Къде в Пловдив??? - 108

• 33 283
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
къде има Слънчеви лъчи до Нептун?
а пък парфюми на Бугариево 12 не съм виждала
улицата не е буЛгариево ... намирисва на измама

# 61
къде има Слънчеви лъчи до Нептун?
а пък парфюми на Бугариево 12 не съм виждала
улицата не е буЛгариево ... намирисва на измама

Както кажете, така да е улицата, не съм от квартала и така ми беше по-лесно да ориентирам потребителката, защото има и друг магазин Слънчеви лъчи.
Магазинът се намира в самия блок, който се интересува може да си провери. Нито съм собственик, а просто клиент.
Ще Ви помоля да бъдете по-премерен/а в квалификациите, когато явно не сте информиран/а.

# 62
И аз веднъж съм ходила в този магазин/ апартамент.

# 63
Магазин ли е, или апартамент? Grin

# 64
  • Пловдив
Магазин ли е, или апартамент? Grin
апартамент, там магазин за парфюми няма

# 65
dundi73, не разбрах защо нападна съфорумката. Магазинът за парфюми си е точно магазин, който се намира в апартамент. Има немалко магазини хранителни стоки, които също са находящи в апартаменти на 1-ви етаж. Този за парфюми е по същия начин.
А Слънчеви лъчи, за който говори, е до болница Св.Каридад.

# 66
  • Пловдив
dundi73, не разбрах защо нападна съфорумката. Магазинът за парфюми си е точно магазин, който се намира в апартамент. Има немалко магазини хранителни стоки, които също са находящи в апартаменти на 1-ви етаж. Този за парфюми е по същия начин.

Ами аз живея там, не съм видяла такъв "магазин", честно. Ще да е нещо много тайно.

# 67

Ами аз живея там, не съм видяла такъв "магазин", честно. Ще да е нещо много тайно.
А аз не живея там, но често посещавам магазина на Бугариево 12

# 68
Няма нищо тайно, аз също го знам този магазин-апартамент за парфюми.

# 69
Касови бележки издават ли?

# 70
Касови бележки издават ли?
Да!

# 71
И аз не съм от квартала, но знам за този магазин за парфюми в апартамент. Знам също, че някъде из района има и няколко за конфискувани стоки.

# 72
  • Пловдив
И аз го знам "магазина" на "Бугариево" ☺️ Скоро не съм ходила, че ми е далече. Последните 1-2 години посещавам друг "магазин-апартамент" за парфюми, близо до пл. Съединение. Мисля, че адресът е на ул "П. Каравелов". Сградата е с офиси. Читави са им нещата, издават касови бележки, може да се плаща с карта.

# 73
И аз го знам "магазина" на "Бугариево" ☺️ Скоро не съм ходила, че ми е далече. Последните 1-2 години посещавам друг "магазин-апартамент" за парфюми, близо до пл. Съединение. Мисля, че адресът е на ул "П. Каравелов". Сградата е с офиси. Читави са им нещата, издават касови бележки, може да се плаща с карта.
Да, и аз препоръчвам магазина в бизнес център "Европа" /мисля, че беше на 2-и или 3-и етаж/ - адресът е ул. Петко Каравелов 26 /сградата до аптека Марешки/.

# 74
  • Пловдив
Този апартамент май цял Пловдив го знаем 🤣 не съм пазарила от там, че Венерата ми е по-удобна като локация.
Но ако някой каже апартаментите за конфискувани стоки...ще е готино да го сподели.

Общи условия

Активация на акаунт