Хранителни добавки за подпомагане на репр. функция - 13 тема

• 10 404
  • 185
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Какви добавки бихте ми препоръчали за понижаване на инсулина? Ще опитваме за второ дете и бих желала да подготвя тялото си. С едни 12кг съм отгоре и ми е много трудно да ги сваля Confused Това са и последните ми изследвания:

# 181
Освен витамин D , Тази фолиева киселина и витамин С подходящи ли са изобщо след трансфера?

# 182
  • София
Здравейте! Какви добавки бихте ми препоръчали за понижаване на инсулина? Ще опитваме за второ дете и бих
Скрит текст:
желала да подготвя тялото си. С едни 12кг съм отгоре и ми е много трудно да ги сваля Confused Това са и последните ми изследвания:
Здравей!
Инсулинът се повишава от високата КЗ, а тя се повишава (при ИР) най-вече от неправилното хранене... т.е. то трябва да е съобразено с ИР - повече протеин, по-малко мазнини и почти никакви въглехидрати.
Има теми и за ВМХ-НВ, ако си му фен - може да попиташ и там... аз съм с ИР и от години съм на високопротеиново хранене (ВПХ-НВ), от което съм много доволна.
Добавки, които могат да помогнат при ИР са:
Гимнема
Берберин
Канела
Хром
Омега 3
Инозитол
CLA
Таурин
Вит. Д
Сминдух
Л-Карнитин
Гарциния
и т.н.

Освен витамин D , Тази фолиева киселина и витамин С
Скрит текст:
подходящи ли са изобщо след трансфера?
За вит. С - става, но ФК не е метилирана и е висока доза... трябва да е 400мкг (0,4мг)
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010000660

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 13:40 от denis©

# 183
Искам само да споделя с вас да изследвате и нивата на хистамин в кръвта.Той е отговорен за много от проблемите, които имаме. Аз докато разбера какво се случва с мен, пуснах 100 изследвания. Предстоят още допълнителни.

# 184
Например какви проблеми?

# 185
Здравейте, някой приемал ли Catafertyl for her (Катафертил за нея сашета) и би ли споделил опита си?

Общи условия

Активация на акаунт