Къде в Пловдив??? - 108

• 33 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Благодаря за информацията за Via Trakia. Никога не съм пазарувала от другия магазин, защото нямам път натам, но този ще посетя.

Къде се намира новият?

# 16
  • близо под тепетата
Виа Тракия е на 6-ти Септември срещу големия магазин за плочки - след Бриколаж, посока Метро.
Идвам с въпроса - къде мога да намеря хубаво сладко от рози?

# 17
Здравейте.
Може ли да ми препоръчате студио/специалист за медицински педикюр?
В Кючук Париж ми е най-удобно, бях чела преди време отзиви за салон, който е в близост до Лидл, но не мога да открия името.
И все пак може и в другите квартали да е, не е проблем.
Благодаря предварително!

# 18
Таня в Nedi-Ta е най-добрият избор там. С часовете обаче е много трудно.

# 19
  • Пловдив
Виа Тракия е на 6-ти Септември срещу големия магазин за плочки - след Бриколаж, посока Метро.
Идвам с въпроса - къде мога да намеря хубаво сладко от рози?

В Лидл, но не знам какво разбираш под хубаво. Иначе в някой магазин за сувенири.
Аз имам домашно и никой на го ползва, дори и за разхлабване. Даже имам един пакет замразени цветчета във фризера. Чакат да ги сваря.
Друг варант е да потърсиш онлайн.

# 20
  • Пловдив
Здравейте,
знам, че има и тема за лекари, но като попитах, не получих отговор, та опитвам и тук:
майка ми (55 г), иска да си махне спиралата. Може ли да ми препоръчате подходящ специалист гинеколог?
Спряла съм се за момента на Ямаков. Надявам се да извършва такива процедури.

# 21
Добър избор, но час как ще запазите? След месец почти ще излезе графика за март.

# 22
Някой питаше за код за е-Здраве, моят си го взех от Информационно обслужване. Трябва предварително да е инсталирано приложението на телефона.

# 23
  • Пловдив
За Ямаков на 28-мо число точно в 8.30 сутринта излизат часовете за следващия месец и свършват в рамките на 3 минути.
Не може ли да я свали лекарят, при който е сложена? 
Моята я сложи Ямаков и 5 години вече той я следи. След 3-4 месеца той ще ми я маха.

# 24
  • Пловдив
Добър избор, но час как ще запазите? След месец почти ще излезе графика за март.

Ще опитам през супердок за март, надявам се да успея като излезе графика..
Edit: Lili 78, по молба на майка ми, иска да бъде в Пловдив при някой добър специалист..

# 25
Ако някой отиде до Виа Тракия, може ли да качи снимки на цената на праха за пране Даш?
Благодаря! Ако са еднакви с Нак маркет да не се разварявам чак до там.

# 26

Ще опитам през супердок за март, надявам се да успея като излезе графика..
Edit: Lili 78, по молба на майка ми, иска да бъде в Пловдив при някой добър специалист..
Бачуров?

# 27
Ако някой отиде до Виа Тракия, може ли да качи снимки на цената на праха за пране Даш?
Благодаря! Ако са еднакви с Нак маркет да не се разварявам чак до там.
Преди малко бях във Виа Тракия. Не запомних цената(нещо 36 лв ми се върти, но не помня за колко пранета), но според мен като цяло цените им са по-добри спрямо Нак. Магазина е огромен, доста от рафтовете още са празни, но казаха, че постепенно ще го запълнят. Има разнообразие.

# 28
И аз ще ида със сигурност да го видя и да си купя и нещо друго, но сигурно няма да е скоро, а имам малко останали капсули Даш и затова питах.

# 29
  • Пловдив
Имам тъмен / кафяв/дуралексов сервиз.
Искам да го попълня с комплект за чай с чинийка, които става и за кафе.
В кои магазини мога да го намеря?

Най-различни видове тъмен дуралекс има в китайския магазин в Гагарин с/у Вапцаров и Т-маркет, бившата Видеозона. Дори днес бях там, но не обърнах внимание какво точно има. Утре заминавам за няколко дни, като се върна мога да погледна ако дотогава не си намерила.

Общи условия

Активация на акаунт