Къде в Пловдив??? - 108

• 33 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Това с "конфискуваните" стоки ми е малко...съмнително. Да речем - рекламен трик. Я конфискувани, я контрабанда... Просто не виждам законосъобразен начин частни лица /физически или юридически/ да продават конфискувани от държавата стоки 😊

# 76
  • до най-прекрасния мъж
Този апартамент за парфюми на Бугариево го има от поне 15 г, ако не и повече. Лично не съм ходила, но бивша моя колежка редовно ходеше да си пазарува там. На мен ми е далече.

# 77
  • Пловдив
Аз даже съм изненадана, че още го има, защото отдавна не съм чувала някой да го споменава. Веднъж купих от там парфюм, много отдавна, преди 10 години поне. Даже не помня къде точно е, само че е в Кючук Париж помня.Simple Smile

# 78
А какво им е предимството на тези два магазина, по- ниски са цените ли?

# 79
Да, по-ниски са цените и то значително. Точно за конкретния магазин не бих казала, че има голям асортимент, но предлагат и някои нишови парфюми.

# 80
  • Euskal Herria
Този апартамент за парфюми на Бугариево го има от поне 15 г, ако не и повече. Лично не съм ходила, но бивша моя колежка редовно ходеше да си пазарува там. На мен ми е далече.
Повече от 15 години работи. В началото май стартираха с тестери. Явно са успели да го разработят.

# 81
Поне от 20 години го знам.

# 82
Хубава ли е каймата на Хеликом? Днес в магазин Иво не мелят кайма, не им работи транжорната. А в квартала е свършила каймата на Попов. С този ремонт не ми се ходи до фирмения им магазин.

# 83
  • Пловдив
Да препоръчате пясъкоструене някъде в града или около?

# 84
  • Пловдив
Имате ли идея дали на х. Здравец има още сняг? И можете ли да препоръчате учител по ски за 18-годишна девойка?

# 85
  • Пловдив
https://www.webcams.bg/253/hija_zdravec/
Това са камерите оттам, мисля 🙂

# 86
  • Пловдив
В момента, едва ли е достатъчно снегът.

# 87
  • Пловдив
Момичета,  кой офталмолог препоръчвате? Само да не е Лесинска, че в нейния кабинет последно чакайки цял месец часа си, попаднах на друга докторка, която била оторизирана от първата да преглежда. Да, но на мен не ми харесват подобни изненади.

# 88
Момичета,  кой офталмолог препоръчвате? Само да не е Лесинска, че в нейния кабинет последно чакайки цял месец часа си, попаднах на друга докторка, която била оторизирана от първата да преглежда. Да, но на мен не ми харесват подобни изненади.
Д-р Шишкова в Луксор

# 89
Д-р Гергана Попова, ВизАрт

Общи условия

Активация на акаунт