Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 29 998
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 200
Ами точно така възникна основата на конфликта с БМ - че ме беше оставил аз да правя всичко и в един момент ми се видя тотално излишен.

А той направо си е отказвал или се е правел на ударен? Какво се случва, когато жената откаже да прави неща, които пряко го засягат, той се заема или просто мрънка?

# 1 201
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
. Проблемът идва, когато жената изкара повече пари тоя месец или си боядиса сама хола и реши, че превъзхожда мъжа.
Четейки постовете от биологичните мъже в темата, проблемът е друг, а именно - абе тая какво си мисли, че като е направила Х, и вече е повече от мене ли? А тя
жената го е свършила, защото мъжът е отказал. След няколко такива дейности естествено се появява и еретичната мисъл, че този конкретен мъж и подобните му всъщност не са необходими. Не защото има някакво мъжемразие, търсене на друг клон, въобразяване за много възможности или друга проекция на по-некомпетентните биологични мъже, а защото тези мъже конкретно са в действителност излишни, безполезни и пречещи.
Демек, ако жената откаже нещо и и намеря по-добър заместител, значи е излишна. Trollface

Осъзнавате ли какъв автогол си вкарвате с подобни мнения ?

# 1 202
  • София

Демек, ако жената откаже нещо и и намеря по-добър заместител, значи е излишна. Trollface

Ти това го гледаш тип отказваш да боядисаш спалнята или нещо от сорта. Има мъже, които са по-пасивни и несамостоятелни от дете. Не само, че не прави нищо като партньор, но и активно ползва някаква грижа без да предлага нищо. Няма любов без грижа и другият става излишен, даже вреден, защото е в тежест. Все едно дали е мъж или жена.
То това може да е във всякакви измерения – в битов план, в грижа за дома, децата, парите и каквото и да е.

# 1 203
Автоголът сигурно за пореден път е ужасната угроза мунчо да ме лиши от присъствието си и да си потърси друга за секс Simple Smile Подчертавам, потърси. Не е изобщо сигурно, че ще намери.
Ами, не мога да кажа,  че съм ужасена. Както е известно, жените имат малко повече критерии от два крака с нещо между тях.

# 1 204
  • Пловдив
Автоголът сигурно за пореден път е ужасната угроза мунчо да ме лиши от присъствието си и да си потърси друга за секс Simple Smile Подчертавам, потърси. Не е изобщо сигурно, че ще намери.
Ами, не мога да кажа,  че съм ужасена. Както е известно, жените имат малко повече критерии от два крака с нещо между тях.

Това не съм сигурен в коя известност е останало.
От тази страна на барикадата се забелязват доста други по известни действия и критерии

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 12:31 от Sun2000

# 1 205
Автоголът сигурно е да прави секс с друга, но да си търси мусаката от жена си, щото я прави добре. Joy

# 1 206
Както и мъжете не губим акъла си от всяко нещо с п*"тка.
Вкарването във френд зоната си е точно отхвърляне и не разбирам с какво съм длъжен на жена, която веднъж ми е отказала? Естествено от тук нататък си следвам моите интереси и ако има някоя хубава приятелка даваща съответните индикации, пречка за действие няма. Сега друг е въпросът, че има жени си мислят едни мъж трябва да се бори и доказва за тях, да го режат, а той да продължава и евентуално от амнайстия път да се прежалят. Ами не става така много често.
Между другото имаше един лаф, научих го вече като женен.
Истинският мъж и истинската жена не могат да бъдат заедно. Тя никога не се съгласява от първия път, той никога не предлага втори път

# 1 207
  • София
Ами точно така възникна основата на конфликта с БМ - че ме беше оставил аз да правя всичко и в един момент ми се видя тотално излишен.

А той направо си е отказвал или се е правел на ударен? Какво се случва, когато жената откаже да прави неща, които пряко го засягат, той се заема или просто мрънка?
Замина за чужбина, така че физически нищо не правеше вкъщи.

# 1 208

Това не съм сигурен в коя известност е останало.
От тази страна на баридата се забелязват доста други по известни действия и критерии

Леле, какво чудно има, че е така. То, ако стигаше само това между краката, мъже и жени, които не могат да си намерят партньор за нещо си (секс, връзка, семейство...) нямаше да има. Все някой наличен щеше да ги хареса и те да го харесат.

# 1 209
Да, това с чужбина доста разтурва нещата. Ако е нещо кратко да, ама за по-дълго или заедно или нищо.

# 1 210
Малко повече са критериите и тук не засягам външен вид и базова хигиена, които са must.
Говорим си веднъж с един сваляч, който смяташе, че имаме общи теми и той ги предлагаше за обсъждане. Ще избираме какъв филм да се гледа. Обичал фантастика. Попитах дали е гледал Дюн, тъкмо беше излязла втората част. Не беше чувал за него. Понеже си пада по коли, мотори и тунинг, му предложих мини сериала за Сена. Човекът не знаеше кой е Сена.
Симпатяга, ловеше окото, в средата на 30-те, но да слушам кой какво обядвал, какво е времето днес и колко съм хубава аз, бързо ми омръзва. В нашия случай допирните точки се оказаха само докосващи се. Да се държи, като хванат от гората, ай няма нужда.

# 1 211
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Ти това го гледаш тип отказваш да боядисаш спалнята или нещо от сорта. Има мъже, които са по-пасивни и несамостоятелни от дете. Не само, че не прави нищо като партньор, но и активно ползва някаква грижа без да предлага нищо. Няма любов без грижа и другият става излишен, даже вреден, защото е в тежест. Все едно дали е мъж или жена.
То това може да е във всякакви измерения – в битов план, в грижа за дома, децата, парите и каквото и да е.
Обичам уверените в себе си жени.
Всичко можете, всичко знаете, мъже не ви трябват - ОК.
Що не си направите едно ънклав-че, а ?
От кмета, до боклукчията - жени.
Нещо като Ватикана, но да не пускат мъже да ви се пречкат.
Няма кой да ви досажда със сексистки изказвания, ще си правите комплименти една на друга по цял ден - направо рай бе, рай.

# 1 212
Аз го обясних просто преди и никой не ми каза иначе че не се съгласява/разбира.

Във сферата на връзките, жените задават правилата на играта. Мъжете като избор имат само или да я играят по тях спрямо възможностите им, или не. Съответно жените са тези които моделират поведението на мъжете що се отнася до връзките. Жената иска мъж Х, и само такъв допуска до връзка с нея, никой в свободния свят не може да я накара иначе. На останалите мъже каквото и да им е поведението, каквото и да си мислят, или искат, няма никакво отражение в реалния свят при връзките и никакво отражение върху жените - те не са във връзки с тях. Съответно поведението което виждаме е пряко следствие на селекцията на жените. Ако няма X, Y или Z качество при мъжете, това е защото не се селектира спрямо него. Ако се селектираше - мъжете щяха да се адаптират към него, отново кой колкото може (или иначе казано, предлагането рефлектира търсенето).
Тези които не им харесва наградата накрая на играта спрямо усилията нужни да спечелят не играят съответно.
Толкова е просто.
Това пък грам не е вярно.
Какво значи жените искат еди кой си и само с него допускат връзка?
Ако са топ оф дъ топа и са на 20 плюс, да.
Ама не е толкова лесно.
Допускаме връзки и с идиоти , даже много по- често.
От самота, от чисто женска суета да има мъж до нас.
Но най-често допускаме мъж, който ни заслужава.
Това ,че са все по-рядко срещани такива, е всеобщ проблем.
Защото все повече възпитаваме мъже лигльовци, включително и аз.
И мъжът все търси оправна жена- да го обгрижва, да го мисли , да му е опора.
Е и аз търся мъж с гореописаните качества.
Как да стане?

# 1 213
Камъчка, как обяснявате парадокса, че възпитавате/ме мъже лигльовци и в същото време възпитавате/ме млади оправни жени?

# 1 214
  • София
Аз и двете деца ги възпитавам по един и същи начин. Малкия го жалех уж, ама от седмица геройски става и тръгва за училище в 6:30, като пътува сам през цяла София.

Общи условия

Активация на акаунт