Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 273
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 930
Роки, Роки... чудя се между два варианта за тоя, дето искал да дойде да яде и да... Първият е страхотно подценяване и омаловажаване на жената, която се очаква да се съгласи с такава оферта. Вторият е - нищо не очаква, не си въобразява, че някоя ще се съгласи, но просто му е забавно да говори простотии на непознати.

# 931
Мъжете харесват жени, които могат да им задържат интереса и искат още от това. Без значение възраст, статус, вид.

Успешните мъже (по директория жени) са тези, които са способни да изграждат устойчиви връзки, които развиват, а не занемаряват с времето.

Секс машините за мен имат една единствена роля, вършат си я добре, но за мен имат дълбоко емоционални липси, които пълнят мимолетно, сексът, като дрога.

Що сглобявам такива изречения, не знам Joy
+1
Мъжът харесва жена, която не му омръзва.
Затова е желателно,  да не е зависима с нищо от него. Да разчита на себе си, да има що годе статус в обществото, да не е залепена за него, а да си цени личното пространство,както и неговото.
Което далеч не означава,че веднъж месечно, не могат да отидат на кино или ресторант за негова сметка.
Хубаво е и да  си има собствено жилище жената, но не то да се превръща в постоянен терен.
Не на последно място да е добра в леглото,но ако може да не е спала с повече от двама.
Това са идеалните варианти... За... мъжа
На теория ми е ясно и лесно.
На практика хич.

# 932
  • София
Реално само на повърхността изглежда така, Джентълмен. А тези, които не ги избират, обикновено им липсват основни качества. Не е проблемът, че са средностатистически, а че тотално не знаят как да общуват с жените, например. Та отстрани "играта" изглежда нечестна, а всъщност е супер логична.

# 933
  • София
Лъвица е права. Даже и на супер успешни не им върви с жените, всички сте чували - толкова добро момче, а само̀.
Имам двама пред очите си и не, няма да потръгнат нещата.

# 934
Успешен мъж за мен най-общо е този, който е постигнал баланс в разпределение на времето си, има финансова стабилност, емоционална зрялост, поддържан вид, не е вкопчен в миналото и не трепери за бъдещето, наслаждава се на настоящето, а присъствието му носи спокойствие и ентусиазъм.

# 935
  • Living for Pleasure
Въпросът не е какво може да им липсва на тези които не са избрани, а защо готини перспективни млади жени си хабят години от живота с ходещи огнени червени флагове мъже.

От тези избори произлизат нещата които се обсъждат в темата "нито мъжете мъже, нито жените жени".

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 13:10 от Gentleman of Leisure

# 936
  • София
Още си влачим последици от възпитание, не омаловажавам и религия.
Зависи в каква среда е расла една жена, как е възпитавана, на какви модели е била свидетел, какви основи са ѝ дадени и с какво самочувствие е расла.
Най- уязвимите за мен са жените, които копнеят да бъдат обичани, просто защото никога не са били. Приемат всякакви издевателства за форма на любов и не индикират правилно, че това не е.

# 937
  • София
Защото хората не са каталог. Абсолютно се съгласявам, че мъжете нямат същите задръжки като жените. Тя може кралица да е като външен вид, възпитание, положение в обществото, но няма ли самочувствие или има ли някакъв дефицит, който да я тласка в дадена посока, може с най- големия льольо да се хване и да ѝ завърти главата.
Красотата в гледащия е успокоение за грозните. Всеки човек, повтарям всеки, вътрешно си знае къде горе- долу стои. Но това няма връзка с успех му на пазара на любовта. Най- оправните жени, които познавам, не са най- големите красавици, които познавам.

# 938
По същите причини, по които има мъже, които си губят годините с жени-червени флагове, с десетилетия не успяват да ги преживеят и т.н.

Иначе е пълно със средностатистически мъже с трайни връзки, семейства, деца.

# 939
Имаше един роман ("Великолепната жена"), където главният герой беше съставил въпросник за кандидатките да са с него, да го попълнят, за да види с коя има съвместимост.

# 940
  • Living for Pleasure
Ms.Gorgeous този феномен са наблюдава дори много много повече извън България.

# 941
Роки, Роки... чудя се между два варианта за тоя, дето искал да дойде да яде и да... Първият е страхотно подценяване и омаловажаване на жената, която се очаква да се съгласи с такава оферта. Вторият е - нищо не очаква, не си въобразява, че някоя ще се съгласи, но просто му е забавно да говори простотии на непознати.
Наскоро се замислих, че никога не ми е хрумвала мисълта 'товаа само някаква глупачка може да го измисли'.
За сметка на това редовно коментирам изцепки с 'това само някой мъж без работа може да го измисли' и абсолютно винаги излизам права - мъж е и разполага с твърде много свободно време.

# 942
  • Living for Pleasure
По същите причини, по които има мъже, които си губят годините с жени-червени флагове, с десетилетия не успяват да ги преживеят и т.н.
Не е същото. Повечето мъже които си трошат главите с неподходящи жени го правят защото нямат избор.

# 943
Последиците от предното поколение са такива, да.
Само преди едно, две поколения се е имало за нещо срамно да се обясняваш за чувства, любов, да казваш 'обичам те' и т.н. Това дава отражение и много хора не разбират какво означава здравословна любов.
Примерите в семейството също са от значение. Повечето ми приятелки, които са били години с ходещи червени фарове имат кофти или отсъстващи бащи, имало е очевадни изневери в семейството и т.н. За тях не съществува искрена отдаденост само към един човек и нормална любов, защото не са виждали такава.

# 944
Не е същото. Повечето мъже които си трошат главите с неподходящи жени го правят защото нямат избор.

Това е инфантилният отказ мъжът да поеме отговорност за живота си - хванал се с кофти жена, понеже... готината го отрязала. Все някой външен е виновен, не и този, който е влязал във връзката. Много показателно, между другото. И да - жените избягват такива мъже, нормално.

Общи условия

Активация на акаунт