Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 29 799
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мъжете да, ама жена да не знае що е феминизъм и ползата му в наши дни…

# 46
Няма рецепта за това. Всеки си гледа от неговата камбанария. Ако си Клаудия Шифър и ти се лепят мъжете като мухи на мед можеш да подбираш, но ако не си трябва и ти да направиш нещо, за да ти провърви.
Винаги съм го писала (и в други теми), че ако не съм действала аз първа може би още щях да съм девствена.
Рядко са ме заглеждали дори заговаряли мъже.
Човек е хубаво да има реална самооценка за себе си.
Родителите ми и те ми се чудеха защо аз търся мъжете - ми как да им обясниш, че като приличаш на "Грозната Бети" нямаш почти никакъв шанс?
И мъжете не са виновни за това - нормално е да си търсят красиви жени.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 21:27 от Arielle

# 47
Средна работа - и каня, за да се знаят моите интереси, и приемам, за да видя чуждите. 300 пъти ще предпочета разходка в парка пред сядане на кафе да речем. Защо да не поканя аз? Определено е червен флаг, ако поканя на планинска разходка и получа "Пф, аз по чукарите не ходя" Simple Smile Спестявам си време Simple Smile
Сметката се дели или се редуваме, ако станат редовни срещите. Отиваме на концерт/театър - всеки си взима билет или единя взима билетите, а другия - нещо за хапване след това. Тук съм безкомпромисна. С едно изключение - М Simple Smile Само на него позволих да ме заведе някъде "безнаказано" Simple Smile Усещат се тия неща Simple Smile В интерес на истината от него научих за "който кани, той плаща" Grinning

Но имам позната, според която е абсолютно задължително мъжа винаги да плаща. До толкова, че когато сме излизали тримата е оставала моя мъж да плаща Joy Но няма аз да се женя за нея, не е мой дългосрочен проблем Simple Smile

# 48
Лекинко съм шокирана от свалките и връзките на младите /по заобикалящите ме млади - деца, племеници, деца на познати/

Повечето въобще не се интересуват от връзки. Иска им се да бъдат харесвани и да имат любов, но сякаш не осъзнават, че това става като допуснеш някой до себе си.
Жените са настъпателни до отвратителност. Мъжете треперят и негодуват да не би да им бъде казано НЕ. Мъжете се борят за равенство! Да, да не се налага да е пънат във връзката и свалката!

Секса е форма на комуникация - здрависване, малко приказки, секс и чао! Каква ми интимност - това са просто органи, които ползват ...

Не търсят половинки. Толкова са се завихрили около себе си, толкова глобализацията, телефоните и интернет им запълват пространството, че те не усещат самота и нуждата да бъдат допълнени и несами!

Има такива, които в прав текст се определят за асексуални! За 50 години един асексуален не познавам, пък половината приятели на дъшеря ми са такива! Какво не им е наред на тези деца!

Промиха им мозъците с тези сексуални ориентации! Да, промиха ги - ако щете ме напдайте! Горките не знаят какво да харесват и какво да търсят! За да са модерни и готини са съгласни да са би, три, транс, манс за да блестят! Ние само пушехме и мислехме, че сме отворковци!! Сега ще си отрежат пи*ките, за да различни!
Докато ги тласкат да са всичко друго, но не и скучно хетеросексуални, никой не им казва, че интереса към красотата на своя пол, да пробваш женски дрехи, да се харесаш гримиран не те правят би, транс, хомо, а са пубертетски периоди!

# 49
the Дорис, с цялото ми уважение към вашето мнение, като гледате проблемите, които се описват в този раздел, и мъжките мнения тук (след които наистина не искам мъж да видя ;ДД), защо й е на една млада жена да рискува? 😀 Самотни сме, имаме либидо, имаме желание да си намерим половинката, ама или всичко е чук и бег, както написаха, или трябва да слушам как всички жени са меркантилни ....., еми мерси. Нормално да ти се отще. 😅

Сега ще ме изядете с парцалите, но това са настроенията сред моите познати и приятели. Който както иска да го разбира. Съпричастност не очаквам. Simple Smile

# 50
Сексуалната ориентация се формира още на ново ембрион, има научни доказателства. Така, че не знам кой е виновен, но не и децата😑

# 51
Вижте, то по никое време не е било де мъж погледнеш и да става. За това даже сега имате 10 години, че и повече да се ориентирате какво искате и да го потърсите. При нас се очакваше там в началото на 20-25 вече да сме ориентирали към семейство.
Търсете и се дръжте на ниво!

# 52
Ако трябва да гледаме реалистично, първопричината на мъжете да им се налага да комуникират с жени е сексуалното влечение. Ако махнеш интимността, гарантирам ти, че много мъже ще определят жените като изключително досадни и нервиращи.

А вие какъв го търсите тук или съм пропуснала датата за форумната оргия?

# 53
Ако единствения стимул на мъжа е секса, то той не е по-различен от животните.

# 54
Търсим, аз поне не съм изгубила надежда съвсем. 😅 Иначе много точно сте намерили пример за това, което говорех! 🙂

PS. към the Дорис

# 55
Понеже се застоях в този раздел на форума и с изумление чета в тема след тема как жените канят мъжете на среща, те пращат покани в социалните мрежи, те пишат първи съобщения, а след това по срещи държат да делят сметките, да си носят сами куфарите и прочее. Какво остава да правят мъжете? Каква е тяхната работа в цялата история? Седят като принцеси и приемат, или отхвърлят?

