Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 296
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Ооопси, дама е само девствено момиче и само тя заслужава джентълмен?
В кой век се върнахме?

Аз съм попадала и на твърде фалшиво лъскави джентълмени. И да, един от тях си показа рогцата точно с ревност.

# 991
  • София

Същото е и при теб Azzy. Била е млада, и стойностното момче е било невидимо за нея, а лошият квартален гамен е бил във връзка с нея.
Е, това важи в двете посоки.

Аз, например, във въпросната детска възраст бях напълно невидима за противоположния пол.
Изглеждах като дете, без ясно развити вторични полови белези, очила, шини на зъбите, корсет за изправен гръбнак, отличничка с програма максимум- уроци, езици, балет, тенис и прочее.

Нещата се обърнаха на 180 градуса по-късно.
Обаче и през ум не ми е минало да хейтя по съучениците ми, които не са ме харесвали тогава.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 15:43 от Azzy

# 992
  • Living for Pleasure
Само дето никъде не съм казвал такова нещо.

Както джентълмен означава целенасоченост към изграждане на качества, ценности и търсене на сериозни и дългосрочни отношения със сроден партньор, това означава и дама.

Ако някой мъж е играч на младини, за какъв джентълмен ще го имате? Същото е при дамите дето на младини били объркани и след години не дамско поведение взели че се усетили и се преродили в съвършени дами.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 15:33 от Gentleman of Leisure

# 993
Напротив. Котира се и се оценява от мнозинството, да не кажа всичко жени. Тъй като кавалерите са кът, някои жени решават да се пробват да променят от некавалерите, успехът е променлив, но по-скоро нисък, и връзката се разпада, след като са загубени Н години. За което също се чудиш ама защо така.
Но фактът е че влизат във връзки с не кавалер. Това е което и аз казвам.
Мъжете по това се водят.

Същото е и при теб Azzy. Била е млада, и стойностното момче е било невидимо за нея, а лошият квартален гамен е бил във връзка с нея.

Отново - това са фактите които вие самите ползвате за примерите си.
Леко коригирах мнението.
Фактът е, че връзката не просъществува, защото мъжът няма капацитет. Даването на шанс на хора без видим капацитет е признак за цивилизованост. Поемането и развиването на шанса е признак за капацитет. Ами някои хора просто не могат. Защо ти ги смяташ за успешни и се мъчиш да разсъждаваш върху отглеждането на ябълкова градина върху абсолютно гола скала, за мен остава загадка. Т.е., не е загадка, казвам го от куртоазия.
П.п.джентълменът е такъв винаги, не само кат са прай пред 'пачичката', както се бяха изразили в историята за голфа. По това се отличава.

# 994
  • Out of the Mix
Ази, започвам кратичко, тук няма нужда от чаршаф. Mr. Green
Астън Мартин, диплома от Оксфърд (образование 4-5 годишно за има-няма 50к паунда и отгоре със сигурност с все издръжката), пентхаус в желаната част от София - Докторска градина, Изток, Изгрев, евентуално къща за милионче в Банкя, или на хълма в Бистрица, не е средна класа.

Hint: В БГ лично аз не искам такъв стандарт. Причините и факторите са безброй. На по-добро, уредено и спокойно място, да. Не в разграден двор.

# 995
  • Living for Pleasure
Леко коригирах мнението.
Фактът е, че връзката не просъществува, защото мъжът няма капацитет. Даването на шанс на хора без видим капацитет е признак за цивилизованост. Поемането и развиването на шанса е признак за капацитет. Ами някои хора просто не могат. Защо ти ги смяташ за успешни и се мъчиш да разсъждаваш върху отглеждането на ябълкова градина върху абсолютно гола скала, за мен остава загадка. Т.е., не е загадка, казвам го от куртоазия.
П.п.джентълменът е такъв винаги, не само кат са прай пред 'пачичката', както се бяха изразили в историята за голфа. По това се отличава.
Не, аз само казах че мъж който успява да има връзки с млади жени е по-успешен от такъв който въобще не стига до никакви връзки.

Това за дали просъществуват или не може да не им влиза в сметките или дори да го искат въобще, това е нещо което ти си досъчиняваш, но не е как мислят мъжете. Дали те или ти сте прави или не в мисленето си не го коментирам. Просто правя описание на реалността.

# 996
  • София
Само мутрите имат такъв стандарт в България.
И милионерите в СО
Wink

Тия Glow Up истории от бедняк и грозното патенце в принц и успешен магнат ги има по садо-мазо романите.
Неделя- ден за църква и малко фантазии. Близо до Бога.

# 997
  • София
Ази, започвам кратичко, тук няма нужда от чаршаф. Mr. Green
Астън Мартин, диплома от Оксфърд (образование 4-5 годишно за има-няма 50к паунда и отгоре със сигурност с все издръжката), пентхаус в желаната част от София - Докторска градина, Изток, Изгрев, евентуално къща за милионче в Банкя, или на хълма в Бистрица, не е средна класа.
Средна класа е всичко между бедните и свръхбогатите.
Средната класа може да се разграфи на около три основни и на около десетина подосновни, основните са - ниска средна класа, средна и висока, които от своя страна, също могат да се разклонят на по още три.

