“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 907
  • 708
  •   1
Отговори
# 540
Изпълнението на Филева на мен не ми допадна. Мисля,че прекалената хореография измести фокуса от пеенето.
Аман от песента за бабата на Петя Буюклиева. Не стига,че трябва да я търпим в Хелс кичън,сигурна съм,че другата неделя ще е канена на лайфа и пак ще се разпява.

# 541
Привет група! Виждам тук много  познати никове, на които се радвам.
Реших да дам шанс на Капките, които в предишни сезони ме разочароваха.  Гледам  със закъснение и не съм очарована до тук. Само Михаела ми хареса. Тъкмо видях Дивна, на светлинни години от Джей Ло. Иван....не искам да коментирам.

# 542
Божееее тая фатална баба на Петя Бу и тук ни налетя.

Петя, че е кукувица е ясно, но пък песента е страхотна и си е съвсем на място в това предаване.

Милата Дивна - с Джей Ло не можа да се справи, какъв ли вой ни очаква с Лили Иванова другата неделя?

Иван ще направи голямо шоу с Камелия.

Идеята за изцяло БГ вечер много ми хареса.

# 543
  • Другата България

Но не очаквах толкова голям зрителски вот за Иван.
На пристрастност ми “мирише“.
Толерират го.
Но пък аз съм пример, че гледам предаването, заради неговото участие.
Според мен просто е известен, известно лице, поне тази вечер вотът беше заради това, а не заради изпълнението му.
Все пак още не е отминала еуфорията и от “Гунди“.
Надали всеки един зрител, гласувал за него го е направил заради представянето му точно тази вечер.
Това мисля, дано не стане тенденция.

# 544
Идеята за изцяло БГ вечер много ми хареса.
И на мен. Готин реверанс към националния празник.

# 545
Аз пък гласувах за Иван заради смелото му решение да провокира. И не мисля, че го подпират. Представи се добре.

А дуото с тази логоререя,  само се правят на интересни . На този етап не ми направиха особено добро впечатление.

# 546
  • тук, на мястото си
Уникален беше погледа на Роксана като и се падна Петя Буюклиева, сигурно даже не подозира за съществуването на тази песен.

# 547
Целият епизод беше забавен, леко се гледаше и мисля, че всички участници са супер. Голяма изненада. Дано да продължи така и занапред и да се получи добро шоу, а това е най-важното- да има смях и усмивки.

# 548
Целият епизод беше забавен, леко се гледаше и мисля, че всички участници са супер. Голяма изненада. Дано да продължи така и занапред и да се получи добро шоу, а това е най-важното- да има смях и усмивки.
Дано. Писна ми от противопоставяне.  Нека е с положителен знак сезонът.

# 549
  • София
Много хора се забавляваха на Иван, тук в темата също се писа, че ги е заболял коремът от смях. Разбира се, всеки има различно възприятие за забавно, но мисля, че това му донесе точките. Както и в бъдеще мисля, че може да не е съвсем на дъното, защото не е киселяк, публиката обича по-лежерни хора.

# 550
  • Телиш/Плевен
Предишните сезони не гледах много-много, но в този ми харесва подборът на участниците и ще гледам с интерес. Heart Eyes
Само тази Лашкова не я бях чувала, всички други са ми познати.
Тази вечер ми харесаха изпълненията на Цитиридис, Вениамин и дуетът. Гласувах за Цитиридис.
Петя Буюклиева имам чувството, че се появява под една или друга форма във всички предавания, които гледам. Joy Май само в Ергенът още не е. Ама да не предизвиквам съдбата. Joy Joy Joy

# 551
Сега си върнах изпълнението на Михаела, че го бях пропуснала.
Пуснах по средата на Ивановото Joy

Та вокално е слабо, но има силни акробатични моменти. И ми се струва, че си е правила много деликатна ринопластика, дали Thinking

# 552
  • Другата България
Аз също се забавлявах на изпълнението на Иван, дори много се смях.
Именно, забавлявах се. Но ако трябва да го оценя като имитация - твърдо НЕ.
Разбира се, това е моето мнение, имаше и подобни на него, имаше и различни.
Колкото зрители - толкова мнения.
Като цяло смятам, че винаги /включително и за него се отнася/ към разпознаваемите и известни лица зрителите имат по-.....толерантно поведение, и понякога са склонни да гласуват за личност, а не за изпълнение.
Или за имитация в случая.
“Пресен“ пример от тази вечер е това момче Вениамин. На другия полюс.

# 553
Дано. Писна ми от противопоставяне.  Нека е с положителен знак сезонът.

Напомни ми за първите години, когато предаването беше супер позитивно и основно за забавление, а не толкова точки, класирания и т.н. Предстои да видим Wink.
Моят глас беше за Цитиридис, макар че харесах много и дуета.

# 554
Гледам изпълнението на Вениамин. Ами много добре се справи с имитацията. Тембър, маниери, изпълнение. Заслужаваше да е поне по средата като точки.

Общи условия

Активация на акаунт