Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 174
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 780
Да бе, ама когато същите тези мъже киснат постоянно в аповете и постоянно се оплакват, че няма свестни души и дуднат срещу жените по форуми, вече загубват тази привилегия.
Или си си самодостатъчен, или си търсиш някой. Няма как и двете едновременно.

# 781
Две партита имах от залата за спорт, не сме някакви близки, просто тренираме заедно, че аз и чужденка се водя. Ми и двата пъти мъже ме черпиха бира, че единият път беше и на плажа, че струваше и 5 евро. И все около 45 бяха. За къде такова пестене, урните  не са толкова скъпи.

# 782
  • София
Да бе, ама когато същите тези мъже киснат постоянно в аповете и постоянно се оплакват, че няма свестни души и дуднат срещу жените по форуми, вече загубват тази привилегия.
Или си си самодостатъчен, или си търсиш някой. Няма как и двете едновременно.
Е това е много дразнещо!
Аз излизам с открити карти - свободна съм, готова съм, търся връзка. Човекът отсреща казва "аз също". Обаче в 90 процента от случаите се оказва поредният самсурник, който всъщност не желае да си мръдне пръста за връзка.

# 783
Хипопотам, друго е да сте в една среда. Под 40 съм, но дори и след 40, колежка от работа или фитнеса съм склонен да почерпя. Непозната, с която не делим една среда, по-скоро не.

Rockstar, попитай някой за причината, заради която не искат да си мръднат пръста. Може и в теб да е проблема, винаги има място за развитие.

# 784
Да си поделят хотелска стая и да си напазаруват от магазина храна... Класика за първа среща Smiley
Абуто, ама човекът ми е чичо - роднина.
Той човека е пресмятал как най-евтино да му излезе секса. Върховният му максимум е бил половин хотелска стая, даже за ресторант искал да спести. Като разбрал, че няма да има секс решил да се откаже и да се набута минимално с кафе от вендинг-машина. Толкова е налудничаво и обидно. Да си мислиш, че щом жената е пред пенсия ще дойде направо у вас, щот кат те види си неземен някакъв налЕ ..,

# 785
То пък като попита, те веднага искрено ще и кажат, особено ако пръстът им е все там, където слънце не огрява.

# 786
  • София
Не, не съм аз. Причината ти я посочи Абуто и то много добре я обясни. Просто социология и факти.
Аз не се сърдя, не мрънкам, просто наблюдавам и събирам данни.
Както казах, има и малък процент мъже, готови на връзка.

# 787
.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 18:39 от prolet_inchen

# 788
Абе не знам, но Абуто призова за личния ми линч - как беше, да ме убият с камъни, защото си помисли, че съм нарекла 40 годишните чичковци. Пък аз за роднината си говорех.
Но остави това, недоразумение - но как ще кажеш, че за такова нещо заслужават да те убият. Аз просто съм в пълен потрес. И представи си, че такъв може да се крие утре в някой профил за запознанства.
АБУТО, някак си може ли да помоля да си изтриеш коментара, защото е потресаващ език на омразата и нарушаваш всички възможни закони и правила на благоприличието.
Или казано другояче - Недей така, дръж се на положение. Ок, не те кефи някой, не говори така.
И тези, дето сте му харесали коментара  - да знаете, че това не ви прави по-добри.

Недей да изплискваш легена, кому е нужно това? От контекста става ясно, че изразът е употребен в преносен смисъл. Аз му харесах коментара не заради израза, а заради съдържанието по темата - какви са тези заключения, добре ли си?

# 789
Мария, не си представям някога да поискам да живея с мъж отново. Само като си помисля за съобразяването, навлизането в личното ми пространство и се напрягам. Да прекарваме един-два дни заедно, желателно през уикенда - да. Да ходим на почивка заедно, също. Но да ми се нанесе вкъщи с всичките си партакеши и да ми диша от въздуха, няма шанс.
Но аз не търся нищо повече от приятно прекарване. В смисъл не ми трябва мъж да ме издържа, да ми помага, да ми върши разни услуги. Моето наблюдение върху жени, които на всяка цена държат да живеят с мъж е, че искат той да поеме голяма част от техните задължения и отговорности, а те примерно да хубавеят вкъщи. Аз не обичам да изпускам контрол върху собствения си живот.

# 790
Мария, не си представям някога да поискам да живея с мъж отново. Само като си помисля за съобразяването, навлизането в личното ми пространство и се напрягам. Да прекарваме един-два дни заедно, желателно през уикенда - да. Да ходим на почивка заедно, също. Но да ми се нанесе вкъщи с всичките си партакеши и да ми диша от въздуха, няма шанс.
Но аз не търся нищо повече от приятно прекарване. В смисъл не ми трябва мъж да ме издържа, да ми помага, да ми върши разни услуги. Моето наблюдение върху жени, които на всяка цена държат да живеят с мъж е, че искат той да поеме голяма част от техните задължения и отговорности, а те примерно да хубавеят вкъщи. Аз не обичам да изпускам контрол върху собствения си живот.

Някакъв среден вариант няма ли или съжителството се базира на нужди?

# 791
  • София
Барби, една приятелка говореше така, разведе си 3-4 години преди мен. Казвах и, че ако наистина срещне някой подходящ няма да мисли тези неща, ще и е готино да са заедно. И срещна, даже се и ожениха. Та хубаво е човек да не е на зор и да се събере с някого, защото трябвало да сме всички по двойки, но пък като се влюбиш и си пасвате, защо не. Животът е непредсказуем.

# 792

АБУТО, някак си може ли да помоля да си изтриеш коментара, защото е потресаващ език на омразата и нарушаваш всички възможни закони и правила на благоприличието.
Или казано другояче - Недей така, дръж се на положение. Ок, не те кефи някой, не говори така.
И тези, дето сте му харесали коментара  - да знаете, че това не ви прави по-добри.
Редактирах си коментара, премахнах това което смяташе, че е подтикване за линч. Но за езика на омраза малко преекспонираш повече. Повечето хора живеят в нормалния живот и това, което споделям по никакъв начин не наранява някого.
Използването на главни букви не знам дали се приема като крещяне във виртуалното пространство, но не виждам нужда от използването му, още повече в комбинация със ник нейма.
Ако целиш да ми сложат някакъв бан, то това вече е друга битка.

# 793
Бояна, така е. Аз съм живяла с мъж, та не го отричам съжителството напълно. Просто с годините става все по-трудно двама души да си допаднат дотолкова, че да поискат да споделят един покрив. Всеки е с навиците си, трябва да се напасват и ако не са много влюбени, това е трудна задача.
Аз котка си взех и ми е трудно да си съобразявам ежедневието с нея, какво остава за друг човек.
Годзила, моите наблюдения са, че съжителствата, особено тези в по-късна възраст се базират точно на запълване на някакви нужди на двете страни. Може да съм цинична, но аз това виждам и понякога чувам от познати, предимно жени.

# 794
То и на млади години е трудно с напасването т.н., то затова и има толкова раздели. И на млади години се обвързват хората, за да запълват нужди. Кой да му е сготвено, кой щото искал да има деца...Ако не се гонеха онези въпросни влакове и на млади години връзките щяха да са на същото дередже. И няма лошо всеки да е с навиците си и пак да е във връзка.

Общи условия

Активация на акаунт