Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 139
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 855
Аз пък нямаше да му платя, директно щях да блокирам-пари и подаръци не връщам🫠

# 856
Ако са правили секс бих я посъветвала да му каже, че не ѝ е харесало и предпочита малко по - надарени мъже. 🤭
Както в оня виц...
Той:
-Снощи беше супер. Много ми хареса.
-А пък на мене - не.
-Ееее, то не може всички да са доволни.

# 857
  • София
Плаща цялата сума, благодари за поканата и приключва.

Красотата, разбира се, че е избор, аз изобщо нямам намерение да водя спорове по този въпрос с никой.
Защо? Не разбирам?

Надявам се правим разлика между красива и поддържана жена все пак.

Например жена с голям и крив нос, плоска като дъска отпред и отзад, криви крака, уффф само дано някоя съфорумка да не се припознае Sweat Smile , няма как без сполучливи корекции да е красива, а пък каквито и ще хубави дрехи да носи, да спортува и т.н..
Ако въпросната дама е в отлична спортна форма, корекция на носа на мига бих направила, за плоскостите отпред и отзад също влизат в листата на спортната форма и корекция, заедно с безупречна коса, кожа зъби, ръце както и безупречен гардероб, парфюм, глас, смях, възпитание и маниери, елегантност, уверявам те, ще изглежда красива и безкрайно по-привлекателна в сравнение с някоя мърла, родена с някакви дадености, която копае на нивата.

Повтарям се, но отново -ум царува, ум робува, ум патки пасе.

# 858
Azzy, продължаваш да бъркаш естествено красивата жена с поддържаната и преправяната и не разбирам защо Rolling Eyes

Дъщерята на мъж, разполагащ с милиони, но наследила освен парите, ума му и много от чертите му, редовно спортува, носи невероятни маркови дрехи, има изключителни маниери, си оперира носа наскоро. Въпреки това все още страда, че мъжете не я харесват, защото лицето ѝ е цялостно несъразмерно, не само носът, и другите черти няма как просто да ги преправи, с твърде широк ханш е, например, който няма как да стесни.

И няма какво да ме уверяваш, защото наблюдения имам премного, знам какво е красиво, знам и какво харесват и търсят мъжете. Което не означава, че отричам важността на хигиената и поддържаността за абсолютно всички. Но тук не сравняваме някога си били хубави, но вече клошарки с изпопадали зъби, вонящи жени с други, които все още имат зъби в устата си и се парфюмират? Или? Rolling Eyes

# 859
Докато се опитвате да правите фасони на независими подигравчийки, такива боклуци минават гратис. Ко им е....няколко глупачки като им платят спато, супер. Ако им и пуснат, чудно.

# 860
  • София
Azzy, продължаваш да бъркаш естествено красивата жена с поддържаната и преправяната и не разбирам защо Rolling Eyes

Дъщерята на мъж, разполагащ с милиони, но наследила освен парите, ума му и много от чертите му, редовно спортува, носи невероятни маркови дрехи, има изключителни маниери, си оперира носа наскоро. Въпреки това все още страда, че мъжете не я харесват, защото лицето ѝ е цялостно несъразмерно, не само носът, и другите черти няма как просто да ги преправи, с твърде широк ханш е, например, който няма как да стесни.

И няма какво да ме уверяваш, защото наблюдения имам премного, знам какво е красиво, знам и какво харесват и търсят мъжете. Което не означава, че отричам важността на хигиената и поддържаността за абсолютно всички. Но тук не сравняваме някога си били хубави, но вече клошарки с изпопадали зъби, вонящи жени с други, които все още имат зъби в устата си и се парфюмират? Или? Rolling Eyes
Не е хубаво да изпадаме в крайности, никак не обичам нито крайностите, нито обобщенията.
Наблюдения имаме всички, както и всякакви критерии- някой по-нагоре посочи Светлана Гущерова за нещо си, което на мен не ми влиза в критериите за красавица, например, отблизо даже я намерих отблъскваща.
Нито пък отричам, че има жени, родени с чудесни гени и такива, които не пластичен хирург, ами магьосник им трябва, но въпреки всичко, могат да бъдат най-добрата версия на себе си и искрено им съчувствам.

