“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 886
  • 708
  •   1
Отговори
# 555
Дуетът видях сега. Мне. За мен Рафи и Владо Михайлов са най-добри като Фреди.
А девойката, която се пробва да имитира Шер виеше фалшиво,много зле.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 00:49 от cardhu

# 556
Много приятни участници тази година, макар че за не всички от тях бях чувала.

# 557
Хаха в интрото на Иван "опосумите както ги наричат"  JoyJoyJoy

# 558
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз оцених изпълнителите повече като публиката, отколкото като журито. Звезди и Дивна пяха като себе си, особено Дивна гласово нямаше нищо общо с Джей Ло.
Вениамин пее страхотно, познавам го от други формати, но в това му изпълнение не успях да го оценя, защото нямам представа дали се справи добре с образа и гласа на Тони Стораро. Същото се отнася и за имитацията на Роксана.
Александра се справи прилично, но не беше нещо кой знае колко забележително.
Заслужено спечели Михаела, много въздействащо изпълнение беше като цяло и доста се доближаваше вокално до Пинк. Да, пестеше от пеене, но е нормално при тази акробатика.

# 559
Поздравления на екипа за старта! Определено беше многооо добър и свеж! Имаше от всичко по малко. Комбинацията Рачков,Иван и Цитиридис беше жестока- заболя ме коремът от смях. Има и доста добри попадения като участници с изключение на Дивна и Роксана. Дуетът може би,ще е откритието на сезона. Абе като цяло бих дал оценка  9 от 10 на епизода. Неслучайно това предаване си е номер 1 и без конкуренция! Успях да купя и билети и вече нямам търпение за финала на стадиона! Пожелавам приятно гледане на всички през сезона и все така да коментираме занапред!

# 560
Гласувах за дуета! Не чух Фреди, но според мен момчето докара добре стойката и движенията. Михаела не ми е приятна и бих я пропуснала, но си беше избрала да пее една от най-любимите ми песни. Тотален провал. Това да повтори хореографията грам не е достатъчно. Изобщо ми липсваше енергията на Пинк, жената излъчва характер и с движенията, и с пеенето си, които Филева не докара в нито един момент. Не знам какво са чували журито и присъстващата публика, но пеенето аз почти не го чувах по тв.

Вениамин се справи в пъти по-добре от Роксана и Дивна. Роксана много се беше притеснила, а Дивна явно си беше избрала нещо да впечатлява уж, но нито го изпя, нито пък напомняше на JLo. Александра според мен също не си беше избрала подходяща песен. Има далеч по-добри песни от мюзикъли, които са по-подходящи за сцена на живо. Парчето на Шер изглежда супер във филма, но на сцена за мен просто не носи същия заряд. Отделно Шер има една достолепна стойка, която тук не се видя. Може би ако визуално с костюма бяха разширили малко раменете на Александра, щеше да изглежда по-добре. И много личеше, че блендата й е трудно за постигане.

Звезди го пропуснах в началото, но на столчетата ми изглеждаше, че не се чувства много комфортно. Всички останали много ми харесаха и като цяло, като се абстрахирам от Михаела и Дивна, кастът много ми харесва. Цитиридис и Иван супер ще паснат на шоуто и очаквам много смях.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 09:07 от Rebel Rebel

# 561
  • Благоевград
Познавам Димитър от дете. Пяхме в една вокална група. Обираше наградите по фестивалите. Той е най-младият изпълнител, пял на "Пирин фолк" Сандански. Беше прекрасно и скромно момче, изключително талантливо и възпитано. Искрено им желая успех!
Роксана наистина прекалено забавяше, а можеше да направи велик образ.
Хареса ми Михаела, но е с много разпознаваем глас.
Цитиридис беше изненада, нямам големи очаквания.
Иван беше забавен.
Актрисата също се справи добре, гледах я в сериала, но не знаех, че може да пее.
Вениамин го знам от Инстаграм, добре пее момчето, ще видим по-нататък.
Като гледах какви хора са поканили имах чувството, че отнякъде ще ми изскочи и на Александра Богданска гаджето, нали той ходи по участия и се напъва да пее. Колко му се получава е друг въпрос.
Дивна слабичко.
Звезди си е топ.

Геро е неузнаваем. Скоро го гледах в едно предаване, изглеждаше болен, даже в компроматната го коментирахме. Днес беше чудесен. Радвам се, че се е погрижил за здравето си.
На Рачков изтърканите лигавщини няма да ги коментирам.

# 562
Капките на живо ли са или на запис?

# 563
На живо, но някои тв оператори предлагат опцията да връщаш и да го гледаш на запис.

# 564
Много силни участници тази година, но ми се ще Михаела да не беше пак. Справя се, но някак ми се иска още разнообразие,а не стари участници.Всички се справиха прилично. Звезди - сякаш участва просто ей така,не го интересува какво впечатление ще остави,прави си изпълнението и толкова. Михаела- много добра визия и танц, за пеенето бива. Александра не знам коя е, но бива, напомня на участниците, които ще се справят добре,но само толкова. Иван-  очаквам интересни изпълнения от него макар и да е нарочен да става за смях. Вениамин нямам идея кой е, но се справи. Роксана- горе - долу, Дивна пък ще бъде като Галя от Каризма или Крисия. Няма да й се получават образите в повечето моменти. Останалите бяха супер. За бутона - пак ли Лили? Камелия само една песен ли има? Вероятно е трудно да се платят за правата на други изпълнители и песни.

# 565
Този сезон и според мен започва обещаващо, доволна съм от изненадите при участниците, ако имаше такива и при журето, щеше да е супер... но няма пълно щастие Satisfied Чудесно направиха и промяната на гласуването, явно миналата година много малко хора са пускали смс-и Wink Така че и аз се включих за първи път, най-много ми хареса дуетът. Между другото гласувах преди да свърши тяхната песен, явно не е съвсем както казаха, че може след като приключат всички участници.

Ако не бяха дуетът, мислех да гласувам за Иван, наистина доста смело, пък и весело, беше неговото представяне. И се чудя на тези мъже, защо така се състаряват с брадите, Иван без брада изглеждаше като момченце тази вечер, много ми хареса.

Михаела също изглеждаше супер с къса руса коса, много ѝ отиваше. Доста се беше постарала с танците, но очаквано нямаше как и пеенето да е на ниво в този случай.

Вениамин съм го гледала на кратки клипчета в Тик Ток и много ми харесва, според мен се прецака заради избора си на имитация, но и журито незаслужено го бяха нарочили да е на опашката в техните класации.

Изненадаха ме останалите участници, защото като за първо шоу са имали повече време за подготовка, пък и са можели да си изберат изпълнител, с който да се представят най-добре. А не им се получи много...

# 566
  • София
Михаела участва за пръв път... Какви стари участници...

# 567
  • някъде другаде
Участниците са интересни. Интересно ще ми е да гледам. Вениамин според мен не се предстсви лошо и не заслужава да е последен.

# 568
  • Sofia
Вениамин не можах да го оценя, защото въобще не съм наясно с Тони Стораро, дано да блесне със следващите имитации, във визитката чух много добри изпълнения.
Цитиридис определено ме изненада, то и никой друг, който не знае гръцки, няма да може да го изпее това нещо. Но не само, имитацията беше на ниво.
Звезди е класа, дано не го окепазят с някоя Бритни Спиърс…

# 569
Всички участници за мен са интересни с изключение на Дивна и Роксана.
Братята за първи път ги виждам, но показват възможности.
Надявам се Иван и Цитиридис да не преиграват и опорочават образите, които им се падат.

Общи условия

Активация на акаунт