име, защото аз не вярвам много отдавна в безусловната любов, дори и 5 лв да са,какви са тези разсъждения за даване на 5к,то било нищо, как така ще е нищо...
Тя пък тебе ще пита... жена на 25 години!
На мен пък ако сина ми някой ден каже - абе тате, мислим да живеем с гаджето ми заедно, но трябва първо да направим ремонт, и като я питах дали може да участва и тя в него ми каза "и 5 лева не давам, преди да ми прехвърлиш дял при нотариус" ще го посъвествам да я зареже тази мацка.

Абсолютно, посъветвай го точно така,айде стига сме плащали за тоя ,дето духа!
А и бъдещета жена на сина ти, не заслужава свекър, тип тънък сметкаджия още от сега, много ограничено и елементарно мислене, много...

# 170
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт