💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 699
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Затова е интересно всеки да си каже мнението. Всеки вижда нещата по различен начин. 😉😎

# 451
Ханде и Хакан днес са били на рожден ден на техен приятел Simple Smile

# 452
# 453
  • Кърджали
Аз Баръш го харесах, макар и да съм го виждала да играе и по-добре. Но за мен той не е и сред най-добрите, просто е сред популярните.
Не съм съгласна с това, че Ханде е изнесла целия филм, просто историята е такава, че нейната роля беше на преден план. Баръш беше нещо като поддържаща роля.
И към играта и на двамата имам леки забележки на моменти, но в последно време съм станала нещо свръх критична.
Историята е прекалено клиширана (не че очаквах нещо иновативно), развръзката както някой каза, прибързана, ще кажеш че времето не им е стигнало и са си казали "дай да свършваме".
Да ги видим как ще са в сериала, дето сега снимат, след като не им е за първи път да снимат заедно, трябва да са по-отпуснати и спокойни. Припомнете ми, за коя платформа беше сериала дето снимат? За  Дисни плюс ли беше?
Радвам се за успеха на филма.

# 454
Алекс, за Дисни плюс ще е.
А знае ли се какъв жанр ще е?

Стори от Мелиса

( Май е някъде на топло 😎)

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 19:28 от tina-latina

# 455
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актриси в социалните мрежи за периода 11-17 февруари. Ханде отново е на 2-ро място.

Sparkling Heart

# 456
Иска ми се да видим включване от Керем и звездите Smirk
Макар да сме наясно, че си пада по романтика в хола Grinning
Алекс, за Дисни плюс ще е.
А знае ли се какъв жанр ще е?

Стори от Мелиса

( Май е някъде на топло 😎)

# 457
Не го съдете строго Баръш... да имаш в ръцете си гола красавица, а жена ти да стои отстрани да гледа.. ми стресиращо си е било Grinning

# 458
Ели, и ти си права... не му е лесно на човека.. ха се е отпуснал.., ха ще спи у комшиите .. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не го съдете строго Баръш... да имаш в ръцете си гола красавица, а жена ти да стои отстрани да гледа.. ми стресиращо си е било Grinning

Yellow Heart

# 459

JoyJoyJoyJoy

Не се бях замисляла. Права си! Това е да работиш в стресираща среда, а аз си мислех, че проблемът е просто, че е дърво.

Не исках да пиша, какво ми е мнението за Баръш като актьор, но определено съм съгласна със Слънцето, че Ханде изнесе целия филм. Както и популярноста, и високата посещаемост на кината в Берлин и Москва се дължи основно  на нея. Все пак Баръш го мислиха за Ферит от Почукай на вратата ми. Има развитие все пак от Любов под наем. Харесвам го много този сериал, както и парньорството им с Елчин.

# 460
Пишат, че Мелиса Сабънджъ е на Малдивите. Очаква се Керем скоро да отиде при нея.
Това е старо стори на Ханде

# 461
Такааа,  понеже гледам сме се събрали да обсъждаме филма и мненията са разнопосочни. Взех, че попитах ИИ какво мисли по въпроса. Joy За още едно мнение, но по-безпристрастно. Joy

Актьорите Ханде Ерчел и Баръш Ардуч са известни с невероятната си химия на екрана. Те са създавали силна връзка между персонажите си в различни проекти, което ги прави любимци на публиката. В "Остави го на вятъра" тяхната химия е безспорна и значително допринася за емоционалното въздействие на филма.

Летните филми с такива топли и романтични елементи наистина могат да придадат настроение и усмивки. Ханде Ерчел и Баръш Ардуч са истински професионалисти и винаги успяват да създадат магическа химия на екрана.

Като цяло, „Остави го на вятъра“ предлага свеж поглед към романтичната комедия, подкрепен от силната химия между главните актьори и интересния сюжет.

ИИ е видял химия, вие, ако не я виждате, явно сте за очила. GrinningGrinning

Истината е, че няма как да не сме пристрастни при гледане. Винаги сравняваме с минали проекти, с минали партньори, с подобни филми. Нормални са тези неща. Сравняваш с нещо вече гледано. Затова и избягвам да гледам филми, заснети по книги. Разочарованието е гарантирано. Grinning

На мен ми харесаха като двойка. Явно и те са се харесали, щом и 2ри проект снимаха. А успехът на филма определено се дължи повече на техните имена, отколкото на самия проект. Имената им продават. Wink

# 462
Мики, това е страхотна идея. 💐 Добре е, че си се сетила. Интересно ми е какво мисли ИИ 😎
Такааа,  понеже гледам сме се събрали да обсъждаме филма и мненията са разнопосочни. Взех, че попитах ИИ какво мисли по въпроса. Joy За още едно мнение, но по-безпристрастно. Joy

Актьорите Ханде Ерчел и Баръш Ардуч са известни с невероятната си химия на екрана. Те са създавали силна връзка между персонажите си в различни проекти, което ги прави любимци на публиката. В "Остави го на вятъра" тяхната химия е безспорна и значително допринася за емоционалното въздействие на филма.

Летните филми с такива топли и романтични елементи наистина могат да придадат настроение и усмивки. Ханде Ерчел и Баръш Ардуч са истински професионалисти и винаги успяват да създадат магическа химия на екрана.

Като цяло, „Остави го на вятъра“ предлага свеж поглед към романтичната комедия, подкрепен от силната химия между главните актьори и интересния сюжет.

ИИ е видял химия, вие, ако не я виждате, явно сте за очила. GrinningGrinning

Истината е, че няма как да не сме пристрастни при гледане. Винаги сравняваме с минали проекти, с минали партньори, с подобни филми. Нормални са тези неща. Сравняваш с нещо вече гледано. Затова и избягвам да гледам филми, заснети по книги. Разочарованието е гарантирано. Grinning

На мен ми харесаха като двойка. Явно и те са се харесали, щом и 2ри проект снимаха. А успехът на филма определено се дължи повече на техните имена, отколкото на самия проект. Имената им продават. Wink

# 463
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Аз също изгледах филма. Благодаря на “ пчеличките за труда”.
Съгласна съм, че няма да вземе Оскар, но не е, защото Аслъ” изглежда, като принцеса на Монако, а псува, като каруцар.”
Просто сюжета не е драма, и за продължителността на филма не можем да очакваме,че ще достигнем до дълбочина на човешки характери.
Това е филм за неделя следобед с купа пуканки и след като си го изгледал да искаш да отидеш да видиш местата където е сниман.
Едно време след Гордата Аси всички се юрнаха към Кападокия.
Аз след Любов и наказание исках да отида до Ван, а сега гледайки “Далечен град” си мечтая за Мардин и Мидят.
Това е.
По добре е Ханде да снима филми, а не сериали. По леко е, не зависи от рейтинг и има време и за другата си страст изкуството.

# 464
Едно към едно съм съгласна с ИИ!
Дали не съм ИИ? Почвам да се съмнявам!
За мен си беше едно леко, приятно и разтоварващо филмче.
Видях това, което очаквах и съм много доволна от резултата.
И пак ще го гледам....рядко се вижда и двамата главни да са толкова хубави!

Общи условия

Активация на акаунт