💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 688
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Привет, прекрасни момичета!🌸
Аз не очаквах много от Ruzgara birak, затова получих повече. 😂
За играта на Ханде и Баръш - някакси приех че има точно такива хора: -с такива характери; -с такъв тембър на гласа; с такъв начин на изразяване на емоции; и те ги изиграха достоверно. Нещо в градацията на отношенията им ми липсва и затова, и аз имам усещане за незавършеност.
Още вчера го препоръчах на дъщеря ми, за да чуя мнение на напредубен зрител.
"Нищо изненадващо, но много леко, свежо и приятно. През цялото време се усмихвах."
За различните мнения - случайно попаднах на един турски сайт, където от 113 мнения, само 2,5 са положителни. Половинката е защото не мога да преценя дали едното е иронично, или само така ми се струва.

Пожелавам на всички ни възможността да посетим и Чешме, и Алачатъ, и всички интересни и пленителни места, за който мечтаем!

# 467
Режисьорът на "Боровинков шербет" ще заснеме новия филм на Ханде Ерчел

Ханде Ерчел, която тази сутрин приключи снимките на телевизионния сериал "Напомняне", в който играе главната роля, се подготвя за филма си с кодовото име "Iki Dünya Bi Dilek" (Два свята)

Започнаха да излизат подробности за новия филмов проект на Ханде Ерчел . Филмът с кодово име „Iki Dünya Bi Dilek“, който Taff Pictures ще заснеме за Prime Video , ще бъде режисиран от Ketche (Hakan Kırvavaç) , който скоро ще напусне „Kızılcık Şerbeti“.

Във филма по сценарий на Елчин Муслу , който беше и в сценаристичния екип на „Güneşı Beklerken“, един от най-важните телевизионни сериали в кариерата на Ханде Ерчел, Ханде Ерчел ще даде живот на адвоката на име „Билге“ . Все още не е обявен актьорът, който ще изиграе партньора на Билге, археолога Кан. След филма, който е планиран да бъде заснет през март, Ketche ще ускори работата по дългоочаквания филм Barış Manço , в който Ekin Koç ще играе главната роля.

Силве, "Остави го на вятъра" = на усмивки. Всички сме се усмихвали докато сме го гледали. Satisfied

# 468
Кой ще и партнира?

# 469
Не се знае, иначе преводът е Два свята - едно желание, буквално.
Тези, които снимат в момента дизита отпадат.

# 470
  • Кърджали
Не отпадат съвсем - филм бързо се снима при тях. Може да пробутат общите сцени в някой и друг свободен ден.
Ох, в първия момент помислих, че за главната роля са избрали Екин Коч и се зарадвах, ама то с техните завъртени изречения, съвсем друго пише...
Щом смятат да го снимат март месец, скоро трябва да се чуе кой ще ѝ партнира.

Бирсен какво е писала, моля ти се... ОТ кога Güneşi beklerken е един от най-важните сериали в кариерата на Ханде? Тц, тц....

# 471
Хахаха Алекс, хич не обърнах внимание, реших, че е за филма "Дъщерите на Гюнеш", може би това е искала да напише, ама  е объркала сериалите. Joy

# 472
  • Кърджали
И аз предполагам че това е искала да напише, ама  ми стана смешно.

# 473
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 474
Добро утро Animal Bee

Тази година много чудеса, за втори път имаме доста сняг в Бургас. Grinning

Нещо за настроение
Скрит текст:

Хубав да е денят ви!

# 475
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Искаш още веднъж да кажа едно голямо благодаря на целият екип, който направи възможно гледането на разбираем за мен език на "Който не харесва Ханде да не гледа".
Снощи пишейки от телефона /което не обичам да правя, но исках да споделя усещането си след видяното/ си мислех, че наистина трябва много да обичаш актьорството за да продължаваш повече от 10 години да снимаш по повече от един нормален работен ден /8 ч./, да понасяш всекидневен хейт от хора, които не разбират от филми, като процес на създаване, но се смятат за капацитети да оценяват работата на актьори и сценаристи.
Винаги съм се ядосвала на сценаристи, че след 13-14 епизода "оплескват" работата, но после съм си казвала, че не е лесно да "запълниш" 2.5 ч. в продължение на поне два сезона от около 40 епизода всеки, за да се смята, че сериала е успешен. Още повече, че когато в основата е омраза прераснала в любов  или нещо друго нямаш много сюжетни линии за развитие.
Сюжета на филма не е нищо голямо и за това не съм очаквала да открия в него отговора на вечния въпрос "да бъдеш или да не бъдеш". Просто се насладих на гледките, видях една доста освободена Ханде и ако е останало нещо недоразбрано или ми се искало нещо повече да видя, то не е защото актьорите не го паказаха, а защото сценария е бил такъв....
Относно играта на Ханде ми остава само да си спомня за нещо прочетено....
"Дори и да те видят да ходиш по вода, все някой ще каже, че това е защото не можеш да плуваш." - Маргарет Тачър
Сега ми остава само да ви почерпя в този снежен ден...

