💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 639
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Ясен е партньорът на Ханде.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/hande-ercelin-yeni-partneri- … n-akdulger/55818/

https://www.instagram.com/metinakdulger/?hl=bg

След филма „Оставете го на вятъра“ и телевизионния сериал „Напомняне“, които засне заедно с Баръш Ардуч , Ханде Ерчел сега се подготвя за своя филм с кодово име „Два свята, едно желание“. Филмът , който ще бъде режисиран от Ketche по сценарий на Elçin Muslu, е подписан от Taff Pictures.

Във филма, за който работата по сценария все още продължава, Ханде Ерчел ще се превъплъти в образа на адвоката на име "Билге". Метин Акдюлгер ще се появи пред публиката като археолога Кан.

# 556
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Слънчице, Flowers Hibiscus много благодаря за информацията за партньора на Ханде в новия ѝ филм!

Гледала съм Метин Акдюлгер в "Дар" с Берен Саат. Харесва ми! Мисля, че ще си отиват визуално с Ханде. Любопитна съм за сюжета на новия филм - адвокатка и археолог. Какво ги свързва? Името на филма е интригуващо: „Два свята, едно желание“.

Попаднах на статия за представянето на Ханде в "Остави го на вятъра": Автор е VOLKAN UĞUREL - телевизионен коментатор на сериали и филми:

"Току-що завърших филма LeaveItToTheWind . Еге, който не мечтае да стане главен изпълнителен директор, се установява в залив в Егейско море и се посвещава на сърфиране и управление на ресторант, а от друга страна, Аслъ, която е израснала сама с баща си, защото майка й я е напуснала, когато е била на 5, е толкова отдадена на компанията, че дори няма истински приятел. Метод за бягство от семейна травма. Всъщност може да се каже, че LeaveItToTheWind е историята на двама души, които бягат от себе си и откриват един в друг кои са всъщност. И накрая, бих искал да направя своя коментар за филма относно изпълнението на Hande Erçel. След излизането на филма актьорската игра на Ханде Ерчел е критикувана в различни акаунти в социалните медии. За съжаление, хората смятат, че актьорството е просто плач, крясъци или викове. Честно казано, като човек, който е гледал по-голямата част от поредицата на Ханде Ерчел, много ми хареса как Ханде изобрази героя си. Особено в края на филма, когато се разкрива, че Аслъ всъщност е дала на компанията информация за Еге, Ханде Ерчел изобразява толкова добре смущението на Аслъ пред Еге само с очите си. Според мен няма проблеми с играта на Ханде Ерчел. Въпреки това, тъй като Ханде Ерчел обикновено играе герои с подобни личности, мисля, че хората имат впечатлението, че Ханде Ерчел не може да играе. Но най-добрият начин да разберете дали един актьор е добър актьор е да гледате други телевизионни сериали и филмови проекти, в които е играл. Защото актьорът играе различен герой във всеки сериал и след като гледате сериал или филм с актьор, когато гледате друг сериал или филм с този актьор, забравяте за стария герой на този актьор в съзнанието си. Помислете за това по този начин. Така например Ханде Ерчел за последно игра в сериала "Друг човек" миналата година. В този сериал Ханде Ерчел изигра ролята на прокурор Лейля. Спомняте ли си ролята на Ханде Ерчел като прокурор Лейля в този филм? Има ли някаква следа от стария й герой в този филм? Не. За мен това е всъщност актьорството. Лицето, което виждате на екрана, никога не се променя физически, но виждате нейните различни състояния и нагласи във всеки епизод или филм и забравяте героя, който тя изигра в предишния епизод. Накратко, тези, които критикуват представянето на Ханде Ерчел, аз лично казвам, че я критикуват несправедливо. Този филм с Ханде Ерчел ми хареса, както и всички нейни сериали и филми. Честно казано, като зрител бих искал този филм да има продължение! Лично аз бих искал да видя втория филм, където Аслъ и Еге ще разкажат как са се оженили. LeaveItToTheWind"

Още едно мнение, което все едно аз съм писала:
"Много ми хареса статията. Благодарим на нашия администратор за публикуването. Колкото и професионално да даде оценката си този блогър за работата на Ханде, за да се оцени работата на актьорите, трябва да се сравнят героите, които даден актьор или актриса представя. Ханде няма нито един подобен персонаж. Различни характери, темпераменти, съдби... Това е истинският професионализъм: да разбереш и приемеш своя герой и да играеш така, че публиката не само да види, но и да почувства всички емоции, които героите изпитват. Ханде знае как да прави това като никой друг. Смея се и плача с нейните герои, обичам и се разочаровам... Ето защо обичам нашата прекрасна Ханде Ерчел!"