Това, в голямата си част са хора, образовани, с бизнес или на добри мениджърски позиции и професии- адвокати с кантори, лекари, инженери, счетоводители, предприемачи с различни производства, търговия, фирми, които произвеждат включително всякакви интелектуални продукти- там графични дизайнери, софтуер, разработки на приложения, изобщо твърде дълго е да изброя всички сфери, в които има дейност в тази държава и от тази дейност  се генерират печалби, които се инвестират и в резултат получаваме гореописаните, които на някаква възраст между 40 и 60 могат да се дефинират като състоятелни хора средна класа.
Те имат въпросния стандарт, който описа.

Това категорично не е вярно. Категорично.

# 998
  • София
Това категорично не е вярно. Категорично.
Да де. И в СО.

# 999
Леко коригирах мнението.
Не, аз само казах че мъж който успява да има връзки с млади жени е по-успешен от такъв който въобще не стига до никакви връзки.

Това за дали просъществуват или не може да не им влиза в сметките или дори да го искат въобще, това е нещо което ти си досъчиняваш, но не е как мислят мъжете. Дали са прави или не в мисленето си не го коментирам.
По първия абзац - първоначално не твърдеше това, донатъкми си го в хода на разговора, за да останеш твърдо на обвързването на успех с бройка жени.
По втория - тук не говорим как мислят и искат мъжете, а жените. Темата е за това. Мъжът, който не дава на жената нещо ценно - и тук изобщо не говоря за финанси - получава кредит на доверие, но този кредит му се издърпва, ако не се докаже. Мъжът може да си мисли, че е успешен, но всъщност е вещ ента употреба, серийно изхвърлян на боклука.

# 1 000
Нали си говорихме че джентълмени може да има само когато има дами около тях, и обратното?

Сега да не се окаже че само мъжете трябва да са джентълмени, а жените може да не са дами?

Жените определят какво е джентълмен. Мъжете - какво е дама.

Това трябва да е било тема на разговор в клуба на инселите, не в бг мама.
И не, не жените определят какво е джентълмен, а мъжете - какво е дама. Това е обществен консенсус. Както възпитаните мъже са такива и в компанията на други мъже, така и жените в компанията на други жени, вкл. на такива, от които няма да видят келепир, не са в някаква йерархия, не очакват да реализират полза от тях. Важи за всички останали базови настройки.

Пълно е с хора, които са на принципа fake it till you make it, и цял живот се чудят защо не им се получава както на тези, които не фейкват - без значение дали джентълменство, дали поведение, отношение, образование, среда и всичко останало, за което се говори на последните страници.

# 1 001
  • Living for Pleasure
Защо не ме цитираш тогава? Точно едно от първите ми мнения в темата е да напиша какво смятам че е успешен с жените мъж.
По второто - именно, жените не искат джентълмени, в смисъла това не е dealbreaker за тях. От там идва цялата ситуация и тема на дискусия на темата.

А защо си мислиш че жената която е била с този който е изхвърлила... не е и тя толкова забоклукчена? Като драго се хващаш с боклуци... ти какъв си (ползвам твоята фраза тук)?

EmmaT - продължаваш да избягваш очевидното. Един мъж е или успешен с жените, или не. Ако джентълмените са кът, а млади двойки бол по улиците, какво е заключението? Според теб жените си ги делят едновременно джентълмените ли? Всеки кът джентълмен с по 5 жени.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 16:02 от Gentleman of Leisure

# 1 002
  • Out of the Mix
Ази,
Оборотните адвокати в БГ са няколко - обслужват мафията и далаверите, навързани с няколко ЧСИ-та, не ме карай да изброявам, че ще заключат темата.

Счетоводители, финансови "посредници"?
Мм, има няколко кантори, занимаващи се с пране на пари, "скрити управители" и т.н., които биха могли да генерират такива печалби за закупуване на пентхауса и Ламборгинито.

IT бранша - Един кмет, внук на червено-червив генерал, продал фирмата за над 400 мил. долара; още 3-5 гиганта с няколко собственика, можещи да си купят Астън Мартина, и да дадат 50к+ паунда за образование на щерката и синчето, следващата "смяна", която да ни управлява до живот (не мен, клетата държавичка, мен никой не ме управлява). Mr. Green
Всички други изброени са със заплата - 3-8к средно, лийдовете и другите под баш шефовете да са на петцифрени суми от сорта на 10-20к., не повече от 200-500 човека в целия бранш.
Дори и те не карат Астън Мартин.
Масово живеят в Лозенец, там им е "любимото", и са набълбукани с ипотеки и яко кредити и лизинги.

За лекарите се разбрахме още в темата за имотите - директорите на болниците, 20-30 човека в БГ.

Предприемачите с производствата не са средна класа.
Тези, които могат да поддържат желания ти стандарт са преко сили 500 човека, айде 1000, даже са много, да ги сложим в цяла БГ.

Останалите къде са, и как ще си купят въпросните "благини"?
Никак.

# 1 003
Изпуснах нишката на разговора, ама само искам да кажа, че сериозна професия не е равносилно на джентълмен, особено пък в нашата държава. Grinning

# 1 004
  • София
Елементарното възпитание вече е голяма работа и някой отворил врата, подал палто е едва ли не предложил брак. И смешно да се разсъждава дали се котира.

И въпрос - джентълена оф лежър син на на богаташ или мъж на богаташка?

Общи условия

Активация на акаунт