“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 276
  • 708
  •   1
Отговори
# 570
Това несполучливо същество Дивна защо го дават...а Роксана и тя е като трън в очите нали я гледахме в хк,Еми отвратителна ми е

# 571
Забравих да напиша за Михаела вчера - с този грим на мен лично ми приличаше повече на Поли Генова, отколкото на Пинк. Иначе изпълнението й си беше много добро.

# 572
Аз сега гледам снощният епизод,че с малкия много трудно се гледа

# 573
  • София
И аз нямам спомен Филева да е участвала. В пъти я предпочитам пред адашката й Маринова.
Дивна тук мисля няма да печели награди.

# 574
  • Буркина Фасо
Забравих да напиша за Михаела вчера - с този грим на мен лично ми приличаше повече на Поли Генова, отколкото на Пинк. Иначе изпълнението й си беше много добро.
хореографията беше добра. като изпълнение на песента - тя понякога даже не пееше. беше се съсредоточила в движенията си.

# 575
  • София
Аз щях да гласувам за Цитиридис, но заспах. Разбирам, че Михаела е спечелила. Не ми хареса как пя, но предполагах, че ще е първа. За другата седмица залагам, че Иван ще е победител. Със сигурност ще поканят и Петя Бу в публиката и пак ще откара предаването до дванайсет часа.

# 576
Записвам се и аз в темата, любимо предаване са ми Капките, а този сезон се очертава интересен и силен.
Няма да правя обзор, повечето са го направили и определено мнението ми съвпада с всеобщото - за сега фаворити са ми Цитиридис, Иван, братята, Звезди. И аз не харесвам особено Дивна, много пренавито ми е това девойче, а и не особено талантлива.

Аз имам една молба, понеже заспах на " бутона", може ли някой да сподели на кой кого да имитира се падна за следващия път. Благодаря предварително!!!

# 577
  • Буркина Фасо
Аз имам една молба, понеже заспах на " бутона", може ли някой да сподели на кой кого да имитира се падна за следващия път. Благодаря предварително!!!
назад в темата са написани. гледай след 00.00 ч

# 578
ЗВЕЗДИ – ВИЛИ КАВАЛДЖИЕВ – ТИХО СЛИЗАМ ПРИ ХОРАТА
МИХАЕЛА ФИЛЕВА – ВЕСЕЛИН МАРИНОВ - АЗ ЗНАМ БЪЛГАРИЙО
ВЕНИАМИН – РУШИ - ВЪЛК
ИВАН – КАМЕЛИЯ – ЛУДА ПО ТЕБЕ
ЛАШКОВА – КАРИЗМА – МИНАВАШ ПРЕЗ МЕН
ЦИТИРИДИС – МИХАЕЛА ФИЛЕВА
ДИВНА – ЛИЛИ ИВАНОВА
РОКСАНА -  ПЕТУ БУЮКЛИЕВА – БАБА МИ Е ФАТАЛНАТА ЖЕНА
ДИМИТЪР И ХРИСТО – СИЛВИЯ КАЦАРОВА И ВАСИЛ НАЙДЕНОВ – МОЛЯ СЕ АЗ, БОГ ДА Е С НАС
[i[b[/b][/i]

# 579
Страхотни сте! Много ви благодаря!

# 580
Гледах и слушах с удоволствие и предвкусване на изненади. Разбира се има неща, които не харесвам. Какво беше това с шамарите към Геро? Дивна се лигави по много старомоден начин. От дуета този Христо много пренавит ми се вижда. Звезди очаквах да е много над...Но като цяло беше свежарско и не ме отекчи. Липсата на реклами беше допълнителна екстра. Рачков прекали малко с това с гащите. Но той наистина не се усеша кога да спре. Радвом се за вечерта с българските песни. Хубава седмица.

# 581
Много по-тъпо от миналите сезони ми се стори - много приказки, много реклами, песни, които не ми харесват... И представянето на участниците (имам предвид кой кой е, какво ще пее, как се готви) е по-зле. По средата на предаването се преместих на "Ало ало".

# 582
Смятай,колко ти е харесало предаването!
Wink

# 583
  • София
Хубаво/лошо - у дома не сме пропускали сезон на Капките. Доволен съм от откриващия епизод и участниците (с малки изключения - но уравновесени с неколцината, които не познавам изобщо). Комбинацията (участващи-екип) Цитиридис и Иван плюс Рачков и Фънки обещава да е добра комбинация; макар Рачков мн.трудно да го понасям.
Малко ми е чудно как/защо Звезди се е навил и дали не си мисли, че сезонът ще е за него. Не ми се вярва.
Засега чакам българската вечер идната неделя, а нататък - каквото покажат.

# 584
От участниците ме дразни Дивна. Не знам защо, но ме дразни с поведението си.
Хубаво, лошо, аз съм доволна, че Капките започна, защото освен Един за друг и Бригадата, не гледам нищо друго. Та сега има какво да чакам и гледам от четвъртък до неделя.

Общи условия

Активация на акаунт