Пиша искрени въпроси, защото или съм вече твърде стара, или никога не съм знаела как всъщност стоят нещата за повечето хора и както винаги, благодарение на форума, мога да науча много. Няма да ползвам нищо от темата за комерсиални цели, просто ми е любопитно.
Каква работа, бе душа? Работа е когато ми плащат и го върша. В началото на една връзка знаеш ли каква е “работата”, която очаквам от мъжа: да бъде себе си, да говори открито, да слуша мълчаливо. Най-вече очаквам: да МОЖЕ, да ИСКА и да ЗНАЕ КАК. Някъде да стана дума за покани, сметки, подаръци и носене на куфари?
Ясно ми е, че тука всичко се изопачава и накрая мъжете се оказват неспособни, обаче: сметките си ги плащам и аз, да каня мога и аз, да си нося куфарите мога и аз. Само когато една жена владее живота си сама, само тогава може да намери партньор, с който да и бъде добре и тогава той ако иска ще я почерпи, тя ако иска ще приеме. Всичко ще се получава по собствена воля и от обич. Когато обаче една жена влезе в една връзка с изискването и очакването, че е мъжка “работа” да я ухажва, да и плаща сметките, да я обгрижва, накрая той изпълнява всички тези изисквания и поставя своите: да му готви, да му чисти, да му домакинства. И става като във вица: На тахи вози ли се? Вози се. Метаха пи ли? Пи. Сега ако няма сех, ще има бох.
И аз чета същите теми като теб, обаче живея извън форума и личните ми впечатления са, че именно жените, които са неспособни сами да водят живота си си търсят партньор, който да ги носи на ръце и после са недоволни от същия този партньор когато той предяви същите претенции към тях както те към него.
Когато искам нещо конкретно никога не се задоволявам с нещо приблизително. Излизаме сутрин заедно и вършим еднакво гадна работа целият ден и когато се приберем вечер никой няма претенциите другият да свърши нещо, които самият той не е готов да свърши. Това може да се постигне само между еднакво силни и носещи партньори. Докато каруцата се дърпа от един здрав и един болен кон винаги биеш здравия за да може да върви бързо каруцата. Надявам се жените да спрат да се правят на болния кон, щото те после го отнасят.
Съвсем случайно попаднах в тази тема! Само за това си заслужава, да Ви поканя на среща! Вдъхнахте ми мотивация, че не всичко е изгубено и има трезвомислещи дами! Благодаря! Simple Smile

# 56
  • Somewhere far away
Има досадни хора, мда. Не се делят на мъже и жени.
Годзила доста  настоятелно се опитва да създаде война между  половете във всяка тема, в  която пише. Няма едно нормално мнение. Така че ...направете си извода.

# 57
  • Somewhere beyond the moon and stars
imsolost,
Мъжките мнения тук не са меродавни, камо ли за твоето (мисля?) поколение.
Единственият начин да победиш играта е да я познаваш. А за да я познаваш, трябва да рискуваш.

Разбира се, правилата са се променили от времето преди … години. Че даже и от моето време да се променили. Grinning Нищо необичайно, като цяло.

# 58
Къде са тия момичета, особено пък млади и хубави, които преследват и черпят?
Тука като се отвори дума за черпене, 99% от жените викате "ооо, мъжът не почерпи ли, никакъв мъж не е и повече с него няма да изляза" - пък в живота, викаш, било обратното?

Иначе ти като социолог сигурно добре знаеш, че извадката ако не е случайна, не може да ти даде обща картина. А по форуми извадката не е случайна, а са специално хора, които имат някакъв проблем или наболял въпрос и влизат да пишат за него. Тези, които нямат проблем, си живеят живота и не пишат. Така че не могат да се вадят изводи от форуми.
То и във форум за коли ако влезеш, ще видиш само теми "не ми пали", "трака ми", "тропа ми" и ще си кажеш леле, всички ли коли са развалени - а всъщност мнозинството коли са по улиците и хората си ги карат и не отварят дума. Във форума отиват само когато наистина нещо се развали.

Най-доброто мнение в темата. Не мога да подмина тук и собствения си принос при изтъкване зависимостта на личното мнение от личното обкръжение. Wink Както казва народът, в света на лекарите хората са болни. В света на учителите хората са неуки и трябва да бъдат поправяни (правописа, како Сийке Wink ) Та и в бг-мама така. Иначе живота е шарен и има от всичко. Не отричам, че живот във виртуалния свят отнема от живота в реалния. Просто няма време и за двата. Но пък може по малко от единия и повече от другия, въпрос на личен избор от кой - колко. А избора зависи в най-силна степен от базата познания за живота, на които да се опре. Ей това е тъжното, тамън сме готови да направим най-правилния и обоснован избор, и хоп, на тази и тази дата ще получавате пенсията си. Trollface

# 59
  • Out of the Mix
И то чукането да им е поднесено на тепсия - най-много пари за бензин да дадат, а по-често - жената на крака да им дойде.
Joy
Аз давам за бензин и кутия с формата на сърце, пълна с подбран сорт едри ягоди, измерени с линийка и подредени в кутията увита с панделка. SmileFlowers Strawberry

Забравяш, че има жени точно това правят - чакат да се поднесат по халат, увити в панделка. Mr. Green
Друго не искат.

Постът на Ди Солей ми хареса и на мен.

А с този на Инферя съм "рофъл" (смеещ се търкалящ икон). Joy

Смарагд, кое не е меродавно? Thinking

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 22:56 от Revoker

Общи условия

Активация на акаунт