Къде в Пловдив??? - 108

• 33 733
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Много ти благодаря!

# 646
Здравейте, някой скоро да е преминал шофьорски курс(кат. Б) на учебен автомобил с автоматични скорости?
Къде ще препоръчате да се запиша, ако някой е доволен от школата/ инструктора си?

# 647
Аз карах ръчка при Митев, след препоръка от приятелка, после друга приятелка кара автоматик при него. Мога да дам телефон на ЛС. Уникален човек, с непоклатимо спокойствие и търпение, което за мен беше изключително важно.

# 648
  • Пловдив
Знаете ли дали пускат коли в стария град? Трябва да ходя до АМТИИ утре, а имам проблеми с коляното и ми е трудно, дали ще мога да се кача с такси?

# 649
  • Пловдив
Пускат само живеещи там мисля, един път ни пуснаха с детето за снимки във фотото с народни носии, явно случихме на човек на бариерата като време беше нещо около 20-30 минути.

# 650
Здравейте, някой скоро да е преминал шофьорски курс(кат. Б) на учебен автомобил с автоматични скорости?
Къде ще препоръчате да се запиша, ако някой е доволен от школата/ инструктора си?
Още един глас за Митев! Невероятен инструктор! Непоклатимо спокойствие и истинско желание да те научи. Карах часове зимните месеци и нямаше ситуация, от която да не се възползваме максимално- непрогледна мъгла, сняг, поледица. Всъщност, изкарах доста интересен вариант на курса. Мога  да дам подробности на лични, да не спамим.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 23:12 от Bibibon

# 651
  • Пловдив
Къде има контейнер за рециклиране на текстил? Мислех за един в Изгрев, но се оказа, че е за използваем текстил.

# 652
В кой квартал, Деси?

Този ми излиза за рециклиране.
Бизнес парк Флавия.

# 653
  • Пловдив
Ами нямам претенции за район, чета сега в сайта на общината:
Общо 25 контейнера за разделно събиране на стари дрехи и обувки вече са поставени в Пловдив. Организираната система цели последващото оползотворяване и рециклиране на старите текстилни материали и обхваща всички видове отпадъци от кожа и текстил.
А на контейнера пише:

# 654
Годни за парцали и оползотворяване на влакната. Слагай смело.
Този, който изрових е от тук.
https://texcycle.bg/bin-locations-list/
Само един контейнер имат в Пловдив.

# 655
  • Пловдив
Здравейте, къде в Пловдив има физически магазин за мъжки дрехи големи размери. Единственият, който ми е познат, е на бул. "Шести септември" .

# 656
  • Пловдив
В "Капана" ми се върти, ул. "Георги Бенковски", мисля. Близо до "площадчето" зад халите, където се събират много улички.

# 657
  • до най-прекрасния мъж
В ТЦ Сани до големия Т Маркет (бившето Сани и Триумф впоследствие) има физически магазин за големи размери дрехи. Зависи и колко големи. До 4XL има някои неща в Декатлон, в Лидл пускат кампанийно, в Уайкики също има някои неща.

# 658
  • Майничка
В Капана са главно анцузи.
Големи номера има в Уайкики и в Polo (магазинът в МОЛ Пловдив и аутлета на бул.България). Иначе блузи и бельо има в едно магазинче в Гранда, на първи етаж, срещу реда магазини в дъното.

# 659
  • Пловдив
Мисля, че е на Илиянци имаше магазин за големи размери.

Общи условия

Активация на акаунт