“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 237
  • 708
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И мен ме дразни Дивна, лигава и неприятна. Не я намирам за голяма певица. Другите са поносими. Актрисата я виждам за първи път и нямам мнение. Звезди и Иван ги "познавам" покрай малкия ми син. Не мисля, че ще се справят с имитациите. За сега май нямам любимец.

# 586
  • Другата България
На мен ми е рано за любимец, но на прима виста съм си харесала Вениамин, без да съм го слушала и виждала до момента.
Отново ще кажа, че беше незаслужено ощетен снощи, вероятно защото е аутсайдер.
Същото се отнася и за Александра.
Хареса ми и изпълнението на дуета, за мен беше най-доброто снощи, но аз по принцип съм с резерви към Михаела Филева. Справи се добре обаче, признавам.
Много се надявам епизодите да не продължават редовно до СЛЕД 24:00 часа, излишен пълнеж има.
4 часа са си много.

# 587
Няма две мнения, че шоуто отдавна се изтърка, но от друга страна, все пак има повече позитивни неща в сравнение с десетките простотии в родния ефир.

Що се отнася до липсата на разнообразие/модернизация на песните и реквизита, вярно е че в един момент се явява като проблем, но от гледна точка на масовата аудитория и донякъде липсата на качество/популярност на немалка част от т.нар. нов репертоар на изпълнителите - рискът да се заложи на познатото(до болка) в известна степен е оправдан.

За участниците

Мъже - Звезди, Иван, Вениамин, Цитиридис
Бих ги класифицирал(субективно макар) като приятна компания, макар Иван и Нико да са лигави на моменти.
Всички тръгнаха стабилно, Иван показа скрити артистични способности, Звезди като ветеран ще приема отговорно всяка задача(макар, че и "бутонът" навярно ще е милостив към него), а Вениамин и Нико имат добри шансове да се борят за челните позиции(независимо от текущото класиране).
За протокола: Вениамин определено беше ощетен/недооценен в ролята си на Тони Стораро!

Жени - Филева, Дивна, Роксана, Лашкова
Може да е субективно(един епизод не е лакмус), но виждам Дивна и Лашкова като "слабото звено" в дамската категория, като първата все пак я спасява донякъде това, че може да пее, докато Лашкова трудно ще компенсира само с артистичен талант и вярно пеене(и чар).
Роксана много ми хареса цялостно като Софи Маринова(не че е някаква особена изненада), но трудно ще избяга от типичната орнаментика(дано все пак ме оправдае), донякъде е артистична и в крайна сметка я виждам да гравитира около върха(предвид че много от братята роми и феновете на чалгата ще гласуват активно за нея, независимо колко зле е било дадено превъплъщение).
Филева - Знам, че мнозина се дразнят от непрекъснатото й лансиране(аз също), но понякога на черното не можем да кажем бяло.
Така или иначе, без да я познавам и следя творчеството й, считам че е доста упорита(нищо че непрекъснатата й ухиленост й придава несериозен вид) и проницателна, със сигурност пее много добре и очевидно притежава артистична гъвкавост.

Дуетът
Технически са най-стабилни във всяко едно отношение(и пеене и артистизъм), така че нямам съмнения, че ще влязат в голямата четворка на финала!

# 588
Гледах и слушах с удоволствие и предвкусване на изненади. Разбира се има неща, които не харесвам. Какво беше това с шамарите към Геро? Дивна се лигави по много старомоден начин. От дуета този Христо много пренавит ми се вижда. Звезди очаквах да е много над...Но като цяло беше свежарско и не ме отекчи. Липсата на реклами беше допълнителна екстра. Рачков прекали малко с това с гащите. Но той наистина не се усеша кога да спре. Радвом се за вечерта с българските песни. Хубава седмица.
Това с шамарите към Геро и аз не разбрах какво му е смешното...
А Рачков много често прекалява и не се усеща.

