“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 244
  • 708
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да, страшно им куцаше хуморът на водещите снощи. Съвсем са изхабени, особено Рачков. Всичките му смешки ги знаем наизуст от години. Но най-дразнещо за мен е как като реши да се шегува с някого, захапва като питбул и не знае кога да спре. Както снощи с Иван. Сигурна съм, че това е една от основните причини да получи толкова висок вот - съжалиха го хората. На мен също ми стана много неприятно от грубото отношение към него. Чак Маги се наложи да се намеси.А предвиждам, че така ще продължи през целия сезон, също като безкрайните шегички с Веселин Маринов.
Това с шамарите също беше страшно безвкусно, не знам на кого му е хрумнало изобщо.
Фънки също беше супер неадекватен и се изложи в стремежа си да направи комплимент на Михаела, но той толкова си може.

Иван показа скрити артистични способности,
Иван е завършил актьорско майсторство /куклен театър/ в НАТФИЗ, така че с образите смятам ще успее да се справя, само пеенето ще му е ахилесова пета.

# 601
Половината от работата на водещите е по сценарий, в останалата част мисля, че им е дадена свобода за импровизация(понякога и дирижирана/с позволението в слушалките).
Що се отнася до фигурата на Рачков - няма да е пресилено, ако кажем че той е двигателят на това шоу.
Да, понякога прекалява(къде по сценарий, къде не), но нито Зуека, нито Геро притежават онзи Х фактор да екзалтират публиката и да правят шоу както се казва(макар и граничещо с халтура на моменти).
Те затова са и в ролята на т.нар. партньори/асистенти на Рачков, понеже той и сам да води предаването - изобщо няма да се усети липсата нито на Зуека, нито на Геро(с цялото ми уважение към тях).
В родния шоубизнес ни няма друг като Рачков, който да е толкова добър като водещ на такъв тип предавания.
Не оспорвам актьорския му талант, честно казано малцина знаят неговите роли в киното или театъра, но в тази си роля на водещ-актьор-(тип конферансие) - абсолютният номер едно.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 13:51 от Soleiblanc

# 602
И на мен това с пачата ми дойде в повече. Недопустимо е така да се говори в национален ефир, но то от Фънки какво да очакваш друго.... Забелязала съм, че от самото начало си харесва участник и е благосклонен към него/нея, но също така си нарочва и такъв, към когото да ръси всякакви гадости. По някое време ще престане да се заяжда и ще каже нещо страхотно и видиш ли "уаауу", въпросният участник е впечатлил Фънки. Той дори често не е и обективен, а в повечето случаи ощетява и заради самите песни и жанрове, които са се паднали.
Аз съм от хората, които винаги са харесвали Михаела Филева. Не знам защо е толкова недолюбвана. Може би единствено това леко лигаво говорене ми е малко в повече, но тя си е така от самото начало в Х фактор. Мисля, че е много талантлива, красива, говори и се изразява добре. Прави стойностна музика с хубави текстове. Не знам къде я бутат толкова, като тя, поне от това, което си спомням, няма чак толкова много участия в тв формати като вече известна личност. Не е скандална, не ни занимава с личния си живот, а единствено с творческите си изяви.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 13:54 от dimi_

# 603
Да,в общи линии това беше. Трябва да го броим за комплимент ." Велико" изказване в ефир на човек,чийто мозък вече и спихнал от алкохол и бело.
Мисля,че всичко е по сценарий. Образът на Фънки непрекъснато се променя, има моменти, в които е спокоен и учтив и в други изпростява и се изказва неадекватно. Цялата работа е да се нахъсат зрителите да коментират и гледат шоуто. Като някой каже " видя ли Фънки каза,че Михаела е пача, как може?" Всеки се втурва да търси и гледа какво е станало. Същото е с оценките и бутането на участници, които не заслужават чак толкова високи оценки.

# 604
Геро се държи като новобранец. Не е наравно с Рачков, а сякаш му е чирак. Шамарите не схванах смешни ли трябваше да са?! Абсолютно излишно беше.
Изказването на Фънки за Михаела беше недопустимо. Защо продължават да ги канят, както и Веско. Ми не стават вече, изчерпаха се, аман от тях. Как ще кажеш на младо момиче, че си мислил, че е пача???? И никой не я защити Sad Иначе тя с пеенето не се справи, на танците заложи. Актрисата и тя не се справи, но порязаха Вениамин

дааааа, това с шамара и пачата бяха много тъпи "шеги".
рачов, всички му се дразним, обаче и аз мисля, че е незаменим.
Боже, това е уникално. Фен съм вече

божкеее, знам го този кавър, дъщеря ми го е пускала, но не направих връзка с тези хорица. високият има страхотен глас.

