Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 648
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 495
В сряда. В 8. Чакай ме на центъра.
🤣

# 496
  • Пловдив
В сряда. В 8. Чакай ме на центъра.
🤣

Ама недей ме питай в центъра на кой град, че ми звучи натоварващо и обсебващо и ми се активират червените флагове

# 497
Не знам какво работите, та може да си ръчкате телефоните по цял ден. Има професии, които изискват голяма концентрация, посещение на шумни мести или такива, където телефон изобщо не се внася. Хора, които работят с деца, с клиенти, обслужват машини и апарати... На мен поне 6 часа на ден интернета ми е изключен, а телефона - без звук. 

Честно казано човек, когото не познавам още, ми е все тая наспал ли се е, наял ли се е, свършило ли е любимото му ядене от обедното и какво ще си готви за вечеря. И не вярвам и на него да му пука особено. Струва ми се фалшива такава комуникация от ден едно. Лично за мен това е имитиране на интимност.
Hands Plus1

Интензивна комуникация приемам при вече развита връзка. В начален етап - категорично не.

# 498
Ами, добре, 2 дни не писал, защото много работи, в същото време писал във фейсбук, в бг-мама, в автомобилен форум, последно е бил на линия преди 14 минути във Вайбър, онлайн е в сайта/приложението за запознанства, където сте се намерили.. сложете каквато си искате интернет активност... Това надали е щото много ви харесва, ама няма време от работа да си вдигне главата и да ви пише два реда веднъж дневно.

# 499
Ами, добре, 2 дни не писал, защото много работи, в същото време писал във фейсбук, в бг-мама, в автомобилен форум, последно е бил на линия преди 14 минути във Вайбър, онлайн е в сайта/приложението за запознанства, където сте се намерили.. сложете каквато си искате интернет активност... Това надали е щото много ви харесва, ама няма време от работа да си вдигне главата и да ви пише два реда веднъж дневно.

а разбираме къде е писал, защото .... го следим? Rolling Eyes

# 500
Ние като пресни гаджета по-често се чувахме или си пишехме на вайбър. Винаги сме имали какво да си говорим,нормално вече със съвместното съжителство разговорите да са по-малко. Нали вечер в една къща се прибираме Simple Smile Но в началото все бяхме на телефоните,понеже и аз работих много и бях на смени. Явно грешката е в моя телевизор 😂

# 501
  • София
Е, добре де, вие как показвате интереса си към човек, когато все още нямате връзка, но го харесвате? Само по време на срещи ли проявявате внимание? Как се разбирате за среща, ако все още не сте го опознали? Как го опознавате по-добре? Обяснете тогава
Говорим мъжете какво правят, все пак. Колко внимание трябва да получи човек при първи контакти? Проявил е инициатива, приела си, ще се видите, или ще се видите отново, какво повече трябва да се засвидетелства между тези събития? Тук минахме от едната крайност, в която жената кани, до другата, в която някой не просто трябва да те покани на вечеря в петък, но от понеделника преди това да ти строши телефона от съобщения по три пъти на ден.

# 502
Добре, спокойно, не е нужно да се вкопчвате в думите толкова силно и да повтаряте във всеки коментар за „3 пъти на ден“

# 503
  • София
Говорим мъжете какво правят, все пак. Колко внимание трябва да получи човек при първи контакти? Проявил е инициатива, приела си, ще се видите, или ще се видите отново, какво повече трябва да се засвидетелства между тези събития? Тук минахме от едната крайност, в която жената кани, до другата, в която някой не просто трябва да те покани на вечеря в петък, но от понеделника преди това да ти строши телефона от съобщения по три пъти на ден.
Добре, и аз (няколко пъти) разбрах кое не ти е окей. Но кое всъщност е окей тогава? Колко контакт е приемлив преди следващата среща, и какъв?
ПП. Не се заяждам, питам с интерес.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 12:19 от Billie Eve

# 504
  • София
Добре, спокойно, не е нужно да се вкопчвате в думите толкова силно и да повтаряте във всеки коментар за „3 пъти на ден“
По-лесно е, отколкото да си измисляме 2 или 5 пъти на ден.
Някой те е харесал, поканил някъде, колко пъти на ден е нужно да ти засвидетелства нещо преди първа или втора среща?

# 505
Е, добре де, вие как показвате интереса си към човек, когато все още нямате връзка, но го харесвате? Само по време на срещи ли проявявате внимание? Как се разбирате за среща, ако все още не сте го опознали? Как го опознавате по-добре? Обяснете тогава
Показването на интерес чрез чатене!
Не е ли по-добре да си говорим, говоренето не  е задължително да е само със срещи на центъра в 8/предполагам 20/...
Сериозно трябва да се притеснявате за санитарния си минимум към хората, ако смятате,че щом някой си чати с вас, му пука, напротив, фактът ,че постоянно виси на телефона, означава, че няма съществени занимания в живота си!Особено мъж...
И ако определяте вниманието и значимостта си от чатене, е много жалко, поне се чувайте по телефона, и да-излизайте на центъра ,ама не в 8, а в 20😀

# 506
Пак казвам, никой тук не е казал целодневни писаници. Ама пак трябва да си извъртим нещата.

# 507
Мисля, че наистина не правите връзка между “мъжа ми” и “един мъж, с който си пиша/се виждам”. Говорим за втория случай - пишем си и сме се видяли на първа среща. Ни му искам сърчицата, ни двата реда в обедната почивка. Може да ми звънне!!! извън работно време и да ми каже, че иска да се види. Ако не ми звънне или не ми пише хич няма да си мисля, че ми се прави на недостъпен или пък, че не ме харесва. Ще си мисля, че няма възможност човека или желание или пък го е блъснала кола. В началото на връзката или чат изобщо не ми трябва някой да ми се обяснява. Младост, младост е вашето.

# 508
2-3-5 пъти,който колкото го кефи. Но такива веднъж седмично успял горкия да ми звънне,щото нямал време,айде айде. Просто не си му приоритет. Мъж,който харесва жена и иска да я вижда или комуникира с нея,няма да чака почивен ден или отпуска да напише 2 реда или да звънне по телефона.
Солей,ще си помислиш,че го е блъснала кола и за това не ти звъни? Честно ли? Аз пък ще си помисля,че си има по приятна компания от мен или аз просто не съм чак толкова приятна. Блъснала го кола.....

# 509
  • София
Пак казвам, никой тук не е казал целодневни писаници. Ама пак трябва да си извъртим нещата.
Не ги извъртаме, каза се няколко пъти на ден. Темата не е за връзки, а за започване на връзки. При съществуваща връзка двамата си пишат и звънят колкото е нужно и приятно. В началото ако се разбереш с някого от днес за петък вечер нужно ли е изобщо да си пишете и звъните повече? Това е първа или втора среща максимум.
Вече изяснихме, че ако ти му пишеш и не ти отговаря два дни, и нямате среща е ясно, че няма интерес.

Карина, не говорим за връзка, а за свалка и първоначалната инициатива. Какво изобщо ще ти пише толкова пъти на ден като вие не сте си близки още?

Общи условия

Активация на акаунт