Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 105
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Ревоукър, положителни натрупвания може да има дори след отрицателен опит... Зависи как преработиш.

Иначе като бях сама, постоянно си облагородявах дома. Пробвах различни неща, няколко пъти сменях концепцията. В готвенето също, много напреднах с уменията там точно, когато живях сама, защото имах време да се глезя и експериментирам. Може да съм имала по-малко домашни задържения, но не съм живяла минималистично, нито скотски.

Иначе за трупането съм съгласна, но не визирам него, а по-скоро другата крайност, и то когато основният мотив е мързел и нежелание да се положат усилията за да имаш допълнителни удобства.
Ти май си по-мотивирана и креативна сама.

Аз обичам да готвя и да експериментирам и с времето станах по-добра заради ММ, който почти винаги ми казва, че това, което съм приготвила, е най-хубавото, което някога е ял Grinning И един единствен път не е пропуснал да оцени услията и старанието ми, както и винаги пита дали имам нужда от нещо при приготвянето, ако е наоколо.

В дните, когато съм сама обаче, съвсем не ми е толкова до готвене най-малкото защото ми е някакси трудно да готвя малко като за мен.

Така прозвуча, но всъщност попринцип съм си мотивиран и амбициозен човек, с или без мъж Sweat Smile Като съм сама може би няма кой да ми влияе на вихъра, но определено ми в кеф да го правя и за някого, не само за себе си. С ММ като се събрахме, понеже стана след 30, вече бях натрупала доста умения, та на него му оставаше просто да се възползва от тях. Браво на мъжа ти, че оценява това, което правиш за него, всичко се прави с кеф, като насреща получаваш положителен отговор!

Относно красотата... Винаги съм за естествената. Разбира се, не всеки я притежава и сигурно е доста неприятно, когато един вид природата те е прецакала изначално. Но една спортна форма и някоя незабележима корекция могат да оправят почти всичко, докато с днешните мании за корекции гледаме пълни гротески. Тук се изтъкват някакви отделени не красиви черти, но никой не е съвършен и всеки има по някоя или няколко такива. Красотата не е в съвършенството, обаче, и не е нужно всичко да ни е по каталог, за да сме красиви. Давам пример, за мен Преслава преди беше красива и секси, сега е зомбиленд.

# 871
Буквалистично - точно такъв пример имам, на рокер с чалгарка, определено има как да я хареса. Разсъждателно - това при рокерите не е интелект, а претенции за такъв. В темите се виждат често такива изцепки.

# 872
  • София
Красиви хора има много малко. Човек може да има достоен вид за природните си дадености и възрастта си, и толкова.

За другия случай – вчера ми излезе някакъв рийл от американско радиопредаване, в което се обаждат хора с неуспешна първа среща и водещия звъни на другата страна за изясняване на случая. Та един си иска парите за вечерята, защото завел жената на първа среща в скъп гръцки ресторант и тя поръчала по още три пъти от всичко, за да носи на децата вкъщи.

# 873
Красиви хора има много малко. Човек може да има достоен вид за природните си дадености и възрастта си, и толкова.

За другия случай – вчера ми излезе някакъв рийл от американско радиопредаване, в което се обаждат хора с неуспешна първа среща и водещия звъни на другата страна за изясняване на случая. Та един си иска парите за вечерята, защото завел жената на първа среща в скъп гръцки ресторант и тя поръчала по още три пъти от всичко, за да носи на децата вкъщи.
Не съм се сещала досега да поръчвам и за чавето Wink Много идейно, благодаря!

# 874
Това само ако си го видяла ергена, че не става Simple Smile

# 875
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Е широк ханш няма как да се промени. Още не са измислили такава операция а и технологиите още не са на такова ниво. Но някои мъже си падат по по широки хавшове така че.. Пак стигоме до добрата стара истина за всеки влак си има пътници
Както казва една позната - не всеки мъж може да работи на голям тезгях. Mr. Green
Скрит текст:
...след 30, вече бях натрупала доста умения, та на него му оставаше просто да се възползва от тях. Браво на мъжа ти, че оценява това, което правиш за него, всичко се прави с кеф, като насреща получаваш положителен отговор!
Мда, който е умен знае с какво да се обзаведе за перманентно и кога.
Лолитките са за някакво временно забавление, преминаващи.
Знаем я приказката за жена, ставаща, готова за жена, и другите.

Като си скапал гена и тялото в 20-те и 30-те не може да искаш и очакваш на 40+ да изглеждаш добре, и обратно.
Срещал съм жени на 35-40 изглеждащи по-добре от на 20-30.
Както и мъже, и жени, които докъм 45-50 са си все на около  33-35, има такива, както и 35 годишни вчичили и полелчили се.

Лично за мен на 30-35 мъж да е с корем е абсурд, тъпче се с боклуци и няма никаква визия и афинитет към здраве и отношение към себе си.

Запуснатите жени по същия начин.
Здравословните проблеми - хормони, Щитовидна, Хашимото и т.н., оставяме настрана.
Говоря за здрави индивиди.

# 876
  • София
На мен пък ми се въртяха рийлове на рускини на по 45, топ мацки, които показваха мачването с хора от приложението - господа сходни на възраст, ама просто абсурдни Laughing

В случая на моята приятелка въобще не става дума за пари, да кажем изкарват в изобилие и двамата. Тя е много тих и възпитан човек, даже няма и да сподели с друг, ще продължи нататък, но гадния вкус в устата си остава.

