Къде в Пловдив??? - 108

• 33 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Прахът е за 100 пранета 35.99 лева 60 капсули за 34.99 лева.

# 31
  • близо под тепетата
Здравейте,
знам, че има и тема за лекари, но като попитах, не получих отговор, та опитвам и тук:
майка ми (55 г), иска да си махне спиралата. Може ли да ми препоръчате подходящ специалист гинеколог?
Спряла съм се за момента на Ямаков. Надявам се да извършва такива процедури.
Би трябвало всеки да може да сложи и махне спирала... Моята я сложи д-р Минчев, който ме израждаше, но го смених с лекар, който ми е по-близо, така че ще ми я маха в края на годината или следващата д-р Краевска.

# 32
  • Пловдив
Поточе, Магито, благодаря за споделените имена. Ще ги проверя.

# 33
Някой питаше за код за е-Здраве, моят си го взех от Информационно обслужване. Трябва предварително да е инсталирано приложението на телефона.
Как да намеря това Информационно обслужване / глупаво ми е питането/ , но може ли адрес  и нещо по-конкретно?

# 34
  • Пловдив
Здравейте!
Имаше преди време магазин за турски чаршафи до изложбената зала на ул. "Гладстон", но премахнаха двата павилиона там. Дали някой знае къде се е преместил този магазин?
Благодаря ви!

# 35
Здравейте! Моля за препоръка да майстор да съдомиялна.

# 36
Здравейте!
Имаше преди време магазин за турски чаршафи до изложбената зала на ул. "Гладстон", но премахнаха двата павилиона там. Дали някой знае къде се е преместил този магазин?
Благодаря ви!
Ако разберете,моля да споделите.
Иначе подобни магазини има на Мария Луиза след Св.Петка посока Полиграфията и в началото на Иван Вазов,идвайки от кръговото от дясната страна под блока,преди сладките ( преди ул. Одрин)

# 37
Loramila,  Намира се  на адрес Sankt Peterburg Blvd 55/Статистиката/https://www.is-bg.net/bg/about/contact

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 13:07 от Мари-ана

# 38

Как да намеря това Информационно обслужване / глупаво ми е питането/ , но може ли адрес  и нещо по-конкретно?
Така наречения Изчислителен център. Срещу Лаута. До Техническия университет, нов корпус.

# 39
  • Пловдив
Здравейте! Моля за препоръка да майстор да съдомиялна.
Пиша ЛС!

# 40
  • Пловдив
Здравейте!
Благодаря ви!
Иначе подобни магазини има на Мария Луиза след Св.Петка посока Полиграфията и в началото на Иван Вазов,идвайки от кръговото от дясната страна под блока,преди сладките ( преди ул. Одрин)
Този не се е преместил и е закрит, но има още 1 със същата стока на Иван Вазов до Първа градска. Лошото е, че в последно време все по-малко стока има, нищо общо с преди.

# 41
  • Пловдив
Виа Тракия е на 6-ти Септември срещу големия магазин за плочки - след Бриколаж, посока Метро.
Идвам с въпроса - къде мога да намеря хубаво сладко от рози?
В гръцкото магазинче на Хр. Г. Данов до Бохемия има хубаво сладко от рози.

# 42
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте!
Благодаря ви!
[/quote]
Този не се е преместил и е закрит, но има още 1 със същата стока на Иван Вазов до Първа градска. Лошото е, че в последно време все по-малко стока има, нищо общо с преди.
[/quote]

Благодаря ви за отговорите. Много жалко, имаше страхотно спално бельо. Ще погледна в другите магазини.

# 43
Къде в Пловдив мога да купя хубав халат за баня? От тези, които са си мекички. Имам няколко хавлии, купени отпреди 5 години на Панагюрище, които както и да ги пера са си остават мекички, но последните години като съм гледала такива халати (на Панагюрище) нещо не виждам същата материя....

# 44
  • Пловдив
Някой с препоръка за фирма за смяна на интериорни врати?

Общи условия

Активация на акаунт