А като я понатиснем да се огледа повече казва, че свалките в сайтовете за запознанство в нета масово били от сорта "какво правиш, хайде да еб@м"...
Което може и да не е нещо ново, защото ми напомня за поручик Ржевски

Младият поручик Ржевски чете книга за правилата на добрия тон и как трябва да се разговаря с дамите. Там са дадени примерни теми за разговор когато се ухажва дама - първо трябва да се поговори за животните, за времето, за музиката, за любовта и после да се ескалират нещата. Така подкован теоретически поручикът тръгва на лов край река Нева и вижда Наташа Ростова да се разхожда с малко кученце. Поручикът решава незабавно да се възползва от съветите и се приближава до Наташа.
- Какво мъничко и салдко кученце имате - казва поручикът и удря един як ритник на кученцето. -
- Ниско полетя, явно е на дъжд. Впрочем аз съм поручик Ржевски, в къщи имам барабан и хайде да ходим да се чукаме!
На бала поручик Ржевски танцува с Наташа Ростова.
- Поручик, ако ще ме ухажвате недейте така директно и направо, а хайде да говорим с намеци и недомлъвки - предлага Наташа.
- А как става това?
- Например ако аз ви кажа "Поручик, целунете ми Р." вие трябва да се досетите и да ми целунете ръка.
- А, ясно, ясно.
- Тогава сега е ваш ред.
- Наташа, хванете ме за Х. с двете си Р...