Рак или лъв ? МОМИЧЕ

• 2 737
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
  • SF
Цялата карта трябва, Марти. Така казано, никак не ми звучи.
Но децата са ти малки и не са още за хороскоп.
Ако трябва с 2 думи най-общите характеристики: предполагаме, че са родени секцио заради часа на раждане. Най-много лъв, родени секцио, са с асцендент Дева (това е статистика). Предполагаме, че Лъв ще литкат, а Дева ще ги заземява. За да блестиш, първо се изкъпи, почисти (се) и (се) подреди, иначе... какъв блясък!!! За това са важни всички детайли. Да кажем, че един асцендент Телец, или Везни, или Скорпион няма да му влияят така. Един знак ще действа като укротяване на опърничавата, а друг ще налива още енергия на перчене и мания за превъзходство. Да кажем, че дева ще ги държи на земята. Горе-долу това са принципите на астрологията, но е много повърхностно (като за форум).
В природата си са лъв, но другите ще виждат в тях дева (аналитични, последователни, сръчни. А лъв са по-джаста-праста.)

# 31
Секцио са родени, да.
Благодаря ти! Много е интересно. Blush

# 32
  • Anywhere
Аз съм Рак с дъщеря Лъв. Е толкова аме различни, направо противоположни. Амбициозна и подредена, свръх изискваща- внимание и материални блага. Лесно се разочарова, ако нещо не е по нейните стандарти. Високо его
Аз съм доста по-балансирана и деликатна, компромисна. Но пък и реално ми липсва амбиция и се задоволявам с твърде малко!!
И двете сме доста ревливи и обидчиви.
Та защо всъщност не оставите детето да си избере кога да се роди?

# 33
  • SF
То само ще си избере, спокойно! Simple Smile
И на Марти децата сами си избраха, нали Марти?! Simple Smile

# 34
Даа, и трите.
Каката е стрелец с асцендент овен. Пак секцио, но спешно.

# 35
  • SF
Е, тя по-късничко през деня се е родила. Simple Smile Момчетата са се появили сутринта.

# 36
Точно така, да.

# 37
  • Тра-ла-ла
Дали ще е примерно на 20 юли (Рак) или на 25 юли (Лъв).....Меркурий, Венера и Марс няма да се променят - демек 50 % от личните планети и предполагаемия характер.  Ще има промяна в Слънцето, Асцендента и Луната.

Ако избереш 23 юли - ще е Лъвица, но с Луна в Рак.

# 38
  • SF
Но аспектите ще се променят. Плутон е в първите градуси на водолей и не е много яко, ако Слънцето е в първите градуси на лъв (двете планети правят точна опозиция, но това е информация за по-напреднали). А след 23 юли и Луната ще се присъедини към тях, та да може и двете светила да са под обстрела на Плутон.

# 39
На твое място, щях да си 'поръчам' Рак. По-нежна зодия. Кардинална. За момиче повече ми пасва. По лесно ще отгледаш Рак. Лъвът иска грижи, и да го четкаш постоянно, за да направи нещо по твоя воля.

# 40
  • При децата ми
С две ръце съм за Лъв!
Дъщеря ми беше определена за 22.07., роди се на 25.07., за което съм много, много благодарна! Heart Eyes
При все, че съм водна зодия - Скорпион със Слънце, Луна, Марс и Уран в Скорпион. Много, много тегави във всяко отношение са ми раците. И това го казва Скорпион! Smile

# 41
Детето е второ и заради първото се налага да е секцио. Иначе първото изобщо не го мислих харесах си дата и това е. Но сега са много на кантар двете зодии. Изобщо не разбирам колкото вас. Компетенциите са ми до гадни и горини зодии 😁 За това се допитвам до вас.
Esmee ако правиш консултации с радост бих си платила 😁

# 42
  • SF
Практикувам елективна астрология, но ти гарантирам, че детето само ще си избере кога да се роди. Нямам пример около себе си, когато децата са "послушали" астролога. Само не се стряскай от лаишки съвети "кое е по-добре". Познавам хора, които искат децата да им се родят скорпион, защото била най-яката зодия (?!????!!!!) и стискат палци да не е стрелец, щото не можели да ги понасят. Simple Smile Също много често искат да са рак, и да устискат още няколко дни, за да прескочат гадните непредвидими близнаци. Друг пък е чувал, че ракът е непредвидим и все върви назад. Но това са приказки от  кой какво чел или пък съди по зодията на колежката, която никога не поздравява. Да ти се роди здраво детенцето! Ако в клиниката, в която ще раждаш, ти предоставят избор на дата, може да се погледне предварително, защото наистина има какво да се взима под внимание, и то не е зодията.

# 43
  • София
Моите и двете бяха за телец, но за мое съжаление първото избърза с няколко дни и е овен. Второто вече си е телец ( зодия, която по принцип много харесвам), но направо ми разкатава играта и е много по-голям инат от сестра си. 😂
Иначе по темата- леля ми беше лъв, лека и пръст. Не сме общували супер много, но винаги сме се разбирали.
За раците- жени май почти не познавам, но мъжете са ми твърде нежни, раними и мекушави. 😄

# 44
  • SF
Ако се вглеждаме в архетипите, рак, с управител Луна, е най-женственият, най-грижовният, най-уютният зодиакален знак. Рак е емоцията, емпатията, управител на дома, рода, родината, майката, съпругата, готвачите и ако иска детето да стане шеф де ла кюизин, или сладкар, гастроном, най-лесно, ако има подкрепата на Луната. Говорим съвсем чисто за качества на зодиакалния знак. Иначе, да, рак си има и своите слаби страни. Понякога емоцията може да го удави. Прекаленото обгрижване да се превърне в маниакалност и обсебване, но пък са артистични, мили, креативни, разбиращи... Сега, зависи какво наричате "добро" - някой да ви разбира и подкрепя или вие да притежавате тези качества - лесно да разбирате околните и винаги да сте готови да ударите по едно рамо.

Общи условия

Активация на акаунт