Къде в Пловдив??? - 108

• 33 304
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Очен център Виста. И тримата лекари са ок.

# 91
Д-р Гергана Попова, ВизАрт
Ако избирате нея, изрично уточнете, защото аз се оказах при сина й, тъй като не съм предупредила при запазване на час.

# 92
  • Пловдив
Много благодаря за бързия отговор на всички. Ще видя при кого ще мога да взема час най- скоро.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 22:15 от AlexaS

# 93
  • Пловдив
Хубава ли е каймата на Хеликом?
Няколко вида е каймата, но в неделя не работи.

# 94
От кои магазини за баня сте доволни?Предстои ми цялостен ремонт на баня и ми се иска персонала да може да помогне в избора.

# 95
  • Пловдив
Момичета,  кой офталмолог препоръчвате? Само да не е Лесинска, че в нейния кабинет последно чакайки цял месец часа си, попаднах на друга докторка, която била оторизирана от първата да преглежда. Да, но на мен не ми харесват подобни изненади.
А минахте ли преглед при другата лекарка? Как ви се стори?

# 96
От кои магазини за баня сте доволни?Предстои ми цялостен ремонт на баня и ми се иска персонала да може да помогне в избора.
склад Изидор

# 97
  • Пловдив
Момичета,  кой офталмолог препоръчвате? Само да не е Лесинска, че в нейния кабинет последно чакайки цял месец часа си, попаднах на друга докторка, която била оторизирана от първата да преглежда. Да, но на мен не ми харесват подобни изненади.
А минахте ли преглед при другата лекарка? Как ви се стори?
Скрит текст:
Минах прегледа, да. Тогава, преди около 3 години да е било, нямах кой знай каква база за сравнение при тази специалност доктори, но бях водила сина си при Лесинска и останахме доволни  от консултацията, та тази ми се стори уверена и бързодействаща- разширяване зеници и т. н по протокол, рецепта очила…, купих ги, носих ги два дена и сякаш главата ми беше в менгеме. Няколко пъти след това пак опити, паузи и сначале вече толкова време, но не се сработихме с тези очила, а не искам да отлагам повече.

# 98
  • Пловдив
Аз ходя при д-р Томова в Луксор. Много точно ми определя всички параметри и след това правя очила в оптиката на Луксора. Единствено там ми ги правят качествено - през годините на няколко места съм поръчвала и не мога да свикна.

# 99
  • Пловдив

Синът прави баня в нов апартамент. Спря се на Практикер за плочките. Правят 3Д проект. Има бюджетен вариант плочки, има и скъпи. Някои неща ге взе от баня стил, нацели намаление на душ и тоалетна за вграждане.
Има голям магазин на Асеновградско шосе и цените им били добри.

# 100
  • Пловдив
То зависи и как си представяте банята. Ние например сме поръчали мивка от камък, плот от друг човек и ще се монтира върху Сингер крака. За тези неща хипермакет няма как да помогне.
Направете си концепция според мен за вид и след това се насочете къде да търсите.
Бриколаж, Баумакс и Алати горе-долу имат едно и също като мивки и подобни.
Знам, че човекът, който е зад спирката на Васил Априлов преди кръстовището с ресторант Хитър Петър прави проекти и е доста компетентен.

# 101
  • Пловдив
За банята се доверихме на Баня Стил за плочките.
За смесителите, душа, тоалетната чиния: ходихме до Тулс (зад хипермаркет Рила). Интересувахме се конкретно от Идеал Стандарт и оттам заявихме и купихме каквото си бяхме харесали. Също там си харесахме и взехме праг.
Към онзи момент иначе обикаляхме къде ли не и не знам от къде изкопа мъжа ми този Тулс, но останахме доволни.

# 102
Някой има ли представа как функционира полигонът до Метро? Може ли да се ползва срещу заплащане или е на конкретна автошкола?

# 103
И мен ме интересува дали някъде има свободен полигон.

# 104
  • Пловдив
Някой има ли представа как функционира полигонът до Метро? Може ли да се ползва срещу заплащане или е на конкретна автошкола?

В интернет излиза, че е на автошкола.

Общи условия

Активация на акаунт