# 877
Може би за първи път попада на такъв делител на левове. Може да прочете малко подфорума, за да бъде информирана и за по-тежките случаи на пазара.

# 878
Очаквам мъжът да е активния при започване на връзка, дори и при онлайн запознанство.

Усещането в дейтинг апповете е, все едно си артикул, който суайпват като добавяне на дрешка в кошницата при онлайн пазаруване.  Но усещането за голям избор там е много измамно. Докато не се стигне до реални срещи и комуникация, трябва да се подхожда без очаквания. А преди да се стигне до среща е добре да си отговори първо на въпроса - бих ли искал да общувам с този човек (а не виждам ли го като партньор за връзка). Чат за няколко дни е добър първоначален филтър, но риск винаги има.

# 879
В оценката на красотата обаче се съдържа интелектуално съждение. Например мъж слушащ хеви-метъл няма как да хареса чалгаджийка,дори и да е супер красавица. Yum

Ще я хареса като стой та гледай.

# 880
  • София
Винаги усещането от снимки, чат, дори видео ми е било тотално различно от срещата на живо.

# 881
  • Living for Pleasure
Работата на мъжа във връзките е определена от жените. Те определят правилата на играта (как да бъдат успешно "ухажвани"), мъжете имат опцията или да играят според възможностите им, или не.

Това което наблюдаваме в момента като поведение на мъжете го виждаме само и единствено защото е успешно сред жените. Ако не беше повечето мъже нямаше да го правят, а тези които го нямаше да ги виждаме с жени.

Със сигурност времената на дами и джентълмени е в миналото. За да е дама/джентълмен един човек, то трябва да има в обкръжението му други като него. Глупост е да се опитва човек да бъде такъв сред простаци. Става смешен, динозавър, криндж и пр. И най-вече - няма да е успешен, нито като дама/джентълмен, нито като индивид в обществото.

# 882
Скрит текст:
Е широк ханш няма как да се промени. Още не са измислили такава операция а и технологиите още не са на такова ниво. Но някои мъже си падат по по широки хавшове така че.. Пак стигоме до добрата стара истина за всеки влак си има пътници
Както казва една позната - не всеки мъж може да работи на голям тезгях. Mr. Green
Скрит текст:
...след 30, вече бях натрупала доста умения, та на него му оставаше просто да се възползва от тях. Браво на мъжа ти, че оценява това, което правиш за него, всичко се прави с кеф, като насреща получаваш положителен отговор!
Мда, който е умен знае с какво да се обзаведе за перманентно и кога.
Лолитките са за някакво временно забавление, преминаващи.
Знаем я приказката за жена, ставаща, готова за жена, и другите.

Като си скапал гена и тялото в 20-те и 30-те не може да искаш и очакваш на 40+ да изглеждаш добре, и обратно.
Срещал съм жени на 35-40 изглеждащи по-добре от на 20-30.
Както и мъже, и жени, които докъм 45-50 са си все на около  33-35, има такива, както и 35 годишни вчичили и полелчили се.

Лично за мен на 30-35 мъж да е с корем е абсурд, тъпче се с боклуци и няма никаква визия и афинитет към здраве и отношение към себе си.

Запуснатите жени по същия начин.
Здравословните проблеми - хормони, Щитовидна, Хашимото и т.н., оставяме настрана.
Говоря за здрави индивиди.
Разсмя ме. Как се скапва ген?
Генът или го имаш, или не.
Иначе си прав, и мъже и жени има, дето на 30 изглеждат мега по- зле, отколкото на 40 примерно,но пак не е от прецакване на гена.
На 20 не съм имала идея какво ми отива - прическа, облекло, според форма на тяло.
Фигурата също търпи промени, при мен с годините намалявам кг по- лесно, много странно.
Запуснати жени и мъже много- да.
Но няма грозни мъже и жени, има такива без поддържане.
Съгласна съм единствено,че не може да пушиш като комин 20 г. и да очакваш на 40 да си вечно млад.

# 883
Буквалистично - точно такъв пример имам, на рокер с чалгарка, определено има как да я хареса. Разсъждателно - това при рокерите не е интелект, а претенции за такъв. В темите се виждат често такива изцепки.
В оценката на красотата обаче се съдържа интелектуално съждение. Например мъж слушащ хеви-метъл няма как да хареса чалгаджийка,дори и да е супер красавица. Yum

Ще я хареса като стой та гледай.
Винаги има изключения,които НЕ потвърждават правилото,впрочем. Те са си просто изключения. Но ще се съгласите,че няма как седесар например,да заобича комунистка,и обратното. Yum Това че любовта била сляпа е максима,а не факт...

# 884
  • София
Работата на мъжа във връзката е определена от жените. Те определят правилата на играта (как да бъдат успешно "ухажвани"), мъжете имат опцията или да играят според възможностите им, или не.

Това което наблюдаваме в момента като поведение на мъжете го виждаме само и единствено защото е успешно сред жените. Ако не беше повечето мъже нямаше да го правят, а тези които го нямаше да ги виждаме с жени.

Със сигурност времената на дами и джентълмени е в миналото. За да е дама/джентълмен един човек, то трябва да има в обкръжението му друго като него. Глупост е да се опитва човек да бъде такъв сред простаци. Става смешен, динозавър, криндж и пр.

Това, че жените определят какво е успешно не значи, че мъжете знаят какво е то и го прилагат успешно. Многото оплакващи се мъже всъщност са доказателство, че в момента не се ориентират кой е правилния подход и се лутат в опитите си да го напипат.

Общи условия

Активация на акаунт