Къде в Пловдив??? - 108

• 33 708
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Големи размери дънки, ризи, пуловери ММ взима от Руския пазар. Павилиона е на средната редица, краен от към вътрешната страна. Има излаз и към двете посоки.

# 661
Деси, такъв контейнер има на Мария Луиза, отбивката след ОББ и магазина за хавлии, халати и т.н., в посока училище Паисий Хилендарски. Пада се на левия тротоар, като влизаш в улицата от булеварда.

# 662
  • до най-прекрасния мъж
Чета разнопосочни мнения за контейнерите за текстил. В сайта на Общината наистина пише, че са за рециклиране на текстил. Миналото лято правих огромно почистване вкъщи на текстил. Всички чисти дрехи сложих в торби и пуснах вътре. Те да си ги гледат и да преценяват дали да ги рециклират или продават или там каквото ги правят. За мен това е ненужен текстил. Негодните за носене дрехи, стига да са чисти, ще ги рециклират. Мисля, че това е идеята да са на всяка крачка, буквално. Само в Тракия има на 7-8 места поне.

# 663
  • Пловдив
Каквото такова, една част е в такъв контейнер /по принцип здравите неща ги подарявам, една част отиват за парцали на мъжа ми/, та реално отделям за контейнера негодни неща, чак оня ден като пуснах едни торба, детето ме накара да му чета по контейнера и тогава видях, че пише годни за употреба.
Предполагам, че така или иначе трябва да се сортира този текстил, преди да решат да го правят каквото и да било, ако изхождаме от рециклирането например на пластмасата, където трябва отпадъкът да се сортира, защото не може да се мели различен тип пластмаса заедно.

# 664
Текстил срещу талон за отстъпка при покупка приемат и в НМ. Аз от години там нося.

# 665
И аз нося в НМ
Което е годно, подарявам. Което не е баш... В НМ. Което съвсем не става, за парцали си ползвам.

# 666
Да похваля Ситивет на Цариградско, успешно извършена операция за махане на глава на бедрена кост на коте, която беше много раздробена.

И да попитам - препоръчайте актуални добър треньор и басейн за напълно начинаещ възрастен в плуването. За спорт и изобщо да се научи да плува. Благодаря Heart

# 667
Къде мога да купя електронна везна за фини частици - от 0,1 гр до 30 гр? Такава като за бижута.

# 668
  • до най-прекрасния мъж
Къде мога да купя електронна везна за фини частици - от 0,1 гр до 30 гр? Такава като за бижута.
Аз купих онлайн, относително точна е, аз я ползвам, обаче, за подправки за мезета и шунки. Тоест, не ми трябва чак хирургическа прецизност и ако има минимално отклонение, не е фатално.

# 669
Да похваля Ситивет на Цариградско, успешно извършена операция за махане на глава на бедрена кост на коте, която беше много раздробена.

И да попитам - препоръчайте актуални добър треньор и басейн за напълно начинаещ възрастен в плуването. За спорт и изобщо да се научи да плува. Благодаря Heart
в зала сила има треньори за възрастни, колежка се учи там... (40+)

# 670
Има ли място ( цех за алуминиева и ПВЦ дограма ) ,където мога да си поръчам по размери врата и прозорец. Сама ще си ги сложа,те само да ги изработят.
И къде ходите с колите на годишен преглед?

# 671
Поръчвала съм в Профилинк прозорец, но преди 9 години. Без транспорт и монтаж от тяхна страна.

# 672
Има ли място ( цех за алуминиева и ПВЦ дограма ) ,където мога да си поръчам по размери врата и прозорец. Сама ще си ги сложа,те само да ги изработят.
И къде ходите с колите на годишен преглед?
Цялата дограма на вилата правихме в teolino.eu
Монтажът си беше наш. Размерите също.
Там беше най-добра цената (исках от 4-5 фирми оферти) - 12-14 прозореца/врати нещо такова..

# 673
За ГТП на Рогошко шосе, автосервиз Дружба или в Автосервиз Димов, на бул. Северен.

# 674
  • Пловдив
На ГТП ходя до работа, околовръстен път, преди хотел Чиири, ако идваш от асеновградско.

Общи условия

Активация на акаунт