Тази снимка беше корица на "Мари Клер", а се появи като публикация на официалния акаунт на хотел Matild Palace Budapest, между другото, Хакан хареса публикацията:

# 557
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 558
Здравейте, 🌞
имате ли повече информация за #MetinAkdülger ( имам технически проблем и нищо не ми зарежда Гугъл)
Bilge and Can

Явно се следват в Инстаграм, защото са се лайкнали

В Туитър пишат, че Мелиса Сабънджъ е на екзотична ваканция. Феновете са питали секретарката на Гюнфер дали Керем е с нея, към момента не е отговорила.
Хубав ден на всички и успешен старт на новата седмица 😃

# 559
Инфо:
През тази седмица в IMDb STARmeter Ханде заема следните позиции:
№ 1 в Турция ( за 2-ра поредна седмица) Trophy
#1321 в световната класация,

а Керем :
№ 5 в Турция
#3709 в световната класация

П.С.
Този Metin Akdülger сефте го чувам и изобщо не ми е симпатичен ...

# 560
Странно ми е... Мелиса Сабънджъ е на почивка сама .. интересни взаимоотношения - ( малко започвам да се съмнявам,че са наистина лудо влюбени с Керем).

Не вярвам Керем да няма пари да си плати.. ( пишат, че той си е в Истанбул)
Лайк от него

# 561
Здравейте! Flowers Hibiscus

А какво прави Керем, че не може да придружи Мелиса? За мен двойката Мелиса-Керем  е много по-странна и неразбрана, отколкото другата ни двойка.

Здравейте, 🌞
имате ли повече информация за #MetinAkdülger ( имам технически проблем и нищо не ми зарежда Гугъл)
Bilge and Can

https://turskiseriali.bg/turk/%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0 … 0%B3%D0%B5%D1%80/

# 562
Феновете в Бразилия са луди по Еда и Серкан

Ако си влюбен в един човек няма ли да искаш да прекараш повече време с него, при условие, че в момента и двамата са свободни и нямат ангажименти. Нещо започва да ме съмнява любовта им, ако изобщо има любов ( а не интереси).
Кой от нас не иска да е с любимия човек на екзотичен остров, далеч от всички...

# 563
Здравейте момичета!
Имах кошмарна седмица и едва сега успях да вляза в темичката, за да видя какво се случва с филма на Ханде..
Благодаря за превода на пчеличките, довечера ще седна да го гледам, като се надявам да работи линка и да видя филма. Ако стане - ще се върна да оставя отзив. 💕
Кога успяха да снимат сериала Ханде? За какво ще се разказва, кога ще го пускат, не разбрах?
Хубаво е, че втори филм също снима от Март. Много ни е активно момичето тази година, може да очакваме скоро да излезе бременна и затова да ни засипва сега с хубави проекти 🍀

# 564
# 565
Честно казано се надявам на такова развитие в живота на Ханде, особено когато дизи секторът в момента според мен е в критично състояние и според мен тепърва ще предстоят обрати и промени. Не си струват в момента усилията на актьорите.
Междудругото един от блогърите в Турция(за мен достоверен) от няколко дни върти, че има информация за предстояща сватба на известна двойка в Турция. Не е малка вероятността да са нашите ХХ Heart
Здравейте момичета!
Имах кошмарна седмица и едва сега успях да вляза в темичката, за да видя какво се случва с филма на Ханде..
Благодаря за превода на пчеличките, довечера ще седна да го гледам, като се надявам да работи линка и да видя филма. Ако стане - ще се върна да оставя отзив. 💕
Кога успяха да снимат сериала Ханде? За какво ще се разказва, кога ще го пускат, не разбрах?
Хубаво е, че втори филм също снима от Март. Много ни е активно момичето тази година, може да очакваме скоро да излезе бременна и затова да ни засипва сега с хубави проекти 🍀

# 566
Днес Ханде е с Мави, Гамзе и Джанер 😃

# 567
Метин Акдюлгер съм го гледала в Квартала на богатите, игра страшен злодей и много добре си изигра ролята. Сега ми е много странно да го видя в положителен образ. Като двойка с Ханде малко са ми странни тази комбинация, но ще почакаме и ще видим какво ще се случи.
Относно връзката на Керем, мисля че всичко е един голям ПР за пред медии и фенове. Ако наистина си влюбен все ще намериш малко свободно време да отидеш на почивка с приятелката си. Когато беше с Ханде Керембеше с нея почивка.

# 568
Малдивите са орисани с Черна магия. Която популярна двойка отиде в началото на връзката там на почивка, после се разпада. Може Керем за това да не е придружил Мелиса. 🤣
Метин Акдюлгер мисля е доста популярен. Ще изглеждат интересно един до друг с Ханде, като черно и бяло. Стига да е гладко избръснат. Космарлачест не го харесвам.
Малко инфо - https://en.m.wikipedia.org/wiki/Metin_Akd%C3%BClger
Оказва се творческа личност с многостранни интереси. Бил е музикант в група, писател, театрален актьор. Като малък харесвал да рисува 😏, учил международни отношения. Зодия овен, огнена като на стрелкинята Ханде.
Не на последно място висок 1.84., почти 10 см над нашата любимка.

# 569
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт