Иначе като бях сама, постоянно си облагородявах дома. Пробвах различни неща, няколко пъти сменях концепцията. В готвенето също, много напреднах с уменията там точно, когато живях сама, защото имах време да се глезя и експериментирам. Може да съм имала по-малко домашни задържения, но не съм живяла минималистично, нито скотски.
Иначе за трупането съм съгласна, но не визирам него, а по-скоро другата крайност, и то когато основният мотив е мързел и нежелание да се положат усилията за да имаш допълнителни удобства.
Аз обичам да готвя и да експериментирам и с времето станах по-добра заради ММ, който почти винаги ми казва, че това, което съм приготвила, е най-хубавото, което някога е ял
И един единствен път не е пропуснал да оцени услията и старанието ми, както и винаги пита дали имам нужда от нещо при приготвянето, ако е наоколо. В дните, когато съм сама обаче, съвсем не ми е толкова до готвене най-малкото защото ми е някакси трудно да готвя малко като за мен.
Така прозвуча, но всъщност попринцип съм си мотивиран и амбициозен човек, с или без мъж
Като съм сама може би няма кой да ми влияе на вихъра, но определено ми в кеф да го правя и за някого, не само за себе си. С ММ като се събрахме, понеже стана след 30, вече бях натрупала доста умения, та на него му оставаше просто да се възползва от тях. Браво на мъжа ти, че оценява това, което правиш за него, всичко се прави с кеф, като насреща получаваш положителен отговор! Относно красотата... Винаги съм за естествената. Разбира се, не всеки я притежава и сигурно е доста неприятно, когато един вид природата те е прецакала изначално. Но една спортна форма и някоя незабележима корекция могат да оправят почти всичко, докато с днешните мании за корекции гледаме пълни гротески. Тук се изтъкват някакви отделени не красиви черти, но никой не е съвършен и всеки има по някоя или няколко такива. Красотата не е в съвършенството, обаче, и не е нужно всичко да ни е по каталог, за да сме красиви. Давам пример, за мен Преслава преди беше красива и секси, сега е зомбиленд.
Много идейно, благодаря!