Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 684
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 480
Колко време отнема за два реда съобщение? 1мин че и по-малко. Или едно обаждане да чуеш набързо половинката си в обедната почивка? С какво пък чак толкова са заети тези хора,все едно не са им телефоните постоянно в ръцете или джоба? Хората станаха супер странни и дръпнати. Едно "добро утро" или "как минава деня ти" е явно нещо страшно ангажиращо.....
В бг мама пишем цял ден. На човека, който харесваме - един път в седмицата. 😛

# 481
Много се радвам, че в живота си срещнах нормален мъж, четейки коментарите от господата, чието отношение се конкурира с това на ощипанс госпожица😀

Още по-щастлива съм от факта, че не пише в БГ Мама😀

# 482
  • Пловдив
Колко време отнема за два реда съобщение? 1мин че и по-малко. Или едно обаждане да чуеш набързо половинката си в обедната почивка? С какво пък чак толкова са заети тези хора,все едно не са им телефоните постоянно в ръцете или джоба? Хората станаха супер странни и дръпнати. Едно "добро утро" или "как минава деня ти" е явно нещо страшно ангажиращо.....

Заети са .......управляват конгломерати.Всеки ден след работа...срещи с приятели, колеги,  роднини.Цял ден мисли дали вечерята с аспержи и чия ще си върви с био виното от Анголската провинция.Аз ако поне 3 пъти в седмицата не отида на театър си го броя за загубен живот......

От превземки ще се затрием сигурен съм

# 483
Работата е там, че тези "похвати" вече не работят защото телефоните ни са постоянно в нас.
Както Карина каза: Толкова ли е трудно да драснеш два реда?

# 484
  • София
В бг мама пишем цял ден. На човека, който харесваме - един път в седмицата. 😛
И защо не? Аз пиша и във Фейсбук, и сама си пиша, това ми е работата. Изпращането на сърчица и заявки на чувства по три пъти на ден ми е излишно и обсебващо, и при връзка, а при начало на връзка е плашещо направо. За мен, ето, че има много хора, за които е нужно.
Естествено, че ако някой ми пише ще му отговоря, това е възпитание, но за обсебващото писане ще си направя изводи и ще се отдръпна.

# 485
Вие сериозно ли се чувствате значими, когато някой ви пише?
Не е ли по-добре живият контакт?

# 486
Да и аз това се чудя, толкова ли е трудно да драснеш два реда, пък било и то да не си на кеф или зает.

От друга страна пък един сутринта ми пише "наспа ли се прекрасно момиче" и това в 6 и 30 сутринта. Все още на вълна онлайн запознанство и разменени не чак толкова много съобщения.

# 487
Вика му се ‘приоритети’.
Да, чувствам се значима, защото за мен значи, че в натоварения ден, като ми е драснал един ред, значи мисли за мен.

Вчера ММ на работа, звънна ми докато се разхожда, взел си кратка почивка. Искал да отдъхне от натоварения ден. И звъни на мен. Значи не сме си толкова досадни 🤣

# 488
Хайде пак да не изпадаме в крайности като във всяка тема моля.
Да пишеш два реда през деня, на човека когото уж харесваш не е обсебващо!
Така показваш интерес и загриженост.

# 489
Мъжа ми,ако има тежък ден,винаги намира време да ми напише,примерно "имам конфертни до обяд,ще звънна после" или "с едиси кой съм,като го изпратя ще ти звънна". Какво толкова сложно има? И това без да му звъня аз, или ако звънна и не може да отговори ми   вдига и пита "спешно ли е"и звъни при първа възможност. И знае,че не му звъня за нещо кой знае какво обикновено. Или като му остане време звъни да ме чуе само. Нито е обсебващо,нито е сложно.

# 490
  • София
Хайде пак да не изпадаме в крайности като във всяка тема моля.
Да пишеш два реда през деня, на човека когото уж харесваш не е обсебващо!
Така показваш интерес и загриженост.
3 пъти на ден всеки ден е не просто обсебващо, а плашещо.

# 491
Какви травми имате, че това ви е обсебващо?!

# 492
  • София
Какви травми имате, че това ви е обсебващо?!
Никакви. Говорим за свалка, не говорим за връзка. Темата не е колко пъти на ден си пише някой с мъжа си, а кой прави първата крачка. Някой те харесал и ти пише, може би сте били на една среща или още не сте били. И ти пише по три пъти на ден, това е прекалено, повече от прекалено.
При установени отношения имаш и повод да се чуеш и 20 пъти на ден с някого, но с още аха-аха неясно какво ще стане, това, поне за мен, е прекалено.

# 493
Абе и ние с мъжа ми от сутринта се чухме 8 пъти и си пратихме 30 снимки, ама правим ремонт, купуваме разни неща, има какво да обсъждаме, вечер вместо да гледаме тв на дивана си говорим до малките часове. С човек, с когото си излизал на 2 срещи какво толкова ще си говорите сутрин, обед  и вечер.
Честно казано човек, когото не познавам още, ми е все тая наспал ли се е, наял ли се е, свършило ли е любимото му ядене от обедното и какво ще си готви за вечеря. И не вярвам и на него да му пука особено. Струва ми се фалшива такава комуникация от ден едно. Лично за мен това е имитиране на интимност.

# 494
Е, добре де, вие как показвате интереса си към човек, когато все още нямате връзка, но го харесвате? Само по време на срещи ли проявявате внимание? Как се разбирате за среща, ако все още не сте го опознали? Как го опознавате по-добре? Обяснете тогава

Общи условия

Активация на акаунт