Може би, трябва да сравним критериите и наблюденията за красота, както и това, какво харесват мъжете /въпрос за милион/. Това би ми било интересно.

# 861
Докато се опитвате да правите фасони на независими подигравчийки, такива боклуци минават гратис. Ко им е....няколко глупачки като им платят спато, супер. Ако им и пуснат, чудно.

Е, поне са отишли на спа, ако тоя знаеше че само той ще плаща, щеше да я държи на някоя пейка в парка сигурно. Ако е българин, де, че по някои други ширини обикновенода делиш сметката не го смятат  за признак на нехаресване на жената. Макар че за някой чукнал четирисетте и там би било съмнително.
Интересно ако е платила и го е блокнала дали после е отишъл да ѝ се обяснява пак.

# 862
  • Somewhere far away
Е широк ханш няма как да се промени. Още не са измислили такава операция а и технологиите още не са на такова ниво. Но някои мъже си падат по по широки хавшове така че.. Пак стигоме до добрата стара истина за всеки влак си има пътници

# 863
Е широк ханш няма как да се промени. Още не са измислили такава операция а и технологиите още не са на такова ниво. Но някои мъже си падат по по широки хавшове така че..
Ма то това едно от най-хубавите "качества" на характера на една жена бе...

# 864
Според мен не са правили и той сега предявява претенции, щото се чувства прецакан. Grinning Липсва му кавалерство демек.
Ако са правили секс бих я посъветвала да му каже, че не ѝ е харесало и предпочита малко по - надарени мъже. 🤭

Това.

Не е поискал да му плати СПА-то, а да плати нейната част. Ако не му плати, по твоята логика тогава тя е "боклука, който минава гратис".
И все пак е некоректно е от негова страна, защото е трябвало предварително да уточнят този детайл преди да се резервира каквото и да било. Очевидно го е издразнила значително с нещо, защото аз не виждам друг мотив, за да го прави. Има си и такива мъже, които не се свенят да поискат сметка, ако сметнат жената за арогантна. Аз лично не бих го направил, след като аз съм поел първоначално ангажимента да платя - просто ще я изтрия от телефона ми.

# 865
  • София
Количествените натрупвания, знаете, водят до качествени изменения. Така че жените, които винаги са се поддържали, на 40+ се разхубавяват донякъде. Не е само "направена". В крайна сметка коса, кожа, зъби също са от жизненоважно значение за добрия външен вид на една жена.

Най- лошото е, което аз виждам в момента, гледайки 'младите'. Ноктички, червила, гримове, кератинови терапии и не знам си какво, а с криви зъби или устата ѝ мирише доста неприятно, като ти говори. Акнетична кожа, покрита с Double Wear. Лустрото, фасадата, а истинската поддръжка на добра храна, сън, спорт никъде я няма.

Връщам се да чета.

# 866
Красотата е избор на гледащия, не е въпрос на разкрасяващи процедури и финанси, ще ме извинявате. Също така е до ген, и грижа. Но ако нямаш гена, грижата не помага особено, освен ако не е вътрешна и просто имаш лъчезарно и обгрижено излъчване.

# 867
Определено е тъпо по този начин, аз не бих го направил така. След като е драпал толкова време и дамата не се сеща да предложи някакви пари за сметката, не бих го правил на въпрос. Но след втория или третия път по тази схема ако не се сеща ще имаме разговор на тези тема, нямам намерение да плащам винаги и всичко, нито да засвидетелствам любов по този начин.
Между другото гаджетата ми винаги са предлагали пари за такива мероприятия без да се налага да ги питам или ако нямат възможност сме го уточнявали предварително.

# 868
На 40-50 г. пък толкова красавици има, които са се напомпали безобразно с филъри, че плашат, и нетолкова хубави природно, но поддържащи нормален вид са за предпочитане (струва ми се, че и от мъжете). Но за да ги правят тези неща жени, които като млади са били красиви, вероятно, като им напредне възрастта не могат да се котират така добре, както преди.

# 869
В оценката на красотата обаче се съдържа интелектуално съждение. Например мъж слушащ хеви-метъл няма как да хареса чалгаджийка,дори и да е супер красавица. Yum

Общи условия

Активация на акаунт