Къде в Пловдив??? - 108

• 33 336
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Препоръчвам Карагьозов. Ние ги ползваме и за котка, и за куче.

# 121
  • Пловдив
Моята Маца я кастрира д-р Коко, от общината имаха някаква програма и даваха талони за намаление. Но това беше преди 8 години.

# 122
Миналата пролет кастрирах котка при д-р Коко. Оставих я сутринта, на обяд отидох да си я взема. Кастрацията беше изпълнена с вътрешни шевове, прекара вечерта на топло, а на следващата сутрин вече беше по двора, сред мъжките си приятелчета Animal Smile Cat

# 123
Здравейте, незнам дали тук е мястото да питам, но ще се радвам ако някой може да ми отговори. Дъщеря ми учи в Пловдив и в момента е в 10 клас. Профил биология и химия е. Иска да започне частни уроци по химия и биология. Та въпросът ми е дали някой може да ми препоръча добри частни учители в Пловдив по тези предмети за подготовка за медицина?

# 124
  • Пловдив
Едното магазинче за кафе е между супер маркета и малкото пазарче срещу 151 блок.
Другото, преди Барбекю е магазин Амиго.

Кастрирала съм животни в Ситивет.

# 125
Може ли да ми кажете къде се премести магазина за чаршафи,торби и калъвки, който беше на улица Гладстон до изложбена зала?

# 126
Кажете, моля, заведение, в което може да има 2 места за тази вечер.

# 127
  • Пловдив
Приятелката ми днес след обяд резервира за сина си в Емементото. Имало места. Може да се пробваш все още.

# 128
Приятелката ми днес след обяд резервира за сина си в Емементото. Имало места. Може да се пробваш все още.
Благодаря, проверих, но вече няма.

# 129
Виж в Рахат тепе, писах ти в другата тема.

# 130
Виж в Рахат тепе, писах ти в другата тема.
Да, прочетох те. Благодаря, но нямат.

# 131
  • Пловдив
Вижте в р-нт Бодега срещу Новотела. Малко е вероятно днес да има места, но все пак.

# 132
Вижте в р-нт Бодега срещу Новотела. Малко е вероятно днес да има места, но все пак.
Благодаря, и те са пълни.

# 133
  • Пловдив
Момичета и момчета, имаме теч от покрива на панелния ни блок.На 8-мия етаж им течало доста.Търсим фирма да направи ремонта само на нашия вход.Доколкото разбрах същият проблем има и съседния вход, но не знам подробности.Ако някой скоро е правил подобно упражнение и е доволен от фирмата, нека сподели.Баба касиерка и домоуправителка се дърпа от цигани, но в крайна сметка ако са читави ще се съгласи.Става дума за стандартна панелка в Смирненски, до Короната.
Благодаря предварително! 😊

# 134
Елънпе, преди време имаше залепени обява за поправка на покриви пред нашия вход, утре мога да погледна дали още стои. Отзиви няма как да дам, не сме използвали такава услуга скоро, преди доста години беше и не знам коя беше фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт