Къде в Пловдив??? - 108

• 33 258
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
5 май не учебен ден ли е за училищата?

В Школо програмата започва от 7-ми за следващата седмица

# 706
  • Пловдив
Само ако конкретното училище не е решило нещо за самото себе си - спортен празник, патронен празник, ден на талантите, нещо друго подобно.

# 707
Благодаря. Изрових, че е патронен празник на училището.

# 708
От къде мога да купя в последния момент цяла прилична като вкус торта на Гергьовден?
Прилична като вкус, с уточнение за моя вкус е  - шоколадова бисквита на сладкарница неделя. Не знам кога зареждат за да е прясна, защото до сега я вземам все с предварителна уговорка и капаро и са ми казвали кога като час  и ден да я взема  като я получат и винаги е била много прясна

На Лекси не са ми вкусни

# 709
На Лекси само торта Гараш е хубава (според моя вкус), другите не стават.
От Неделя шоко лешник и сахер, също любима ми е френската целувка но много трудно се реже на парчета

# 710
На “Лекси” тортите са от моята младост, напоен блат и кофти крем… веднъж взехме и за да не хвърляме храна правих скаличли. “Нико” ме разочароват, вече сякаш претупват много нещата и не са ми вкусни и толкова пресни. Неделя не бях взимала, но червеното кадифе и шоколадовата бисквитка се харесват вкъщи. Търся други сладкарници с всякакви торти (цели и на парче), не държа на нищо здравословно, веган и безглутен, просто да е вкусно и прясно..

# 711
И моето мнение за Нико е същото. Нещо ги развалиха. Даже имам чувството че за Пловдив правят едни, за Асеновград други - защото в Асеновград винаги са по вкусни и прясни.

# 712
  • Пловдив
Вижте Just cakes - винаги са им пресни тортите, но са по-скъпички, защото са с качествени продукти. Имат сайт, може да разгледате. Взимала съм няколко пъти.
Също харесваме тортите на Сладкопекарна Каприз.

# 713
Торти от сладкарница Мон Шери харесват приятели. Сватбената ни торта също беше оттам, но аз лично отдавна не съм купувала торти откъдето и да е.

# 714
  • Майничка
Вземали сме последно от "Фенси", до училище "Душо Хаджидеков" и от "Долче мела".

# 715
Чочко преди имаха много вкусна торта  „Шварцвалд“, скоро я търсих и на сайта им нямаше такива торта. Дали я предлагат още? Беше много вкусна, шоколадова с вишни, ароматна, сладка, бомба. Тя вече сигурно няма да е със същият вкус, но ми се яде такава торта.

# 716
  • Пловдив
Някъде в града да сте виждали да се продава този препарат?

# 717
  • Пловдив
Джъст кейк са от сурови продукти...био, веган и намси кво. Т.е без захар, без брашно и т.н.
Каприз харесвам и аз.

# 718
  • Пловдив
Слънчевата пекарна
И
Пекарната на Дани
От втората нещата са просто наслада за сетивата.

# 719
  • Пловдив
Здравейте, да знаете къде пълнят големи газови бутилки в Кършияка? До Филипово са затворили пункта.

Общи условия

Активация на акаунт