Иначе като бях сама, постоянно си облагородявах дома. Пробвах различни неща, няколко пъти сменях концепцията. В готвенето също, много напреднах с уменията там точно, когато живях сама, защото имах време да се глезя и експериментирам. Може да съм имала по-малко домашни задържения, но не съм живяла минималистично, нито скотски.
Иначе за трупането съм съгласна, но не визирам него, а по-скоро другата крайност, и то когато основният мотив е мързел и нежелание да се положат усилията за да имаш допълнителни удобства.
Аз обичам да готвя и да експериментирам и с времето станах по-добра заради ММ, който почти винаги ми казва, че това, което съм приготвила, е най-хубавото, което някога е ял

В дните, когато съм сама обаче, съвсем не ми е толкова до готвене най-малкото защото ми е някакси трудно да готвя малко като за мен.
Така прозвуча, но всъщност попринцип съм си мотивиран и амбициозен човек, с или без мъж

Относно красотата... Винаги съм за естествената. Разбира се, не всеки я притежава и сигурно е доста неприятно, когато един вид природата те е прецакала изначално. Но една спортна форма и някоя незабележима корекция могат да оправят почти всичко, докато с днешните мании за корекции гледаме пълни гротески. Тук се изтъкват някакви отделени не красиви черти, но никой не е съвършен и всеки има по някоя или няколко такива. Красотата не е в съвършенството, обаче, и не е нужно всичко да ни е по каталог, за да сме красиви. Давам пример, за мен Преслава преди беше красива и секси, сега е зомбиленд.