Прочетох и това, което просто ме изуми ....
"Взето е решение Айше Баръм да бъде освободена. Но Главната прокуратура на Истанбул оспори решението.
Решението на прокурора за протеста беше признато за основателно и беше решено Баръм да бъде арестуван отново."

# 476
Ще повторя цитата на Гости:
"Дори и да те видят да ходиш по вода, все някой ще каже, че това е защото не можеш да плуваш." - Маргарет Тачър
Много точно определение за живота на всички личности под светлината на прожекторите.

Според мен Айше Баръм е жертва на преследване чрез силата на институциите (може би политическо, може би от конкуренцията) Както и да да се сговаряли, в крайна сметка не е убила човек, за да търка наровете в ареста. А пък пускаме те/прибираме те си е направо издевателство.

Баръш Ардуч по мои впечатления не е от най-динамичните хора и актьори. Има едно излъчване и игра в стил "носи се като народна песен", от ония протяжните. Такъв беше още в Любов под наем, преди Гюпсе.

Преди 5-6 години още си мислех и съм писала, че скоро ще настъпи творческа криза в дизи индустрията. До десетина сериала на сезон, към 20 за година. Какъв гений трябва да си, че да измислиш нов сюжет или нов поглед към вечен сюжет. Плюс ограниченията от официалната политическа линия. За мен проблем е основно със сценариите. Че се пишат на коляно, според рейтингите и това, което продуцента си мисли, че публиката иска. Защото много често линиите, които феновете разгръщат в СМ са по-интересни и оригинални от заснетите. Самите актьори порастват и се променят и променят критериите си в какви продукции да участват.
Мисля си, че Ханде добре избира за сега филми. Ако се набута в един-два сериала, които бъдат спрени на 6ти  епизод ще се отрази неблагоприятно на кариерата. Никой няма да отчете, че сценария, режисурата и други фактори са повлияли.
Нека да е по-рядко, но запомнящо се присъствието й на екран.

# 477
Здравейте, 🌞
#MaviMağara 🌊⛰️💙 с участието на #KeremBürsin като сценарист, продуцент и главен актьор се класира на 3-то място в дигиталната платформа IVl

И една симпатяга 😉

Хубав ден на всички 😃

# 478
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Не съм сигурна, дали филмът "Остави се на вятъра"/ "Който не харесва Ханде да не гледа" има нужда от задълбочени анализи, както вече се писа от почти всички, филмът се гледа с усмивка, има хубави гледки, носи приятно лятно настроение. Бил пълен с шаблони! Какво толкова, нима около Келеда,  Денят на Влюбените, 8-ми март, предстоящи летни ваканции и т.н. не гледаме за добро настроение филмите на Disney и Hallmark? Даже има канали, които излъчват предимно такива филми и който иска си ги гледа!
За мен важното е, че видях една освободена, многообразна, леко и с настроение играеща Ханде. Понякога рязка и дръзка, понякога дори агресивна, или  пък весела, игрива, по детски закачлива, или пленителна и очарователна жена, даваща, и търсеща, и очакваща любов.
Може ролята да й е паснала добре, може, но важен е резултатът - Ханде играе и се справя с ролята си добре, много добре.  Желая й здраве и късмет!

# 479
Здравейте! Flowers Hibiscus

Не отпадат съвсем - филм бързо се снима при тях. Може да пробутат общите сцени в някой и друг свободен ден.
Ох, в първия момент помислих, че за главната роля са избрали Екин Коч и се зарадвах, ама то с техните завъртени изречения, съвсем друго пише...
Щом смятат да го снимат март месец, скоро трябва да се чуе кой ще ѝ партнира.

Бирсен какво е писала, моля ти се... ОТ кога Güneşi beklerken е един от най-важните сериали в кариерата на Ханде? Тц, тц....

Завъртя се инфо за Екин Коч.

Общи условия

Активация на акаунт