Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 146
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 840
Bowerick Wowbagger, ти ме притесни сега. Честно! Защото аз наистина бях убедена, че правя най-хубавата мусака на света Joy

# 841
  • София
В момента съм в група с около 10 жени на възраст около и над 40. Красотата определено е избор, особено след тази възраст.

# 842
Защо? Не разбирам?

Надявам се правим разлика между красива и поддържана жена все пак.

Например жена с голям и крив нос, плоска като дъска отпред и отзад, криви крака, уффф само дано някоя съфорумка да не се припознае Sweat Smile , няма как без сполучливи корекции да е красива, а пък каквито и ще хубави дрехи да носи, да спортува и т.н..

# 843
"Красотата е избор" сигурно си вика и Светлето Гущерова, като си ляга до Хриси да кажем

# 844
  • София
Слушайте сега.
Има си предистория, молене, канене, спорадични излизания, няколко случайни пъти гости на общи поводи, относително обща работа - донякъде колеги. Участниците 32 годишна жена и 39 годишен мъж, волни птици.
Мацката повече от половин година му бягаше по тъча не с цел, имаше си свои лични проблеми - тежки заболявания в семейството, грижа, смърт и други условности.
Но той не се отказва, не.
Та, съгласи се на една от милионите му покани и заминаха на спа уикенд. Всичко повече от чудесно, хубаво прекарано време, прекрасни впечатления и се прибират. В колата пред тях си казват някакви думи за чао и той идва на въпроса със сметката. Толкова и толкова за нощувки, толкова за гориво, за другото няма да даваш, защото и ти си плащала. И тя в ступор, тръгва, качва се в асансьора и още там по вайбър му получава банковата сметка с точната сума за превод.

И пет жени на съвет да му плаща ли или да не му плаща Laughing

Подчертавам, че парите са абсолютно никакъв проблем и за двамата.

# 845
Това съвместно отиване на спа уикенд значи ли секс?

# 846
  • София
Плащам и блокирам. Случвало ми се е нещо подобно, отдавна, и аз уж го познавах. Накрая делихме бензина с калкулатор пред нас.
Спането беше от мен. Както се качих горе, така го блокирах.

# 847
Аз бих му платила цялата сума с + 10 лв. отгоре и бих му написала - да се почерпи.
И блокиране - безплатно.

# 848
Красотата няма как да е избор. Ако беше избор, грозни хора нямаше да има на този свят.

На цървула от горния пример ще му пратя всичките пари, не само половината и после и името му ще забравя. Просто ще го изтрия напълно, все едно никога не съм го познавала. Естествено ще разглася историята сред общите ни познати за да не се излъже някоя друга дама да ходи на спа с него. Или ако отиде, поне да знае какво да очаква.

# 849
Плаща и продължава напред.
И да - може да послужи за тема на десетки разговори с приятелки и познати през следващите месеци, аз съм много за такъв продуктивен тип обмен на информация между жени Mr. Green

# 850
  • София
Ам, три сме дгд, две са да плати.
Тя е много тиха и възпитана, ще му плати разбира се.
Нейните причини да плати са, че той ще раздуха каква е използвачка, а не иска по никакъв начин да влиза на хората в устата, още повече в работата, макар и далечни колеги.
Мацката е мега обрана, но мега шокирана.
Не му разбирам на тоя минзухар големия зор, че накрая да се омаже. То, лошото е, че той изобщо няма да индикира защо няма да има продължение…

# 851
Ако са правили секс бих я посъветвала да му каже, че не ѝ е харесало и предпочита малко по - надарени мъже. 🤭

# 852
  • София
Ооо, много мъже го правят това с голямото ухажване и голямото омазване накрая. Нямам обяснение. Някаква игра на мъжкия мозък, предполагам.

# 853
Според мен не са правили и той сега предявява претенции, щото се чувства прецакан. Grinning Липсва му кавалерство демек.
Ако са правили секс бих я посъветвала да му каже, че не ѝ е харесало и предпочита малко по - надарени мъже. 🤭

# 854
  • Out of the Mix
Горджъс, това ли беше разказът, който имаше да ни казваш? Laughing

Ако, да, поредният "уньо", нарочно сложих "н", а отпред си представете "х" без "н"-то.

Тия "вечно гонещите" са ми много смешни. Накрая па се опуснал в гащите. Joy

Един път се кани след кратко опознаване и взаимно желание за отношения.
Откаже ли се, няма повече канения и кой откъде е.

По въпроса за "красотата".
Външна и вътрешна е.
Избор може да е от гледна точка на това да се поддържаш - килограми в норма, спорт, здравословна диета/храна.
Гена не можеш да промениш. Нагледали сме се на гротестки с интервенции, дори не им обръщам внимание вече.
Natural beauty най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт