Къде в Пловдив??? - 108

• 33 312
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Полигон в Пловдив няма. Пред пожарната в Тракия карат, но си е незаконно. Даже са сложили стари гуми като паркомясто, където може да се прави успореден гараж.

# 106
Къде в Тракия, около ЧХ, Форум мога да си направя качествена кола маска интим? Бременна съм...

# 107
  • Пловдив
Вики, моята козметичка е зад кино Фейсис.Ходя с години при нея.И аз съм вече доста бременна и ще й звъня за да я питам как да измислим нещата, че на уречената дата да имам кОла, а не самобръсначка. 🤭

# 108
Къде точно, Елънче? В блок ли? И може ли телефон за връзка на лични за да си запазя час?

# 109
Къде мога да ида на сауна? Преди години ходех в Тримонциум, но не знам дали още работи.

# 110
  • Пловдив
Къде точно, Елънче? В блок ли? И може ли телефон за връзка на лични за да си запазя час?
Ще ти пиша ЛС

# 111
Сауна има в хотел Империал, ако не се лъжа в  Ландмарк също има опция за външни посетители.
За всички, които питаха преди време до кога ще се бави откриването на Сефора в Плаза, на 5-и март отварят официално.

# 112
Здравейте! Има ли в Тракия, Съдийски или Каменица магазин, който продава кафе на зърна, ако има и по-голям избор, ще е още по-добре?

# 113
За банята се доверихме на Баня Стил за плочките.
За смесителите, душа, тоалетната чиния: ходихме до Тулс (зад хипермаркет Рила). Интересувахме се конкретно от Идеал Стандарт и оттам заявихме и купихме каквото си бяхме харесали. Също там си харесахме и взехме праг.
Към онзи момент иначе обикаляхме къде ли не и не знам от къде изкопа мъжа ми този Тулс, но останахме доволни.
Нашата почти цялата я направихме от Вип Керамика. Правят добри отстъпки и има и много скъпи неща, и много нормални като цена. Правят проект, консултират - 1 година вече - доволни сме.

# 114
  • Пловдив
Кафе има преди Барбекюто в Тракия.
Кола маска - Пепи 0888785467

# 115
  • Пловдив
Много як списък Laughing
1. кафе
2. кола маска
3.... смяна на гуми /примерно/

# 116
  • до най-прекрасния мъж
Кафе има преди Барбекюто в Тракия.
Кола маска - Пепи 0888785467
Можете ли да дадете ориентир къде точно? Живея в близост, но не се сещам за подобен магазин.

# 117
  • Пловдив
Някой да ми препоръча клиника или д-р за кастриране на котарак? Досега сме ходили в клиника Капашиков, но четох някои не особено добри отзиви за там.

# 118
  • Пловдив
Ние направихме това в Провет, всичко беше точно.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 13:26 от marzeliva

# 119
Вещи, и аз давам глас за Провет.

Общи условия

Активация на акаунт