“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 978
  • 708
  •   1
Отговори
# 465
Много висока топка им дойде Куин на тези момчета. Добре се справят, но като цяло са много далече и, като изпълнение, и като емоция от оригинала. Куин буквално ми спират дъха с тази песен. А това изпълнение ми се видя поизмъчено. Но се постараха де - не може са им се отрече

# 466
  • тук, на мястото си
Тези момчета бяха най - добри тази вечер!

# 467
Куин са ми слабост,Фреди любимец завинаги
Тези ме отвяха.И грипът е супер
Сякаш самият Фреди оживя

# 468
Фреди Меркюри е за финал. Сега вдигат летвата. После какво ще пеят?! Трябва надграждане в концертите. Дали ще успеят да поддържат нивото напред във времето?!

# 469
  • София
Единият го помня от Гласът, но другия сефте го виждам. Добре беше изпълнението, но все пак имаха и хор за подкрепа, което трябва да се вземе предвид. Все пак силно включване с Куин, можеше да си изберат нещо по-лежерно, като Модърн Токинг..

# 470
Невероятни са тези момчета. Не бях ги чувала допреди, но тази вечер гласът ми е за тях.

# 471
  • Другата България
Да си припомним Фреди на Владо Михайлов, финалът през 2023. Heart
https://www.youtube.com/watch?v=c47tVGeESQ8&list=PL8uLF5cSTOwQxW … UmQqHIHAx&index=1

# 472
  • София, България
Добри бяха Blushз
Ще ги видим по-натам когато друг им е избрал превъплъщенията. За тази вечер те бяха най-добри.
Аз харесах и изпълнението на Цитиридис много.

# 473
Тези момчета и Вениамин все се опитват да пробият и все не стават известни. Харизма ли нямат, гръб ли нямат не знам

# 474
Гласувах за дуета.
Моята тройка за тази вечер
1. Димитър и Христо
2. Цитиридис
3. Вениамин

# 475
Под "най-после Фреди е Фреди, а не бате Милко Калайджиев" Фънки дава ли си сметка как стои това изказване спрямо предишни пресъздавания на Фреди?
Имам чувството, че тия хора говорят без грам да се замислят.

# 476
  • София
Кофти му стана на Владо Михайлов след това изказване на Фънки. Иначе бяха добри, не може да се отрече.

# 477
Малко съм назад, но съм доволна от селекцията тази години. Предните бяха по един Владо и това е…тази година имам 3 фаворита - Иван, Цитиридис и дуета. Първите двама са ми откровено забавни и симпатични, а дуета го обожавам от години. Имат един кавър, който и до сега си слушам с удоволствие
https://youtu.be/YYsc5HFaZns?si=X7bOouvXP3O8PwN9

# 478
Аз си гласувах за Звезди, най-си ми се доближи до оригинала.

# 479
Жалко,че повечето не сте чували за тях. Потърсете техни изпълнения и ги чуйте. Радвам се,че заедно с Вениамин чрез Капките ще добият популярност. Чалгата така е нападнала,че много таланти остават в сянка.

Общи условия

Активация на акаунт