💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 620
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Лек ден, момичета Hug

Гледах го аз Метин преди няколко месеца в сериал със Серенай в Нетфликс и не ми допадна особено като актьор. Каквото такова Grinning

# 571
Здравейте, 🌞
От вчера клипчетата на SCK в Ютуб отново са достъпни за потребителите в Европа и САЩ.

Повече от 4 месеца бяха недостъпни.
И една симпатяга в черно- бяло 🦋

# 572
Юху, Миси ще може отново да следи милионите в  youtube. Grinning

Само на 55млн гледания е първи епизод.Grinning

# 573
Добро утро момичета! 💕
Благодаря на пчеличките, за техния неуморен Труд, за това, че винаги помагат и мислят за нас, за да ни доставят удоволствие от гледането на творчеството на Ханде. Благодаря Ви, че благодарение на Вас, Вие ми осигурихте снощи час и половина наслаждение и релакс на филма й. ❤❤
Изгледах го на един дъх. Ханде страшно много се е обиграла и задобряла в играта си, а колко е красива, дори не мога да го опиша! Момичето ни става все по-красива и сексапилна с всяка изминала секунда! Страхотно тяло, страхотни очи и усмивка, невероятно излъчване, а каква грация притежава и какво излъчване.. топа на топа💕
Не знам Хакан как е спокоен при такива интимни сцени.
Баръш не ми хареса как седи до нея като партньор обаче. Бурак да бяха сложили, по-добре щяха да го изиграят.
А всъщност къде е снимано, къде е тази красота, този залив, този пейзаж? Ще се радвам ако някоя от Вас знае, че да си организирам една почивка там ако е възможно.🙏🏻
И филма много ми допадна, такива харесвам, тип Холмарк. Липсват ми техните филми, жалко, че затриха канала им и няма от къде да им гледам филмите с бг субтитри.

На Ханде определено й отива да играе в продукции, които да са излъчвани по дигиталните платформи, защото може да бъде себе си и да премине на следващо ниво. И не само това, но ще бъде видяна и правилно оценена от цял свят, тъй като в Турция определено не бива оценена адекватно.
И не съм съгласна, че тя играе еднакво навсякъде и е бездарна актриса, защото срещам и такива мнения по другите теми и се възмущавам, колко пък да нямаш очи, че да я нарекат бездарна?! Тя ако беше бездарна нямаше да има милиони последователи 👌

Филма с бг субтитри може ли да се изтегли? Бих искала да си го запазя на компютъра, преди да са го изтрили пак.

# 574
Супер, отново сме в играта .... Trophy

Юху, Миси ще може отново да следи милионите в  youtube. Grinning

# 575
Ханде е на снимки за Nocturne 😎

Пеперудке, снимките на филма ако не бъркам бяха в Чешме.

# 576
Ново-старо от Ханде и фотографа на фотосесията за Ноктюрно 2023

Новият проекто парньор изобщо не ми харесва. Гледала съм го в Между светът и мен, както и със Серенай в сериал за една от платформите. Такива хвалебствия четох от една-две потребителки, но никак не съм впечатлена от актьорските му умения.
Да видим.

# 577
  • Кърджали
Метин Акдюлгер е доста добър актьор. Добре е за Ханде.

# 578
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мехмет Ерзинджан, фотограф на фотосесията на HandeErçel за @nocturnestyle от 2023 г.
Nature Dizzy

Nature Dizzy

# 579
Стори от Ханде

и от Мелиса

# 580
  • София
Nature Dizzy  Ханде Ерчел, Elie Saab , Седмица на модата Париж, 2025
https://x.com/allaboutercel/status/1894410576731758709

# 581
# 582
tiptoe

Точно така, Пеперудке. В Чешме е сниман филма с Ханде и Баръш. Такава впечатляваща реклама са му спретнали на курорта, че няма начин да не ти се прииска да отидеш. Красиви гледки, плаж, кристално чисти води, крайбрежни ресторанти предлагащи навярно вкусни ястия (да предположим, че са такива тези които споменаха🤪), водни спортове/сърфисти ... Кой по каквото си пада... 😜

В общи линии не съм във възторг от филма и не е нещо което ще погледна повече от веднъж, newsm43 НО... не мога и да се изкажа негативно. Неангажиращ, лек, романтичен - неслучайно го пуснаха точно на 14.02.
Ако зрителите не търсят някакъв по-дълбок смисъл и послания, всичко е точно. Можеше да покажат примерно главната героиня, че приключва с единия тогава се впуска във връзка с другия и любовната сцена да я бяха изместили след кратката раздяла ама каквото-такова 🤪

На Ханде и Баръш по мое мнение им се получи добре, независимо, че на снимките е присъствала и съпругата му.😱 Малко съм възмутена от този факт, но пита ли ме някой... Поне вече си обяснявам защо в компанията на Ханде е някак плах Mr. Green
Него почти не съм го гледала преди това, защото  не ме е впечатлил нито с визия, нито с талант - опитах с Любов под наем, но помня, че бързо го зарязах...
Ханде е както винаги прекрасна. Не смея да оценявам актьорските ѝ заложби, защото на мен още във Вратата ми харесваше. 33uu Преиграва или не, има ли израстване, няма ли - не знам. Намирам я за убедителна. Аслъ, Еда и като цяло образът на всяка влюбена жена би го пресъздала с лекота. Има един специфичен блясък в очите ѝ Heart

Пчелички (Слънце, Мики и не знам кои са останалите), огромна благодарност за труда, отделеното време, бързината и търпението ви! Още щом качихте вторият линк се наканих да изгледам филма, че да не взема пак да пропусна възможността и да си остана с намеренията.

# 583
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 584
Добро утро момичета!!
Тази седмица от днес до неделя е "заговезни " , или прощена неделя по младите искат прошка от по старите!!
Хубаво  е прошката,всеки прави грешки към близки хора, и е хубаво да си простим!!
Хубав и успешен ден!!

Общи условия

Активация на акаунт