# 605
Не догледах, че ставам в 6:30 за работа. До Роксана гледах, от вас се информирам за другото.
Но да кажа, че страшно много харесвам Иван и Цитиридис. А Рачков никога не може да ми дойде в повече. Тримата в комбинация ще е шоу, което е по моя вкус. Роксана ми е симпатична и има страхотен глас. Михаела може да е на всякъде, но е усмихната и скромна. Не харесвам Дивна.
За другите не мога да кажа нищо още

# 606
Не мисля, че беше незаслужено последното му място - доста преигра с това треперене и перене на ръката, както и с излишната орнаментика. Аз също не го харесах, макар, че иначе много ми харесва - помня го още от Х фактор. Учудих се, че е избрал такъв тип песен, защото беше като карикатура на Тони Стораро по-скоро. Силата му е в друг тип песни и трябваше да избере нещо от тях, за да направи добро първо впечатление.
Но няма значение - още всичко е в началото.
Не харесах и Дивна.
Не харесах и Роксана.
Дуетът също ги познавам отпреди и бяха много добри, но не ме изненадаха, както и Звезди, който беше брилянтен, но също очаквано.
За  Михаела Филева не мисля, че се справи "добре". Тя беше уникална, неземна! Бързам да допълня, че не ми е любимка, но първото и място беше повече от заслужено.

На мен ми е рано за любимец, но на прима виста съм си харесала Вениамин, без да съм го слушала и виждала до момента.
Отново ще кажа, че беше незаслужено ощетен снощи, вероятно защото е аутсайдер.
Същото се отнася и за Александра.
Хареса ми и изпълнението на дуета, за мен беше най-доброто снощи, но аз по принцип съм с резерви към Михаела Филева. Справи се добре обаче, признавам.
Много се надявам епизодите да не продължават редовно до СЛЕД 24:00 часа, излишен пълнеж има.
4 часа са си много.

# 607
От вас разбрах коя е Лашкова. И направих връзката с присъствието на Даниел Върбанов и баща му Венцислав Върбанов. Между тях имаше и една жена, която вероятно е съпругата и майката, но не я познавам и не мога да съм сигурна. Но на тяхното присъствие наблегнаха поне 15 пъти...

# 608
Това с гащите беше толкова противно...
Магърдич казва(при Мариян Станков), че иска от водещите да са "луди", да не знаеш какво да очакваш.
Хубаво, ама Маги, ако четеш Рачков не е луд, а ДОСАДЕН и изпростява. Обери го малко или му дай коловоз, по-приятно ще е. Щипка мяра и няма да пресолява маджата с ТЪПИ шеги.

Въпрос на вкус и мнение! Изобщо не го споделям и съм сигурна, че дори и да не сме много, има и други хора, които все още харесват Рачков и изцепките. Така че за мен досаден не е! Не бих го сменила никога като водещ

# 609
Абсолютно вярно. Аз гласувах за Иван точно заради това.

Да, страшно им куцаше хуморът на водещите снощи. Съвсем са изхабени, особено Рачков. Всичките му смешки ги знаем наизуст от години. Но най-дразнещо за мен е как като реши да се шегува с някого, захапва като питбул и не знае кога да спре. Както снощи с Иван. Сигурна съм, че това е една от основните причини да получи толкова висок вот - съжалиха го хората. На мен също ми стана много неприятно от грубото отношение към него. Чак Маги се наложи да се намеси.А предвиждам, че така ще продължи през целия сезон, също като безкрайните шегички с Веселин Маринов.
Това с шамарите също беше страшно безвкусно, не знам на кого му е хрумнало изобщо.
Фънки също беше супер неадекватен и се изложи в стремежа си да направи комплимент на Михаела, но той толкова си може.

Иван показа скрити артистични способности,
Иван е завършил актьорско майсторство /куклен театър/ в НАТФИЗ, така че с образите смятам ще успее да се справя, само пеенето ще му е ахилесова пета.

# 610
  • Другата България
Незаслужено от гледна точка на това, че имаше и по-зле от него.
Надали е бил единственият претендент за последното място.
Но да, това е още началото, да видим по-нататък как ще тръгнат нещата.

# 611
Звезди си бъркаше в носа / дадоха го в близък план/. Стана да събира синджири, откачили се от панталоните на Иван. Искаше да раздава точките една по една. Сякаш не беше на ясно къде е и не му пукаше. Не мога да кажа, че съм очарована от такова поведение.

# 612
Преди малко изслушах дуета. Чудесни момчета, но по мое скромно мнение и двамата Владовци бяха по-добри като образ и имитация.  Изпълнението на Рафи не си го спомням. А Фънки и за Владо Михайлов каза, че не прилича на Милко Калайджиев. Вижте по-назад изпълнението му/не помня кой го качи/.
И аз съм от тези, които не понасят Рачков. Добър комик е, но надхвърля добрия тон. Просташките му изпълнения определено не са образец за качествен хумор.

# 613
звезди изглежда наистина много зле, а е само на 60 г.

# 614
  • София
Публиката беше дала най-малко точки на Дивна, което си беше напълно заслужено... Никакъв образ не се получи, никакво пеене, а и явно сценката със шамара и лиготиите й също не са се харесали на хората, т.е. на нас.

Аз не гледам само кой пее и имитира най-добре, а цялостното поведение и чувството за хумор, затова ми хареса Иван. Но пък той е професионалист, бил е повече часове пред камера, отколкото Геро и Рачков взети заедно, много е ошлайфан и няма грам притеснение, както сигурно има при други участници, особено при новите лица, които стоят по-стегнато. Нормално е той да вземе повече точки заради това поведение, а и си беше забавен, радвам се че участва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт