Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 253
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 975
  • Living for Pleasure
Става смешно. 60 страници дискутирате и се оплаквате колко е зле положението с мъжете и поведението им, сега всичките сте - изобилства от джентълмени.

Спорите само за спора сега точно.

Иначе мен не ме интересува кое как би станало. Аз така и така трябва да играя играта, колкото и хубави или малоумни да са правилата й.

# 976
  • Living for Pleasure
Има и фази.
На 17 харесваш лоша рокзвезда, на 25 се омъжваш за банкер от добро семейство.

Въпросът е, че много често, тези, които се развиват като стойностни хора, в тази по-ранна възраст, в която кварталните келеши бръмчат с мотори пред момичетата и обикалят дискотеките, другите залягат над учебниците и програмата им е доста натоварена, място за момичета няма.
За сметка на това, само след няколко години, местата се разменят. Лошият квартален хулиган, който всички момичета харесваха се е трансформирал в квартален монтьор от предишния ми пост, който живее в панелката на мама, работи в гаража под панелката и печели толкова, че да си покрива бирата и еврофутбола.
Не разбирате мъжката гледна точка обаче.
Този дето е прекарал младините си в зубрене, подобряване и мастурбация не е доволен че след години взима момичето което си е прекарала младините и най-готините й и безгрижни и парти години с рокера (с всичките й травми и багаж от него) който не е положил нито едно от тези усилия за да е с нея които сега са условие за него.

Но отново, какво мислят, чувстват, харесват и пр. мъжете няма никакво значение за нищо.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 15:05 от Gentleman of Leisure

# 977
  • София
Никоя не се оплаква от всички мъже, а само от някои.
Нито една не е казала - мъжете до един не стават.

Ако дискусията те напряга, не участваш. Не спорим целенасочено с теб, а си казваме женската версия на нещата. Може да почерпиш опит, както ние от вас.

# 978
  • Living for Pleasure
Не ме напряга, точно обратното - мисля че това което казвате е точно така, и само споделям защо мисля че е такава ситуацията.

# 979
Да си джентълмен е много предвидимо.
Бързо им доскучава на жените. Джентълмените не правят секс като животно. Няма екшън.

# 980
  • Out of the Mix
Свободновремецът за какво спори ич не ми е ясно.

Ази, много утопия, малко да слезем на земята.
Милионерският статус в БГ е 0.0001%.
Ако решиш и кажеш, започваме с чаршафите, и ще ти обясня някои неща, нищо, че си ми кака, за спорта.

Абуто, при мен е било до конкретна жена и момент.
Мога да съм, както мръсник, така и другото, зависи.
Правят, правят, зарежи ти тия мераци. : )
То екшънът зависи и от жената, не да се правиш на клоун пред разпъната звезда. Mr. GreenNature Star

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 15:15 от Revoker

# 981
  • София

Защото смотаната библиотекарка може и много да иска да избере един красив, възпитан мъж от добро семейство, завършил Оксфорд, с атлетично тяло, елегантен костюм, Астън Мартин и елегантен апартамент в скъпата част на града, който ходи на ски в Крушавел и лятото в Кан и Антиб, но дали този мъж ще я листне като интересна?
А кое от болднатото е точно "интересно", моля?
Аз не разбрах въпроса.
Моля.
Но, доколкото съм разбрала- отново въпрос на ценности. На мен ми е интересно, даже много по-интересно, от младеж, завършил селскостопански техникум Бузема, който се труди като помощник -монтьор в сервиз за спойлери в Обеля 2.
Надявам се отговорих на въпроса.

Да, отговори, въпрос на ценности. Просто за мен изброеното само по себе си не значи почти нищо освен, че човекът не е див селяндур евентуално. Екскурзиите, костюмът, 'елегантният' имот могат да се припишат и на пълно парвеню, без особен пълнеж, който да го направи интересен.

Дочетох те - така описано ми е малко тип в облаците. Иначе, ти схванах гледната точка за размяната на ролите. Но и там не съм много съгласна. Посредствените хулигани доста се котират и то не сред жените само, а в живота за съжаление. Справка - постът ми за корпоративната вечеря. Част от тия хора е трябвало да си останат монтьори (някои от тях това са били, хаха), вместо да работят в офис с хора. И да имат право да ходят по хубави ресторанти, да леят простотията и невъзпитанието си.

# 982
Вие се съгласявате с това което казвам. Котира се и се оценява сред малцинство от жени.
Напротив. Котира се и се оценява от мнозинството, да не кажа всички жени. Тъй като обаче кавалерите са кът, някои жени решават да се пробват да променят някого от некавалерите, като успехът е променлив, но по-скоро нисък, и връзката се разпада, след като жената е загубила Н години. За което губене също се чудиш ама защо така. Ето защо.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 15:25 от Нарцùса

# 983
  • София
.....
Ти не разбираш мъжката гледна точка обаче.
Този дето е прекарал младините си в зубрене, подобряване и мастурбация не е доволен че след години взима момичето което си е прекарала младините и най-готините й и безгрижни и парти години с рокера който не е положил нито едно от тези усилия за да е с нея които сега са условие за него.

Но отново, какво мислят, чувстват, харесват и пр. мъжете няма никакво значение за нищо.
Ти сериозно ли?
Какво търсим- девственица весталка, израснала в манастир и виждала мъж само на картинка?

Всъщност въпросните девойки от релевантен клас изключително рядко прекарват години с кварталния рокер, обикновено стига само до харесване. Защото те също за доста заети със саморазвитието си и програмата им е заета почти изцяло и никакво време за сериозни връзки няма в този период от живота им.

Ази, много утопия, малко да слезем на земята.
Милионерският статус в БГ е 0.0001%.
Ако решиш и кажеш, започваме с чаршафите, и ще ти обясня някои неща, нищо, че си ми кака, за спорта.
Ти пък.
Решавам и казвам, на мен ми доставя удоволствие.
И определено не съм на мнение, че се състоим само от работническа класа и селяни, напротив, мисля, че имаме доста добре конструирана средна класа, която живее с европейски стандарти във всяко отношение.

Да, отговори, въпрос на ценности. Просто за мен изброеното само по себе си не значи почти нищо освен, че човекът не е див селяндур евентуално. Екскурзиите, костюмът, 'елегантният' имот могат да се припишат и на пълно парвеню, без особен пълнеж, който да го направи интересен.
[/quote]
В изброеното има и пълнеж. Образование, възпитание, произход и ценности в комбинация морални и материални.

# 984
  • Living for Pleasure
Напротив. Котира се и се оценява от мнозинството, да не кажа всичко жени. Тъй като кавалерите са кът, някои жени решават да се пробват да променят от некавалерите, успехът е променлив, но по-скоро нисък, и връзката се разпада, след като са загубени Н години. За което също се чудиш ама защо така.
Но фактът е че влизат във връзки с не кавалер. Това е което и аз казвам.
Мъжете по това се водят.

Същото е и при теб Azzy. Била е млада, и стойностното момче е било невидимо за нея, а лошият квартален гамен е бил във връзка с нея.

Отново - това са фактите които вие самите ползвате за примерите си.

# 985
  • София
Сервиз за спойлери! 🤣
Между другото, монтьорите са ми на сърце и познавам достатъчно успешни.

# 986
Джентълмен (ако приемем, че е такъв), който страда от факта, че жена му, когато е била на 17 години, е правила секс с друг, просто е доказателство, че хипотетичното джентълменство не е достатъчно условие за връзка.

Такъв човек е не просто червен флаг, а направо фар или семафор за жените. И ще бъде дисквалифициран не заради предполагаемото джентълменство, а по съвсем други причини.

# 987
  • Living for Pleasure
Джентълмен (ако приемем, че е такъв), който страда от факта, че жена му, когато е била на 17 години, е правила секс с друг, просто е доказателство, че хипотетичното джентълменство не е достатъчно условие за връзка.

Такъв човек е не просто червен флаг, а направо фар или семафор за жените. И ще бъде дисквалифициран не заради предполагаемото джентълменство, а по съвсем други причини.
Нали си говорихме че джентълмени може да има само когато има дами около тях, и обратното?

Сега да не се окаже че само мъжете трябва да са джентълмени, а жените може да не са дами?

Жените определят какво е джентълмен. Мъжете - какво е дама. Горе написаното от мен не мисля че много мъже биха го възприели като поведение на дама (да се занимава с гамени на младини и да иска джентълмен на "старини").

Ако разсъждавате така не трябва да се чудите защо няма джентълмени в обществото/около вас.

# 988
  • София
Точно, необходимо и достатъчно условие. 2 различни неща.

"Нали си говорихме че джентълмени може да има само когато има дами около тях, и обратното?"
Не, това е редпил идеология в по-фенси вид. Че жената трябва да си заслужи нещо, което е култивирано толкова назад,  в отглеждането още, че вече се е сраснало с човека и е част от неговата същност.

Аз лично се смятам за доста инуитивен човек и правя за нула време разлика между заучено кавалерство и автентично такова - когато на мъжа просто му идва отвътре да иска на жената да ѝ е по- комфортно и от там произлизат много от жестовете, които се броят за джентълменство. Врати и цветя и насилниците отварят и поднасят. Рокси, не към дъщеря ти, просто ме подсети за китките.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 15:23 от The Catcher in the Rye

# 989
  • София
Ам, аз пак да допълня, че тази прекрасна мъжка черта не е единствено условие за започване на връзка.

Общи условия

Активация на акаунт