# 589
  • Плевен
Ще следя с интерес,мисля,че ще е пореден успешен сезон!

# 590
Геро се държи като новобранец. Не е наравно с Рачков, а сякаш му е чирак. Шамарите не схванах смешни ли трябваше да са?! Абсолютно излишно беше.
Изказването на Фънки за Михаела беше недопустимо. Защо продължават да ги канят, както и Веско. Ми не стават вече, изчерпаха се, аман от тях. Как ще кажеш на младо момиче, че си мислил, че е пача???? И никой не я защити Sad Иначе тя с пеенето не се справи, на танците заложи. Актрисата и тя не се справи, но порязаха Вениамин

# 591
Това с гащите беше толкова противно...
Магърдич казва(при Мариян Станков), че иска от водещите да са "луди", да не знаеш какво да очакваш.
Хубаво, ама Маги, ако четеш Рачков не е луд, а ДОСАДЕН и изпростява. Обери го малко или му дай коловоз, по-приятно ще е. Щипка мяра и няма да пресолява маджата с ТЪПИ шеги.

# 592
Наистина брутално изказване на Фънки,айде то майтап майтап ама е грозно и всички се смеят
Фънки според мен трябва да е аут,а Веско някак си не му е там мястото ,заради подмятанията на Рачков

# 593
  • Вестерос
Боже, това е уникално. Фен съм вече

# 594
Боже, това е уникално. Фен съм вече

Наистина Sparkling Heart

# 595
  • София
Аз една трета от участниците нито ги бях виждала, нито чувала, така че могат само да "растат" в моите очи. Simple Smile
Дивна ми е неприятна, вчера не се справи, но да видим занапред.
Звезди - от малкото ми впечатления от него - се има за голямата работа, и то хубаво се има, но и се държи така. Дано не заеме поза на обидена примадона, ако му дадат нелепи образи или ниски оценки.
Цитиридис се справи много добре, дано и занапред ни радва с изпълнения, и с хумор.
Иван ме изненада; явно и той ще е към хумористичната част на екипа.

Шамарите ми се видяха грозно нещо, не знам с каква идея ги бяха пришили.

# 596
Фънки не каза ли,че си е променил мнението в добрия смисъл и преди я е мислил за пача? Ако беше казал,че не я е харесвал преди изпълнението щеше да е същото,просто се изрази грубо с цел да покаже,че се е справила блестящо?

# 597
Харесвам предаването и съм изгледала всички 12 досега. И този сезон очаквам да е с много шеги и закачки, музика и танци. Интересен избор на участници, известни и не много известни. Най-много като избор ме изненадаха Цитиридис и Иван, а Лашкова я чувам и виждам за първи път. За тройките по-подходящи бяха Роксана и Лашкова. Иван и Цитиридис не успях да ги видя и нямам мнение. Вениамин не го свързвам с чалга и се зачудих на избора на песен. Димитър и Христо бяха много добри. Журито раздват оценките според известността май, не за добри имитации. Михаела се справи отлично с пеене на живо и танци, не мога да я критикувам, че пеенето било леко слабо, та тя беше във всякакви стойки и с главата надолу, който успее да пее супер добре нека ни покаже. На Роксана не й знам песните, този жанр ми е неприятен и защо я бутат да изскача от всяко предаване? Звезди си е много голям, но и той като Наско ще бъде себе си. Много силна идея следващата седмица да е българска вечер!
Фънки изпадна под дъното с изказването си за Михаела. Чак ме беше срам да го слушам.

# 598
Геро се държи като новобранец. Не е наравно с Рачков, а сякаш му е чирак. Шамарите не схванах смешни ли трябваше да са?! Абсолютно излишно беше.
Изказването на Фънки за Михаела беше недопустимо. Защо продължават да ги канят, както и Веско. Ми не стават вече, изчерпаха се, аман от тях. Как ще кажеш на младо момиче, че си мислил, че е пача???? И никой не я защити Sad Иначе тя с пеенето не се справи, на танците заложи. Актрисата и тя не се справи, но порязаха Вениамин
Като се замисля, като бяха и със Зуека, Рачков винаги е изпъквал повече и е водел разговора, така че не е точно в Геро проблема.

# 599
Рачков води по сценарий. Дали и на него му харесват всички шеги и закачки? Кой да знае? Smirk
Не вярвам да имат с Геро свободата да изпровизират и да дрънкат каквото им падне... Та, не ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт