Лакове за нокти - 172

• 39 328
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм точно с него. Не знам какво са му променили, не забелязвам разлика в почистването. Пробвах по едно време разни други марки, но са много по-зле.

# 61
  • Ст Загора
Според мен може да се забърка Тина .
Нямам масло. Ако успея да намеря нещо ще пробвам

# 62
За бързосъхнещ топ - повечето сме доволни от Seche Vite, поне аз не съм успяла да му намеря достоен заместник от каквото има по дрогериите. За лакове и основи не ми се дават съществени суми но за него не се и замислям, въпреки че е досадно че го няма във физически магазини.

# 63
  • София
Аз също използвам само Seche , супер лесно нанасяне и изключително бързо съхнене. Уникален блясък ,изкарвам с лак 5,6 дни като мия на ръце чинии по не знам колко пъти дневно🤭 Едната ми дъщеря използва топа ESSIE Gel Couture и не иска да чуе за друг. При нея също лака изкарва седмица,но тя не мии чинии😁

# 64
Аз съм много доволна от Аура с гел ефект. Съхне бързо, бюджетен е, прави добър гел ефект.

# 65
  • Ст Загора
Аз не харесах Село имам го подарък, може би ми трябва разреждане...

# 66
Аз съм много доволна от Аура с гел ефект. Съхне бързо, бюджетен е, прави добър гел ефект.
Колкото Сеш ли е бързо това бързо съхнене и втвърдява ли и слоевете лак под него?

# 67
  • Ст Загора
А колко време суши Сеш, че Джанис да сравни?

# 68
Ами примерно вечер се лакирам - база, 2 слоя лак, след тях прилично дебел слой Сеш - между тях не чакам, времето е докато намажа и другите нокти. След половин час съм си легнала. На сутринта не съм на чаршафи.
Не съм пробвала с по-малко от половин час и не мога да кажа дали и по-малко няма да е достатъчно, но за толкова със сигурност всичко е достатъчно втвърдено а не само отгоре да е сухо на пипане.

# 69
  • Варна
Аз съм точно с него. Не знам какво са му променили, не забелязвам разлика в почистването. Пробвах по едно време разни други марки, но са много по-зле.
Преди години беше различен и оставяше ноктите с мазен филм. Скоро не съм го купувала, но последно като го ползвах не беше така, нещо му смениха формулата и стана като всички други лакочистители.
Наси, пробвала съм да слагам рициново масло, не е същото. А и трябва стабилно разбъркване преди всяко ползване.
При мен сеш вит не работи както при вас, поръчвала съм и от мейкъп, и от чужди сайтове, все тая.

# 70
  • Ст Загора
Всъщност се сетих че имам гроздово олио и ще пробвам. И без това имам малко лакочистител в шишенце

# 71
  • София
А колко време суши Сеш, че Джанис да сравни?
База не използвам, два слоя лак и отгоре почти моментално слагам Seche. Изсъхва за около 15,20 мин.

# 72
Топовете на catrice съхнат по-бързо от това

# 73
15 мин. чакам с Аура гел ефект и после мия чинии, готвя и шетам. Вечер не съм се лакирала с него, не мога да дам мнение, но щом за 15 мин изсъхва и могат да се мият чинии, не би следвало да има проблем и с чаршафите. Не съм използвала Сеш, знам, че тук е много хвален.

# 74
Благодаря, много добре звучи ако е така. Като ми попривършат запасите че се зареждам със Сеш по повече, ще те попитам пак за този, че ще го забравя до тогава Grinning Може да му дам шанс, току-виж ме изненадал приятно.
Със Сеш ми се е случвало макар и рядко, да трябва да се облека и изляза примерно под 10 минути след нанасянето му, е тогава вече си иска пазене. То е сухо на пипане, но закопчаване на дънки и прочие вече са опасни, т.е. нещо твърдо ще остави вдлъбнат отпечатък. Сравнително малко ми е опитът с такива кратки времена де, почти винаги вечер се лакирам, като няма вече какво друго да върша или да ходя някъде.

Общи условия

Активация на акаунт